Viking serisi hem odğalhem yerli üretim

Slm kızlar mutfak temizliğim bitti. Yatak odasına geçeceğim.
Yazlıkları çıkarıp kışlıkları kaldıracağım. Gardrop komple dökülecek. Baza altı komple boşaltılacak.
Perde ve cam san yapıldı mı biter işim.

Diğer odalar daha kolay en zoru mutfaktı.

Bugün iş yerinde exra işler çıktı ve planımın gerisinde kaldım birazdan mola vermeden çalışacağım.

Evde planım
Makineye çamaşır atılacak
Yemek yapılacak
Buzdolabı kontrolü yapılacak
Çamaşır katlanacak çamaşır serilecek.
Dağınıklık toplama

Selam
Ben de dün montları yıkadım
Kızımın dolabını halletmiştim zaten, aynı uygulamayı bizim dolap için de yapmam lazım. Yazlık kışlık dolapta sadece yerleri değişecek. Ama önce boşaltıp içini silmem gerek, raf içi örtüleri yıkanacak ütülecek vs. Bakalım bir kaç güne ben de girişirim :)

Kolay gelsin evler miss gibi oluyor maşallah bize

Açıköğretim sınavları evden yapılıyor bu dönem. 18 nisan-7 mayıs tarihleri arası istediğin zaman sisteme girip sınav olabiliyorsun. Onu da bir an önce aradan çıkarmak istiyorum.

Teşekkürler Dyson v7 modelini aldım. Kablosuz olması çok çok güzel birşey temizlemesi ve kullanımı kolay tavsiye ederim.
Canım bunu kullanınca büyük kablolu süpürgelere gerek kalıyormu sence?Bende dyson almayı düşünüyorumda, kablolumu alsam kablosuzmu diye düşündüm.aslında kablosuzdan yana gönlüm rahat rahat çek kullan iyi olur,ama performansı kablolu kadar iyimidir diye tereddüt ediyorum.

Bugünden kalanlar ve küçük misafirlerimiz... Hayatın renkleri. Sizlerle paylaşabildiğim için mutluyum ve bunun için şükürler olsun.
Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun. Barış, huzur, sağlık ve "insanlık" getirsin. Sevgiler hanımlar

Günaydın kizlar bugün daha bi olumlu basladim gune. Kahvaltimizi yaptik simdi keyif yapiyoruz. Bugün aklimdaki bi kac isi yapacağım.gercekten ne kadar az esya varsa o kadar az iş cikiyor. Kizim dogduktan sonra o kadar az isim vardi ki evde tüm günü bebekle gecirdim hemde ev duzenliydi. Bi de ben dagilan yeri hemen toparlamaya calisirim. Cok şükür iyi kötü bi düzen kurdum kendime. Iyi günler göreceğiz güneşli günler. Sadece biraz sabir biraz umut..
Gününüz güzel geçsin

Bu konuya en çok lindalinda tecrübeli :)
ama ürün baya başarılı yani genel temizliği bile bununla yaparım o kadar sevdim ama şarjı 30 dk gidiyormuş yani yetmediği yerde kabloluyu açarım.

Bu konuya en çok lindalinda tecrübeli :)
ama ürün baya başarılı yani genel temizliği bile bununla yaparım o kadar sevdim ama şarjı 30 dk gidiyormuş yani yetmediği yerde kabloluyu açarım.
Canim bende ki v8 mis turuncu sapli olandan. Benimki de 40 dakika gidiyor sarji. Genel tüm eve yetiyor. Ama kolyuklar falan dahil olduğunda yetmiyor bana da. Yetmediginde sarja takiyorum ben baska bi iş yapiyorum. Inanin buyuk supurge bizim evde aylarca acilmiyor valla. Ama paraniz varsa v11 alin sarj suresi 60 dakika sanirim reklamlarda cikiyor. Netten bakin.
Ben cok cok memnunumm. Bozulsa tekrar tekrar alacagim urunleri siraliyorum kizlar: dyson süpürge kurutma makinasi.
Aklimda eve alacagim iki ürün var birincisi robot supurge 1500 tl civari
Ikincisi kapsül kahve makinesi
Benim dusunce tarzim su eger ki evde işimi kolaylastirip bana vakit kazandıracaksa kesinlikle alinmali.
Temizligi sevmiyorum ama evim hep bayramlik gibi olsun istiyorum

Tabiki de geçecek bu günler çok daha güzel günlerimiz olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…