Süpersin

Bugün iş yeri yine sessiz geçiyor. öğlen sonu bari eve gitseydik iyiydi :)
Modum düşük biraz patron hissetti sanırım 2-3 kez geldi odama.

Evde de işler beni bekliyor yemek çamaşır özellikle önce bunları yapacağım sonra evi şöyle toplar geçerim.
ve dinlemeye çalışırım.

Yarına daha enerjik olmam lazım planlanan işler ve hafta sonu kapanışı beni bekliyor.
Pazarda tek hedefim ütü olsun :)

Slmlar, dünden beri şu msjını alıntıladım kendi değerlendirmemi yazayım diye çok uzun elim gitmedi soğuk duş konusunda katılıyorum ben aşırı sıcak seviyorum maalesef. Diğerleri konusunda çaba içerisindeyiz zaten :)

Bu soğuk suyu duştan sonra tüm vücuduna tutan benim sanırım. Bunu yaz kış %90 yaparım. Sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Soğuk suyu denemek zor ya yazın deneyebilirim de kışın zaten üşüyorum :)

Ütü yapmak zor sırf bu yüzden tülden perdeden vazgeçtim

Yatakta odası pencereleri silindi 7,adet pencere bir kapı var balkonu odaya katmışlst fazla biraz. Tek orayı silebildim. Kışlıkları ütüleyipkaldırdım birazını
İlk iftar ilk sahur olduğu için eşim tutuyor özendim yemekler hazırladım. Sırt kemiğim ağrıyor terledim soğudum herhalde.. Yarın için kışlıklar planım var kökten kurtulamadım bunlardan

Günaydınlar
Dün yorgundum ama baya iş yaptım
1 mak çamaşır yıkandı kuruyanlar katlandı
yatak odasını toplayıp süpürdüm

mutfağı topladım oturma odasını topladım süpürdüm.
eylül banyosu yapıldı bende duşa girdim
sonrada eylülü uyutucam diye bende uyumuşum
çilek reçeli yapacaktık yıkayıp şekerlemiştik eşimde onu pişirmiş sabah kavanoza koydum.

bugün işe geldim.Aslında benlik bir iş yok ama eksik işlerime bakacağım. odamı temizlerim.

Kolay gelsin beferim :)
Siz böyle yazdıkça bende motive oluyorum evde çok iş yapıyorum.
Valla ben bir sey yapamıyorym bugün dinlenmeye aldım kendimi sırtım ağrıyor mutfak küçük oda perde cam duvar kaldı bir de yatak odası duvar başladım ya inşallah yavaş yavaş bitiririm

Ben bugün iftarı erken hazırladım.( Normalde ikindiden sonra başlardım. ) Böylece mutfağı da temizleme fırsatım oldu. Birkaç gündür yemekten hemen sonra kızımla/eşimle bulaşıkları makineye yerleştiriyoruz. Böylece ağırlık çökmeden kolaylık oluyor. Bulaşık makinesini boşaltmayı hiç sevmem. Çocuklardan yardim istiyorum. Hem onlara faaliyet/hayatı öğrenme oluyor, hem de bana kolaylık.
İki makina çamaşır yıkadım. Asacağım inşaallah az sonra. Katlanacak çamaşır da var. Ne ara bu kadar birikiyor Allah'ım.
Çocuklar banyo yaptılar. Zaman kalırsa ben de duş alır, maske yaparım iftar öncesi. Hepimize kolay gelsin.

Yatak odası duvarları sildim eşimi ikna etme uzun sürdü it çek olayı olunca tek yapamıyorum. Çok şükür oda bitti
Kolay gelsin canım, ben granitleri aldım ya ertelemiştim eşim anneler gününe birşey beğen alalım dedi aklıma o geldi
ucuza kapattık aslında daha büyük birşey istemeliydim pişmanım seninle konuşmuştuk dimi tencere tava konusunu emsan marka aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…