Aa evet hadi hayırlı olsun güzel günlerfe kullan bakalım puanın kaç olacak yorumlarsın.
Sağol işin çoğu bitti sayılır inşallah bu hafta sonlandıracağım

Aa evet hadi hayırlı olsun güzel günlerfe kullan bakalım puanın kaç olacak yorumlarsın.
Sağol işin çoğu bitti sayılır inşallah bu hafta sonlandıracağım
Tabiki canm yazarım, ben bahar temizliğini bitirmiştim ama bu ev işi hiç bitmiyor ya

Mikan seninle daha önce konuştuğumuzda görmezden gelmek ve kendi keyfine bakmak diye iki altın nasihatte bulunmuştun, o günden sonra hergün kahve saati kitap okuma yaptım gerçekten kendimi öncelediğim zamanlar yaşadım, bunu hep ihmal ederdim, görmezden gelme noktasında hala eksiğim ama bi sorun olunca hemen bunu hatırlayıp kendimi kontrol etmeye çalışıyorum, bir kaç gündür bunu yazmak istiyordum sana bugüne kısmet oldu

Mia- süpürgen çi güle güle kullan, teknolojiden faydalanmak lazım aslında onların görevi işimizi kolaylaştırmak, bende de dik süpürge var ama kablolu ve çok uygun almıştım kıyaslanamaz seninki yle, benimki de öyle iş görüyor buna iş görmek denirse tabii

Olumlu etki yaratmasına çook sevindim Görmezden gelme zamanla oturuyor ha deyince olmuyor kesinlikle. Ben kendime ne kadar zaman ayırıp yatırım yaparsam çevremi o kadar aydınlatırım. O yüzden kendimize değer vermeye devam

Aynen devam, teşekkür ederim canım bazı anlar çok kıymetli, bazı sözler de, o zaman çok hassas bir kaç gün yaşadım, söylenenlerin kesinlikle olumlu etkisi oldu

Tabiki canm yazarım, ben bahar temizliğini bitirmiştim ama bu ev işi hiç bitmiyor ya
Orası öyle haklısın genel perde cam ocak ayında yaptım şimdi Nisan bir daha ölmez sağ kalırsak temmuz da inş.
Yoksa bir düzene oturtamıyorum ipin ucu kaçıyor.

Bugün ayrıca ev süpürüldü

Orası öyle haklısın genel perde cam ocak ayında yaptım şimdi Nisan bir daha ölmez sağ kalırsak temmuz da inş.
Yoksa bir düzene oturtamıyorum ipin ucu kaçıyor.

Bugün ayrıca ev süpürüldü
Ben bahar temizliğini bahardan bahara yaparım tekrar maşallah sana

Kızlar ben mariekondo yu eski vefat etmiş bir yazar gibi tahayyül etmiştim, meğer genç iki çocuk annesi bir kadınmış, evinin resimlerine baktım sonra kendi evime baktım baya sadeleştiğimi gördüm
Evden neler neler gitti çok şükür yükümü hafifletiyorm gitgide.
Ben de bugün bütün evi toplayıp süpürdüm bu iş çok kısa sürdü ama mutfak benim çok zamanımı alıyo ekmek yoğurt vs herşeyi evde yapmaya çalışınca günümün büyük bir kısmı gidiyor, bir de farkettim ki çalışırken işleri daha düzenli yapıyorm ve ev daha düzenli oluyor, evde bir rehavet çökmüş durumda

Ben bahar temizliğini bahardan bahara yaparım tekrar maşallah sana
Bende öyle idim. Sonra baktım çok pisleniyor ve çok yoruyor yardımcı kadın aldım hem maliyetli hem baştan savma yapıyor ee o zaman baştan savma ise onu bende yapıyorum dedim bu sefer çok kirlenmesine vesile olmayım dedim ve üç aylık rutinde bir yıldır devam ediyorum. Gecen sene Mart - haziran - ekim-ve bu sene ocak ve şimdi Nisan arada kaymış bak biraz
Ev iki artı bir ve bir oda çamaşır odası gibi yinede o odada sandık ütü masası kurutmalık bir adet büfe ve bir adet gümüşlük var gümüşlükte kitaplarımız var kütüphane gibi büfede salonda idi içini boşaltıp boyadım bebeğe dolap yapmak için ama kullanmak kısmet olmadı. Şimdilik içinde pek eşya yok ama ne yapacağını bilmeden amaçsız duruyor belki kitapları ona çekebiliriz
Gerçekten eşya az olunca iş daha çabuk bitiyor

İki yılı geçti çoraplar ve çamaşırlar bu şekilde katlı çok rahat çok kullanışlı ama dolapta hala gecemedim tam anlamı ile

CKbeautyandsheer dolabın ne renkti? Nasıl boyadın? Kaç kat boyada kapandı? Nasıl bir boya tercih ettin? Çok soru sordum.
Benim dolabım da kahverengi gibi. Açık renk
istiyorum.
Dolabım koyu kahve.
Rulo fırça ile boyadım. Evde tüylü bi rulo fırça vardı.
2 kat boyadım. Şu an dalgalı görünüyor. Muhtemelen 3 hatta 4 katı rahat kaldıracak düşüncesindeyim.
Boyam multisurface denilen akrilik boyalardan. zımpara yapmadan vernikli yüzeyi boyayabiliyorsun.
Boya rengim antik beyaz.

Sağ taraf tek kat
sol taraf iki kat.
üst taraftan dolap rengi görünüyor.
Eki Görüntüle 2626057
Üç yada netliği 4.katta else edeceksiniz, üzerine vernik sürerseniz ömür boyu aşınma yada sokma olmaz güzel günlerde kullanın.
Birde suya kayıp boyıyorsunuz ya renk bellimolsun diye suyu azalton boyayı çoğaltın

hiç su koymadım. direkt uygulama yaptım. 3 katta iyice belli edecek kendini ama beni 4 kat tatmin edecek düşüncesindeyim. mat kadife vernik almıştım. onu süreceğim. inşallah muvaffak oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…