Hayır doğmadı hayır doğmadı üff herkese aynı cevabı vermek de sıkar insanı :) içeriyi sevmiş çıkmak istemiyor esprileri falan :)Amin canim, boyle beklemekte gercekten daha heycanli
Gelen giden mesaj atip soruyor artik bebek dogmadimi diye.
Hayır doğmadı hayır doğmadı üff herkese aynı cevabı vermek de sıkar insanı :) içeriyi sevmiş çıkmak istemiyor esprileri falan :)
Foto isterler artıkAynen, isin komik tarafi hadi diyelim dogdu. Sanki Koronadan dolayi bebegi ziyaret edebilecekler
Evet hastane muhabbeti geçmiştihastanede çalıştığım için aklında öyle kalmış olabilir belki
Ben de ikizlerin Allah tan çok inatçı değilim de çok çatışmıyoruz. Benim kararsızlığım onun kararlılığı ile iyi bütünleşiyor. Benim eşim de aynı hamilesin deyip almasını beklerken sağlıksız deyip almadığı şeyler olmuştuBu inatcilik konusunda yeni tanistigimizda uyarmisti ama ben henuz rastlamadim.
Bende kovayim, ozgurlugume gezmeme tozmama karismadigi surece herseyi sallarim.
Karsilikli inat edecek yerlerim agriyo diyebiliriz
Ama annesine ve babasina karsi inatciligini gordum. Gercekten cok enteresan
Sadece saglikli beslenme konusunda inatci. Bu konuda cok magdurum.
Eve resmen ivir zivir alamiyorum nerdeyse. Hamile hamile cips istedim, almadi resmen ya
Bayadır uğramıyor o da. Evet onun yazılarından da boğa olduğu anlaşılıyor@SUHAN cım da boğa kulakları çınlasın :) nerelerde acabaa??
İkizler ve boğa çok zıt olsada biri dingin diğeri eğlenceli iyi vakit geçirirler. Keyifli burçtur ikizler :)Ben de ikizlerin Allah tan çok inatçı değilim de çok çatışmıyoruz. Benim kararsızlığım onun kararlılığı ile iyi bütünleşiyor. Benim eşim de aynı hamilesin deyip almasını beklerken sağlıksız deyip almadığı şeyler olmuştu
Ben de ikizlerin Allah tan çok inatçı değilim de çok çatışmıyoruz. Benim kararsızlığım onun kararlılığı ile iyi bütünleşiyor. Benim eşim de aynı hamilesin deyip almasını beklerken sağlıksız deyip almadığı şeyler olmuştu
Çok akıcı yazıyorsun seviyorum seni okumayı diyordum ona :)Bayadır uğramıyor o da. Evet onun yazılarından da boğa olduğu anlaşılıyor
bende ikizlerim, burçdaşmışız, boğalarda ayrı bi gurme oluyolar benim boğa denince aklıma gelende bu :)Ben de ikizlerin Allah tan çok inatçı değilim de çok çatışmıyoruz. Benim kararsızlığım onun kararlılığı ile iyi bütünleşiyor. Benim eşim de aynı hamilesin deyip almasını beklerken sağlıksız deyip almadığı şeyler olmuştu
Yemeyi severlerbende ikizlerim, burçdaşmışız, boğalarda ayrı bi gurme oluyolar benim boğa denince aklıma gelende bu :)
gerçekten öyleler ama her şeyi değil güzel olan her şeyi :)Yemeyi severler
Hahaaa umarım eşim de öyle düşünüyordurİkizler ve boğa çok zıt olsada biri dingin diğeri eğlenceli iyi vakit geçirirler. Keyifli burçtur ikizler :)
Evet bence senin yazılarda da bir kararlılık bir tutarlılık var :)Çok akıcı yazıyorsun seviyorum seni okumayı diyordum ona :)
Benim yazdıklarımdan anlaşılıyor mu peki?
Evet damak zevkleri gelişmişbende ikizlerim, burçdaşmışız, boğalarda ayrı bi gurme oluyolar benim boğa denince aklıma gelende bu :)
Bence öyle düşünüyordurHahaaa umarım eşim de öyle düşünüyordurteşekkürler
Evet bence senin yazılarda da bir kararlılık bir tutarlılık var :)
Ya ikizler biraz değişken ayak uydurmak zordur ama ritmi tutturdun mu çok eğlenceli zaman geçirirsin :) renkli kişiliklersiniz insan sizle sıkılmazEvet damak zevkleri gelişmişikizler de güzel ya genelde sevmezler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?