Aa güzel tam etkinlikler yapilacak yas ve kavrayip anlayacak yastaOğlum 3,5 yaşında hemen bakıcam videoya teşekkürler :)
İnstagramda akademisyen anne var tavsiye ederim3 buçuk
Çok güzel olmuş darısı başıma artıkMerhaba kızlar, ben de büyük bir sadeleşme yaşadım resmen
tüm gardırop elimden geçti bir çok şey eledim, komodin ve makyaj masası da dahil olmak üzere yatak odasında detaylı bir temizlik yaptım. Avizeler primler canlar perdeler silme+süpürme+toz alma
Mutfak dolapları komple temizlendi fazla eşyalar depolama alanına kaldırıldı, tezgah üstü boşaltıldı, camlar avize priz yerler komple temizlendi
Wc+banyo tüm dolaplar temizlendi düzenleme ve eleme yapıldı duvarlar silindi yerler lavabolar yıkandı
Vestiyer ayıklama +düzenleme +eleme silme yapıldı
Oturma odası camlar +kapı+yerler +koltuklar +prizler silindi +perdeler yıkandı+toz alandı
Çocuk odası henüz tamamlanmadı duvarlar siilindi+camlar +perdeler +yerler +oyuncaklar yıkandı
Halıları yıkamaya verdim onlar geldi
Tüm avizeler ve duvarlar da silindi ev böyle bütünüyle temizlendi vallaha çok mutluyum,evde kalmayı fırsata çevirmek istedim ve bahar temizliği bitmiş oldu
Harika valla süpersinMerhaba kızlar, ben de büyük bir sadeleşme yaşadım resmen
tüm gardırop elimden geçti bir çok şey eledim, komodin ve makyaj masası da dahil olmak üzere yatak odasında detaylı bir temizlik yaptım. Avizeler primler canlar perdeler silme+süpürme+toz alma
Mutfak dolapları komple temizlendi fazla eşyalar depolama alanına kaldırıldı, tezgah üstü boşaltıldı, camlar avize priz yerler komple temizlendi
Wc+banyo tüm dolaplar temizlendi düzenleme ve eleme yapıldı duvarlar silindi yerler lavabolar yıkandı
Vestiyer ayıklama +düzenleme +eleme silme yapıldı
Oturma odası camlar +kapı+yerler +koltuklar +prizler silindi +perdeler yıkandı+toz alandı
Çocuk odası henüz tamamlanmadı duvarlar siilindi+camlar +perdeler +yerler +oyuncaklar yıkandı
Halıları yıkamaya verdim onlar geldi
Tüm avizeler ve duvarlar da silindi ev böyle bütünüyle temizlendi vallaha çok mutluyum,evde kalmayı fırsata çevirmek istedim ve bahar temizliği bitmiş oldu
İnşaallah canım, kişisel gelişim ve ibadet anlamında da kendime bir yol belirlemek istiyorum, sadeleşmede amaç az eşya çok yaşam, ben eşya olarak çok sadeleştim gerçekten evime gelenler bile A ı çok sade diyor :) belirgin yani bu anlamda kafamı daha fazla yormadan "çok yaşam" bölümüne geçmek istiyorum ama henüz bir planım yok bi kaç güne bunu da netleştirmek istiyorumÇok güzel olmuş darısı başıma artık
Ben süper olmasam da şu düzen süper birşey vallahiHarika valla süpersin
KesinlikleBen süper olmasam da şu düzen süper birşey vallahi
Oda biraz zaman alacak ve yerine oturacak her şeyİnşaallah canım, kişisel gelişim ve ibadet anlamında da kendime bir yol belirlemek istiyorum, sadeleşmede amaç az eşya çok yaşam, ben eşya olarak çok sadeleştim gerçekten evime gelenler bile A ı çok sade diyor :) belirgin yani bu anlamda kafamı daha fazla yormadan "çok yaşam" bölümüne geçmek istiyorum ama henüz bir planım yok bi kaç güne bunu da netleştirmek istiyorum
Yaaa ne güzelsinKesinlikle
Sadelik, temizlik ve düzen gibisi yok
Sen de süper olmasan o kadar işi nasıl yapacaktın :)
Bir iki gün dinlenmek için kendime izin verdim bugün kuru fasulye +pilav yaptım yarına da yenir, iki gün kafam rahat, sonra planlı bir özüme yolculuk kendimi iyi hissedeceğim bir şeyler yapmak istiyorum bu anlamda fikirlerinize talibimOda biraz zaman alacak ve yerine oturacak her şey
Kendini en iyi sen tanırsın tabi. Benim 1 numaralı eğlencem kitap okumak. Bu süreci çocuklardan fırsat buldukça kitap okuyarak geçiriyorum. Bi de yeni bitki çayları deniyorum bu aralar.Bir iki gün dinlenmek için kendime izin verdim bugün kuru fasulye +pilav yaptım yarına da yenir, iki gün kafam rahat, sonra planlı bir özüme yolculuk kendimi iyi hissedeceğim bir şeyler yapmak istiyorum bu anlamda fikirlerinize talibim
Ben yazdan epey domates yapıyorum dondurucu ya kırmızı ve yeşil biberde ekliyorum bu kışın işimi epey kolaylaştırıyor en kötü domates Tavası yapıyorum.Bir iki gün dinlenmek için kendime izin verdim bugün kuru fasulye +pilav yaptım yarına da yenir, iki gün kafam rahat, sonra planlı bir özüme yolculuk kendimi iyi hissedeceğim bir şeyler yapmak istiyorum bu anlamda fikirlerinize talibim
Yoğurtlu bulgur çorbasına bayılırım mesela yaptın mı hiç. Ama içemiyorum bir yılı aşkındır (rahatsızlığım var)Kendini en iyi sen tanırsın tabi. Benim 1 numaralı eğlencem kitap okumak. Bu süreci çocuklardan fırsat buldukça kitap okuyarak geçiriyorum. Bi de yeni bitki çayları deniyorum bu aralar.
Bakım rutinim olsun isterdim ama olmuyor.
Oğlumla en az 1 kaliteli aktivite yapmak hedefim. Bu kendimi daha iyi hissettiriyor.
Yemek yapmak ve yemek çok seviyorum. Yeni çorbalar deniyorum bu aralar.
Örgü örmeye başlamıştım ama bana göre olmadığına karar verdim. Sonuca odaklanıp dünyamı unutuyorum. İyi gelmiyor.
Plan yapmayı ve kendimi plan üzerinden kontrol etmeyi seviyorum.
Sen kendini nasıl iyi hissedersin? Belki kendi hayatıma uygulayacağım yeni bişeyler çıkar benim de :)
Çok teşekkür ederim güzel cevabın içinKendini en iyi sen tanırsın tabi. Benim 1 numaralı eğlencem kitap okumak. Bu süreci çocuklardan fırsat buldukça kitap okuyarak geçiriyorum. Bi de yeni bitki çayları deniyorum bu aralar.
Bakım rutinim olsun isterdim ama olmuyor.
Oğlumla en az 1 kaliteli aktivite yapmak hedefim. Bu kendimi daha iyi hissettiriyor.
Yemek yapmak ve yemek çok seviyorum. Yeni çorbalar deniyorum bu aralar.
Örgü örmeye başlamıştım ama bana göre olmadığına karar verdim. Sonuca odaklanıp dünyamı unutuyorum. İyi gelmiyor.
Plan yapmayı ve kendimi plan üzerinden kontrol etmeyi seviyorum.
Sen kendini nasıl iyi hissedersin? Belki kendi hayatıma uygulayacağım yeni bişeyler çıkar benim de :)
Evet çocuk var ve çalışıyorum, ama buzluğa hep birşeyler atarım fasulye mısır kabak börek poğaça kurabiye, kışlık menemen de yaparım kavanozlarda, doğrusu mutfağı severim bana terapi gibi gelirBen yazdan epey domates yapıyorum dondurucu ya kırmızı ve yeşil biberde ekliyorum bu kışın işimi epey kolaylaştırıyor en kötü domates Tavası yapıyorum.
Ve üç ayda bir genel temizlik rutinim var kapı pencereli bu bazen iki ayda bir oluyor. Kalan zaten haftalık rutin evde iki kişi olunca daha rahat. Ama sende çocukta var galiba. İpin bir tarafından tutunca gerisi geliyor zaten boşver rahat ol.
Ne güzel beceriklisin bende o beceri yokEvet çocuk var ve çalışıyorum, ama buzluğa hep birşeyler atarım fasulye mısır kabak börek poğaça kurabiye, kışlık menemen de yaparım kavanozlarda, doğrusu mutfağı severim bana terapi gibi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?