Selamlar
Benim şu aralar izlediğim dizi the umbrella academy fantastik ve aksiyon sevenlere öneririm.

Bugün oda oda genel duruma bakacağım.
Yemek işim var

Haftaya anneme gideceğiz
Geldikten sonra koltuk yıkama ve diğer işleri yaparım.
Koltuk için temizleyici ne kullansam.

bu akşam anneme gideceğim. giderken 4 halım var. onları alıp yarın annemde yıkayacağım.

ben koltukları sıcağa yakın suyla, içine de elde halı şampuanı koyarak siliyorum genelde.
daha kirli gibiyse, rengine zarar vermeyecek şekilde, çamaşır suyu veya beyaz sabun koyuyorum.

kirçöz gibi bir deterjan da var, onunla da siliyorum bazen.

aspirix de olabilir.

o anda evde ne varsa :)

Evet aspir olabilir bir zaman kullanmıştım

Bugünde yat dinlen modundayim ama mutfak toplandı

Süpürme işim var daha

Kızlar büyük ihtimalle burda herkes Bob ross izlemiştir çocukken. O zamanlardan beri hep resim yapmayı istemişimdir. defalarca denesem de cin aliden ileri gidemedim. Son zmnlarda çocuklar resim çizmek istedikçe YouTube dan çizimler açıp çiziyoruz hep beraber. Baya baya çizdiklerim bi şeye benzemeye başladı. Bir zamanlar çiz bakalım diye oyun vardı online. Çizdiklerimizi tahmin ediyorduk falan. Ama benim çizdiklerimi pek bilen çıkmıyordu Onu oynadık bu gün biraz artık kağıt kalemle. Baya baya bildiler maşallah benim çocuklar bütün gün resim konuştuğumuzdan belki de aşağıdaki resimler reklam gelmeye başladı. Sizce de çok güzel değil mi ya. Benim gibi sıfır yetenekler bile çok güzel resimler çıkarır.

evet evet çok güzel oluyor bu setler. ama sen çizim yapmıyorsun sadece boyama :) Boyama için OK'sen alabilirsn bence.

evet evet çok güzel oluyor bu setler. ama sen çizim yapmıyorsun sadece boyama :) Boyama için OK'sen alabilirsn bence.
Aynen baya baktım o gün. Çok hoşuma gittiler. Yeni puzzle aldım onları bitireyim bi deneyeceğim inşallah. Puzzle da benim en küçük oğlum yaptırmıyordu parçaları alıp bozup duruyordu. baya özlemişim

ben de bayılırım puzzle'a ama vaktim yok artık ona.

bir de puzzle'ı yapınca çerçeveletip asmak icap ediyor.
1 tane 1500 (banyoma astım)
1 tane 2000 (giriş koridorunda asılı)
2 tane 500 (çerçeveletmedim, öylece duruyor, istiyosan bozup sana göndereyim :) )
1 tane mini parçalı 1000 'lik yaptım (komşunun kızı bitirememiş, dedim ver ben yapıp vereyim size. )

Ben resmini çekip bozuyorum ya ilerde çocuklar yapar teşekkür ederim kızın yapar senin de ilerde koy kenara

hafta sonu anneme gittim.
annemin bahçelerine uğradık.
bu hafta sonu eşim tarafında yakın düğün var. Ben de eve gelenlere ikram edilmek üzere tuzlu kurabiye yaptım 4 tepsi kadar.
Ayrıca yarın da 1 tepsi şambali tatlısı yapacağım.
bu hafta kıyafet hazırlama, düğün hazırlıkları vs ile geçer.

Adios amigos :)

Eline sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…