Kredi çekmek seni zorlar mi canim bi kerede yapilsa hem dediğin gibi sürekli her şeye zam geliyor ben olsam sanırım kredi cekerdim.
Bende öyle idim. Sonra baktım çok pisleniyor ve çok yoruyor yardımcı kadın aldım hem maliyetli hem baştan savma yapıyor ee o zaman baştan savma ise onu bende yapıyorum dedim bu sefer çok kirlenmesine vesile olmayım dedim ve üç aylık rutinde bir yıldır devam ediyorum. Gecen sene Mart - haziran - ekim-ve bu sene ocak ve şimdi Nisan arada kaymış bak biraz
Ev iki artı bir ve bir oda çamaşır odası gibi yinede o odada sandık ütü masası kurutmalık bir adet büfe ve bir adet gümüşlük var gümüşlükte kitaplarımız var kütüphane gibi büfede salonda idi içini boşaltıp boyadım bebeğe dolap yapmak için ama kullanmak kısmet olmadı. Şimdilik içinde pek eşya yok ama ne yapacağını bilmeden amaçsız duruyor belki kitapları ona çekebiliriz
Gerçekten eşya az olunca iş daha çabuk bitiyor
Canım aileden veya yakınından borç verebilecek biri varsa bence bekletme hem her şeye zaman geliyor, hem de zihnini meşgul ediyorsa bekletme derim
Benim çalışma saatlerim iş çıkışı çocuğu aşmak vs hiç uygun olmuyo çarşıda takılmak için eşime aş diyorum o da almak istemeyince kalıyogizliden 1 tane 1 tane alacaktın :)
onun dediği yine kenarda TL dursun :)
Ooo eve yardım edildiyse tamamdırYok ev aldığımızda yardım ettiler ödedik hemencecik çok şükür ama tadilat için para isteyemem :)
onu halledeceğim hedefler tutarsa
Şöyle ki;
-İstediğim bir yer vardı lokasyon olarak ve denize yakın olsun istiyordum. denize 150 metre bulunca fikrime uydu.
-Fiyat olarak çevredeki arsa fiyatlarıyla neredeyse aynıydı.
-Şu an bir kira getirisine ihtiyaç duymadığımız, ileriki zamanlar için yatırım amaçlı düşündüğümden arsayı tercih ettim.
-üstüne yazlık prefabrik bir ev düşünüyoruz bunun için arsada foseptik, su, elektrik ve bahçe duvarı gibi ekstralar yapılmış durumda. (bu bize oldukça fazla bir avantaj sağladı. 40 metre perde beton bahçe duvarı 15-20 binliraya yapılıyormuş. sordum.)
-krediyle aldık. arsa kredisi yok. ihtiyaç kredisi çekiyorsun. biz arsanın tamamını ödeyecek şekilde kredi çektik. kenardaki birikimimizi bozmadık.
Bu şekilde.
Ooo eve yardım edildiyse tamamdırwc banyo mu canım tadilatı olacak yerler
Konmari çekmecelerde çok iyi oluyor ama normal dolap raflarında tercih etmiyorum ya normal katlama ile daha düzenli oluyor
Hayirli olsun canım. Tesekkur ederim.kafama yatar yatmaz bende dusunucegim insallahŞöyle ki;
-İstediğim bir yer vardı lokasyon olarak ve denize yakın olsun istiyordum. denize 150 metre bulunca fikrime uydu.
-Fiyat olarak çevredeki arsa fiyatlarıyla neredeyse aynıydı.
-Şu an bir kira getirisine ihtiyaç duymadığımız, ileriki zamanlar için yatırım amaçlı düşündüğümden arsayı tercih ettim.
-üstüne yazlık prefabrik bir ev düşünüyoruz bunun için arsada foseptik, su, elektrik ve bahçe duvarı gibi ekstralar yapılmış durumda. (bu bize oldukça fazla bir avantaj sağladı. 40 metre perde beton bahçe duvarı 15-20 binliraya yapılıyormuş. sordum.)
-krediyle aldık. arsa kredisi yok. ihtiyaç kredisi çekiyorsun. biz arsanın tamamını ödeyecek şekilde kredi çektik. kenardaki birikimimizi bozmadık.
Bu şekilde.
Hayirli olsun canım. Tesekkur ederim.kafama yatar yatmaz bende dusunucegim insallah
Teşekkürler :)
Evi artık hergün süpürüyorum ve gerçekten temizlik süresini uzatıyor.
Dik süpürge her eve lazım ya kablolu olması senın bir tık zorlar tabi ama iş görsün yeter :)
Haftaya esimin dogum gunu seytan diyor bu bahaneyle dyson al
Esimde bi arsa alalim diye dusunuyor. Icine de prefabrik ev yapalim hayalini kuruyor. Emekli oldugumuzda orda yasayackmisiz. Icini mimara falan yaptiracak. Ama prefabrik evde yasanir mi hic bilmiyorum cevremde oturanda yok hic. Hayaller var bakalım insallah ilk önce arsa işi ama ona daha zaman var. Ufak ufak arastirma yapıyorum bende.bizde arsa alıp ev yapacağız kendimize inşallah. bu evi belki satarız
Slm kızlar, genel temizlik kapsamında mutfağı temizledim kaldım öyle
Bu hafta salonu halledeceğim. Havalar biraz soğudu yatak odasını sona bırakacak gibiyim.
Son 2 haftadır negatifim. Hep modumu yüksek tutmaya çalıştım ama Çernobil dizisiyle birlikte saldım içimdeki negatif mikanıMia- önermiştim ama bu süreçte izleme bence
Oğluşla da oyun/ etkinlik yapmak konusunda kendimi motive etmek ve kafamı dağıtmak için yaptığımız etkinlikleri paylaştığım bir ig hesabı açtım
Diğer profesyonel hesaplardaki etkinliklerle kıyaslanamaz ama beni motive ediyor en azından
Öyle tabi. Hesabım oyunrutiniBazen düşüyoruz bazen yükseliyoruz bu süreçte normal kalmak mümkün değil tabi.
hesabının ismi ne :)
Esimde bi arsa alalim diye dusunuyor. Icine de prefabrik ev yapalim hayalini kuruyor. Emekli oldugumuzda orda yasayackmisiz. Icini mimara falan yaptiracak. Ama prefabrik evde yasanir mi hic bilmiyorum cevremde oturanda yok hic. Hayaller var bakalım insallah ilk önce arsa işi ama ona daha zaman var. Ufak ufak arastirma yapıyorum bende.
Ben hazir alma taraftariyim ege ya da akdeniz tarafinda tek katli yapilmis arkasinda havuzu önünde bahcesi olsun modundayim ama emekli oldugumda 50 yasinda hala yuzer miyim emin değilim
Öyle tabi. Hesabım oyunrutinidaha çok önhazırlık gerektirmeyen etkinlikler yapıyoruz o yüzden mükemmel şeyler yok yani ama uygulanabilir etkinlikler
Hayaller hayatlar iste mutlu huzurlu hayatlar yasariz insallah sevdiklerimizleBende 2+1 ev istiyorum bahçe sadece bize ait olsun içinde tavuk köpek bakacağım bir kısmı sebze meyve olur.
trambolin salıncak alınır kocaman terası olur.çamaşır odası olur kesin :) birde giyinme odası olur mis gibi.
Prefabrik evler sandığın gibi konteyner evine benzemiyor yani fiyatına göre tabi bu işler ki iç dizaynını bile özel yapılacaksa o ev süper birşey olur :)
50 yaşında yüzersin tabikide hem daha fit olursun yaşına göre daha ne olsun :) ama tabi 20-30 yıl sonra havuzu doldurmaya su kaynaklarımız yeterse tabi hayaline karışmak gibi olmasın ama aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?