- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
cidden ama bi çok insana göre çok sadeleştiğime inanıyorum. ki burdaki kızların çoğu öyle. toz almak bile çok çok kolay benim için artık:) yeni evli olduğumu da sayarsak 3 e giricez her şey sanki tastamam oldu :) ben iş yerimdeki çekmecelere kadar ne var ne yok hepsini atıverdim hiç bi şey bırakmadım:)Aynen
Ama şu aklımdaki atılacakları da vereyim
Tadilat işine kadar detaya girmiyeceğim.
Yaklaşık iki ay önce benim de atmaya kıyamadığım yıllanmış 2 borcamım kırılmıştı iki aydır eksikliğini hissetmiyorum hatta yer açıldı mutluyumaynısının bi büyük boyunu ben dün yaşadımçok güzel diye günlük kullanmaya kıymadığım çok ağır diye misafirlere bile kullanamadığım desenli bir borcamım dün epey takla atarak tuzla buz oldu. sesinin korkusu hariç içimdeki sevinci saklayamadım ikilemden kurtuldum yer açıldı valla
kıyafette sadelişiyoruz benim bir sorunum var tshirtlerimde 1 sezon bitmeden küçük küçük delikler oluşuyor. siz nerden alıyorsunuz tshirtlerinizi. ben h&m ve batikten almıştım geçen yıl bu yıla sağlam tshirt kalmadı. biraz evladiyelik tshirtler almak istiyorum öneriniz var mı nereden alayım
deliklerin sebebi kullandığınız kemer ya da çantalar olabilir mi? ya da çamaşır makinenizde bir sıkıntı olabilir mi? ben hiç bir tshirt de böyle bir sorun yaşamadım.
Mia- kızının odasını aldın mı? ne kadar tuttu? ben de oğluma bir genç odası beğendim ama tam takım alınca 10 bin tlyı buluyor.
kıyafette sadelişiyoruz benim bir sorunum var tshirtlerimde 1 sezon bitmeden küçük küçük delikler oluşuyor. siz nerden alıyorsunuz tshirtlerinizi. ben h&m ve batikten almıştım geçen yıl bu yıla sağlam tshirt kalmadı. biraz evladiyelik tshirtler almak istiyorum öneriniz var mı nereden alayım
ben de mavi severim ama sütlü olduğu için memelerim kocaman h&m nin tshirtleri bol iyi oluyor mavi de memeler çok belli oluyorBen marka olarak mavi yi seviyorum.
çok alışveriş yapamasam da
cidden ama bi çok insana göre çok sadeleştiğime inanıyorum. ki burdaki kızların çoğu öyle. toz almak bile çok çok kolay benim için artık:) yeni evli olduğumu da sayarsak 3 e giricez her şey sanki tastamam oldu :) ben iş yerimdeki çekmecelere kadar ne var ne yok hepsini atıverdim hiç bi şey bırakmadım:)
Kızkardeşimde h&m den aldığı tişörtlerde aynı sorunu yaşadı bu sene
demek ki markada bir sorun var, bilemedim.
Mia- 3 bin tl çok iyiymiş, güle güle kullansın.
çilek ile alfemonun genç odalarında iron temalı iki takım beğendim. ikisi de birbirine çok benziyordu zaten. ama maliyeti yüksek görünüyor.
ben de hergün bir şeyler atmaya devam ediyorum, tayinimiz çıktı ama hala koli yapmaya başlamadım bir uyuşukluk bir rehavet geldi. yüzüme anlamsız bir sırıtma
bu aralar buraya biraz fazla takılayım da kendime geleyim.
hem oğlum emiyor hem ikinci geliyor onun tsirtleri memelri ve göbeği saklıyor ama her ay yeni tişort almak istemiyorum. başka marka önerin var mı.
ben de mavi severim ama sütlü olduğu için memelerim kocaman h&m nin tshirtleri bol iyi oluyor mavi de memeler çok belli oluyor
Bende çok pis başladım o dediğin.Bütün evi gereksiz görmeye başladım artık :))sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama bende evdeyken ne atsam diye gözlerim fıldır fıldır ki artık atacak pek de bi şey kalmadı ama hala bi atma derdindeyim hastalık haline gelmeye başladı sanırım :)
eşim diyor ki yakında fazlalık diye beni de çıkartacaksın evdenBende çok pis başladım o dediğin.Bütün evi gereksiz görmeye başladım artık :))
O demeden ben diyorum sinirlenince ; şunlarla beraber seni de atasım var diye :))eşim diyor ki yakında fazlalık diye beni de çıkartacaksın evden
Bazıları aldıkça mutlu olur ya, yeni bir kıyafet, ayakkabı çanta vs. ben alınca hiç mutlu olmuyorum artık. aldığım şey evime ve üzerime yük gibi geliyor.baya bi parça elden çıkarmışsın. dün bende sadece bir tane açıköğretim kitabı çıkardım elden gün geçtikçe artık atacak parça azalıyor sanırım. tabi bi de kıyafet almamaya özen gösteriyorum.bayadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?