Kredi çekmek seni zorlar mi canim bi kerede yapilsa hem dediğin gibi sürekli her şeye zam geliyor ben olsam sanırım kredi cekerdim.

aynen hedefime ulaşırsam kalanını kredi çekeceğim.
Bu yıl zaten tadilat işini yapamayız. Eşimin işleri biraz duraksadı. mağazalar kapalı ustalarıda eve çağıramam bu şartlarda.
önümüzdeki yıl nisan mayıs gibi başlayacağız inşallah. bu yüzden birikim yapsam üstünü kredi çekmek zorlamaz.

Ne güzel bir düzen kurmuşsn, gerçekten ben de bugüne kadar gelen hiç bir ablayı içime sindiremeyen. Benim de öyle bir odam var ütü çamaşır vs.
İnşallah dolabı daha güzel günlerde istediğin gibi kullanmak nasip olur canım

Canım aileden veya yakınından borç verebilecek biri varsa bence bekletme hem her şeye zaman geliyor, hem de zihnini meşgul ediyorsa bekletme derim

Yok ev aldığımızda yardım ettiler ödedik hemencecik çok şükür ama tadilat için para isteyemem :)
onu halledeceğim hedefler tutarsa

gizliden 1 tane 1 tane alacaktın :)
onun dediği yine kenarda TL dursun :)
Benim çalışma saatlerim iş çıkışı çocuğu aşmak vs hiç uygun olmuyo çarşıda takılmak için eşime aş diyorum o da almak istemeyince kalıyo tam altın hesabı açtım altın uçtu, şayet düşerse alırım,düşmezse de zaten ev planımız var peşinat için birikip dursun

Yok ev aldığımızda yardım ettiler ödedik hemencecik çok şükür ama tadilat için para isteyemem :)
onu halledeceğim hedefler tutarsa
Ooo eve yardım edildiyse tamamdır wc banyo mu canım tadilatı olacak yerler

Ne güzel olmuş hem yatırım olmuş hemde hayaliniz gerçekleşmiş.

Ooo eve yardım edildiyse tamamdır wc banyo mu canım tadilatı olacak yerler

wc nin kapısı alındı lavabosu mobilyası yapıldı. sadece seramik ve klozet alınacak birde kalorifer boruları duvara gömme yapılacak
banyoda aynı şekilde bir duvar örüldü. seramikleri duşakabini alınacak birde tesisat çekilecek çamaşır ve kurutma için.
exra kurutma alınacak
yatak odası komple ablama gidecek yerleri laminant olacak şuanki tahta ahşap ama çok eskimiş durumda tadilatıda pahalıymış. karyola ve dolap alınacak
girişte komple laminant olacak ve spot alacağım oraya yada güzel bir avize
birde oturduğumuz odaya 2 tane koltuk alacağız onu eşim ödeyecek.

acil olmayan şeylerde var buzdolabı değişecek ama alacağımın fiyatı her yıl yükseliyor baya baya çok yükseliyor hemde.

yani kabaca 30 bine tüm ev elden geçer birikim yapsam 15 bin çeksem 1 yılda öder kapatırım.

Selam kızlar süreç uzun kargolar da her türlü çalışıyorlar. Ben de artık daha fazla dayanamayıp istediğim kitapları aldım.
Kızıma şampuan aldım.
Şimdi yine kızım için aktivite kitapları sipariş ettim. Malum çıkamıyoruz bari evde kaliteli zaman geçirelim.

Hayirli olsun canım. Tesekkur ederim.kafama yatar yatmaz bende dusunucegim insallah

Slm kızlar, genel temizlik kapsamında mutfağı temizledim kaldım öyle
Bu hafta salonu halledeceğim. Havalar biraz soğudu yatak odasını sona bırakacak gibiyim.

Son 2 haftadır negatifim. Hep modumu yüksek tutmaya çalıştım ama Çernobil dizisiyle birlikte saldım içimdeki negatif mikanı Mia- önermiştim ama bu süreçte izleme bence

Oğluşla da oyun/ etkinlik yapmak konusunda kendimi motive etmek ve kafamı dağıtmak için yaptığımız etkinlikleri paylaştığım bir ig hesabı açtım

Diğer profesyonel hesaplardaki etkinliklerle kıyaslanamaz ama beni motive ediyor en azından

bizde arsa alıp ev yapacağız kendimize inşallah. bu evi belki satarız
Esimde bi arsa alalim diye dusunuyor. Icine de prefabrik ev yapalim hayalini kuruyor. Emekli oldugumuzda orda yasayackmisiz. Icini mimara falan yaptiracak. Ama prefabrik evde yasanir mi hic bilmiyorum cevremde oturanda yok hic. Hayaller var bakalım insallah ilk önce arsa işi ama ona daha zaman var. Ufak ufak arastirma yapıyorum bende.
Ben hazir alma taraftariyim ege ya da akdeniz tarafinda tek katli yapilmis arkasinda havuzu önünde bahcesi olsun modundayim ama emekli oldugumda 50 yasinda hala yuzer miyim emin değilim

Bazen düşüyoruz bazen yükseliyoruz bu süreçte normal kalmak mümkün değil tabi.
hesabının ismi ne :)

Bende 2+1 ev istiyorum bahçe sadece bize ait olsun içinde tavuk köpek bakacağım bir kısmı sebze meyve olur.
trambolin salıncak alınır kocaman terası olur.çamaşır odası olur kesin :) birde giyinme odası olur mis gibi.

Prefabrik evler sandığın gibi konteyner evine benzemiyor yani fiyatına göre tabi bu işler ki iç dizaynını bile özel yapılacaksa o ev süper birşey olur :)
50 yaşında yüzersin tabikide hem daha fit olursun yaşına göre daha ne olsun :) ama tabi 20-30 yıl sonra havuzu doldurmaya su kaynaklarımız yeterse tabi hayaline karışmak gibi olmasın ama aklıma geldi

Hayaller hayatlar iste mutlu huzurlu hayatlar yasariz insallah sevdiklerimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…