Kolay gelsin. Ben de bu gün çamaşırlarla uğraşacağım. Tatlıdan yapmadım ben hiç dinlenmesi mi gerekiyormuş.Dün akşam yıkanacak kıyafetleri yıkadım.
buzdolabının içini ayıklayıp sildim.
1 makine bulaşık yıkattım.
eşime makineyi bolşalttırıp, tezgah üstündekileri doldurttum.
ortalıktaki dağınıklığı topladım.
spor yaptım
Bu akşam katlama ve ütü etkinliği var. katılmak isteyeni beklerim :)
Ayrıca robotu çalıştıracağım. viledayla siler geçerim.
Şambali hamuru hazırlanacak. 1 akşam dolapta dinlenecek, yarın fırına verilecek şerbeti hazırlanıp şerbetle bulaşacak.
evet öyle yazıyor bir kaç tarifte.Kolay gelsin. Ben de bu gün çamaşırlarla uğraşacağım. Tatlıdan yapmadım ben hiç dinlenmesi mi gerekiyormuş.
Biri çamaşır katlama ve ütü mü dediDün akşam yıkanacak kıyafetleri yıkadım.
buzdolabının içini ayıklayıp sildim.
1 makine bulaşık yıkattım.
eşime makineyi bolşalttırıp, tezgah üstündekileri doldurttum.
ortalıktaki dağınıklığı topladım.
spor yaptım
Bu akşam katlama ve ütü etkinliği var. katılmak isteyeni beklerim :)
Ayrıca robotu çalıştıracağım. viledayla siler geçerim.
Şambali hamuru hazırlanacak. 1 akşam dolapta dinlenecek, yarın fırına verilecek şerbeti hazırlanıp şerbetle bulaşacak.
Çiçeklimutfağım da izlemiştim. O da senin dediğin gibi 1 gece dinlendirdi hamuru. Bir fırsat bulursam ben de yapayım.evet öyle yazıyor bir kaç tarifte.
Hamuru yoğrulup, bekletiliyormuş en az 12-15 saat. bu da 1 gün olur mecburen işte olduğum için.
valla bakalım nasıl olacak merak içindeyim ben de.
Yaaa çok tatlısın.kavs-i kuzah okuyunca senin de dikkatini çeker gibi geldi.
Ağaçların Birbirine Dokunmaktan Çekindiği Durum: "Taç Utangaçlığı"
Dünyada yaşanan tüm sıkışıklığa rağmen doğa saygısını koruyor. Taç utangaçlığı denen olay sebebiyle ağaçlar birbirine değmekten kaçıyor. Peki nasıl?listelist.com
Teşekkür ederimMikan Evin bahçesine bayıldım, içi de yapılınca harika olacaktır, çok özendim ya cocuklar ne güzel vakit geçirir bahçede özgür özgür Sağlıkla, ağız tadıyla oturun
Ben de günlük rutinimi yazayım, 2 çocuklu ve çalışırken sabah kalk, el yüz yıka, cilt temizliği, giyin, makyaj yap, saçları elden geçir, bozulan yerleri düzleştir, ekmek arası sandviç yap çantaya at, kızların saçlarını tara topla, eğer okula ben bırakacaksam onları da al ve evden çıkış
Şu anda, sabah kalk, hızlıza el yüz temizliği, cilt bakımı aşamaları, bebişin altını değiştir karnını doyur, ablalar onu oyalarken pikeleri katla düzelt, evdeki dağınıklığı topla (geceden toplayıp yattığım için tek tük eşimin sabah çıkardığı dağınıklar oluyo genelde)
Sonra kahvaltı faslı, yapabilirsem masada oturarak, öyle yapamayacaksam da smootie yapıp içiyorum, sonra bebişi uyutup ilk fırsatta kahve️
Akşam buluşuyoruzBiri çamaşır katlama ve ütü mü dedi
Zorunlu gönüllü seçmeli ben katılmak isterim
Emin misinTeşekkür ederimdaha güzelleri sizin olur inşallah
Rutinin gayet güzel ben ne yapıcam bakalım
Güzel olursa ben de bayrama yapayım. Kolay gelsinevet öyle yazıyor bir kaç tarifte.
Hamuru yoğrulup, bekletiliyormuş en az 12-15 saat. bu da 1 gün olur mecburen işte olduğum için.
valla bakalım nasıl olacak merak içindeyim ben de.
Aynen canım bi koşturma içinde bir çok güzelliğin farkına varmadan gidiyoruz.Yaaa çok tatlısın.
Çiçek böcek ot de, canımı ye
Kütüphaneye götürmüştüm bir ara çocukları. Ağaçların Gizli Yaşamı diye bir kitap geçti elime. Bayıldım. Aynı senin bu anlattıkların ve daha birçok şeyden bahsediyordu. Ben hayranlığım iyice arttı. The Planet belgeselinde de öyle...
Kainatta tamamen nizam var. Aklı sönmeyen, kalbi ölmeyen, gören gözlere...Rabbim hayretimi arttırsın. ☺
Rabbim şifa versin.Bu gün inanılmaz başım ağrıyor bütün gün yattım resmen
Ben de bakım yapıyorum yüzümü yıkayıp yıkayıp dişlerimi fırçalıyorumEmin misinMikan cım
Evilish sabah diyor...cilt bakımı diyor...makyaj diyor...saçı zateeeenn yapılı, "bozulan yerler"in düzeltilmesi diyor...Petek Dinçöz gibiyim diyor eski mesajlarında
Sen gel benimle bir aaahh ah çek, elimizi boyumlarımıza atıp onu izleyelim, kafi
Maşaallah barekallahEvilish cim. Yaptıklarınla benim dişil enerjimi yükseltiyorsun bu arada
Geçmiş olsun Ankacım ağrı kesici aldın mıBu gün inanılmaz başım ağrıyor bütün gün yattım resmen
İşte bak ne güzel gaaayet uygulanabilir hedeflerBen de bakım yapıyorum yüzümü yıkayıp yıkayıp dişlerimi fırçalıyorum
Benim sabahki hedefim klozet ve lavaboyu yıkamak olunca
Canım ilk başlarda korkması normal yavaş yavaş alışır alkış steaker filan al yapıştırın yaptıkçaKızlar oğlumla tuvalet eğitiminde 15. Gündeyiz. Çiş konusunda hiç yormadı çok şükür. Altına kaçırdığı oldu ama hızlı öğrendi diyebilirim. Ama kakayı yapmak istemiyor. Korkuyor sanırım. Bez bağlamayı teklif ettim onu da kabul etmiyor. Klozete otururken video açtım ama yine yok. Ne önerirsiniz ?
Tam 3 yaşında. Alkış şarkı neler neler yapıyoruz da olmadı henüz kaka. Steaker deniyim bi de bakalımCanım ilk başlarda korkması normal yavaş yavaş alışır alkış steaker filan al yapıştırın yaptıkça
Kaç yaşındaydı senin küçük
Abisiyle şarkı filan açsın söylesin çişimiz tuvalette şarkısı benim kızda çok işe yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?