Mikancım “Güle Güle Kakalar” diye bir kitap var. İpek’i klozete oturtup okuyordum ben. Kaka yapmaktan korkan bir çocuk hakkında kitap, faydası olabilir. Bir bak istersen.Kızlar oğlumla tuvalet eğitiminde 15. Gündeyiz. Çiş konusunda hiç yormadı çok şükür. Altına kaçırdığı oldu ama hızlı öğrendi diyebilirim. Ama kakayı yapmak istemiyor. Korkuyor sanırım. Bez bağlamayı teklif ettim onu da kabul etmiyor. Klozete otururken video açtım ama yine yok. Ne önerirsiniz ?
Teşekkürler elecda kitabı edinmeye çalışacağım. İnşallah bizde de işe yararMikancım “Güle Güle Kakalar” diye bir kitap var. İpek’i klozete oturtup okuyordum ben. Kaka yapmaktan korkan bir çocuk hakkında kitap, faydası olabilir. Bir bak istersen.
Rabbim şifa versin.
Kolaylaştırsın.
Varsa günahlarına kefaret etsin.
Sağolun kızlar. 3 tane attım sanırım. Nerden çıktı anlamadımGeçmiş olsun Ankacım ağrı kesici aldın mı
Vatşap üzerinden mi grup?Bu arada rutin oluşturma grubuna girdim. İlk rutin nefes egzersizi. Sabah akşam nefes egzersizi yapacağız. Bir de gün içinde andan çıktığımız hissettiğimiz zaman hemen sessiz ortama geçip nefes egzersizi yapılacak.
Evet canım WhatsAppVatşap üzerinden mi grup?
Güzelmiş.
Gözlerim seni aradı hoş geldinSelamlar
Pazar günü anneme gitmiştim
Bugün geldim Eylül kaldı 2 gün daha kalacak.
Eşim bu süreçte arabayı değiştirdi.
Biraz evden uzaklaşmak iyi geldi.
Bol bol gezdik dinlendik.
Sağol canimGözlerim seni aradı hoş geldinarabanız hayırlı olsun
Emin misinMikan cım
Evilish sabah diyor...cilt bakımı diyor...makyaj diyor...saçı zateeeenn yapılı, "bozulan yerler"in düzeltilmesi diyor...Petek Dinçöz gibiyim diyor eski mesajlarında
Sen gel benimle bir aaahh ah çek, elimizi boyumlarımıza atıp onu izleyelim, kafi
Maşaallah barekallahEvilish cim. Yaptıklarınla benim dişil enerjimi yükseltiyorsun bu arada
Hepimizin güçlü olduğu yönler var.Salmak yok yola devamBakım en büyük motivasyonlarımdan biri, annem de hiç bakımlı, makyaj yapan falan bi kadın değildi kime çektiysem ben böyle
kavs-i kuzah ben de senin rutinlerini, gayretini tebrik ediyorum, sabah namazından sonra uyumamak, güne böyle erken başlamak çok hayranlık uyandırıcı, uykuya inanılmaz zaafım var, çok isterdim dinç bi şekilde sabahları erken kalkabilmeyi, ama böyle resmen sürünerek uyananlardanım ben, bebekten önce de bebekten sonra da
Sen onu unutmadın mıkavs-i kuzah Nooldu çamaşırlar?
Ay ben akşam kuruları katladım.
2 makine yıkadım kuruttum ayrıca.
düğün kıyafetlerinin bir kısmını ütüledim. bugün iş yerimde giyeceklerimi ütüledim.
Tatlımın hamurunu hazırladım. dolaba attım.
kvalideme gittik. doğum günüydü. kutladık vs.
sonra eve geldik, arkadaş çağırdı geç oturmasına. oraya da gittik.
gün bitti. dibini sıyırdık
------------------------------------------------------------------------------------
bugün
-tatlı pişirilecek şerbetle buluşacak. soğuyunca teslim edeceğim.
-kuru pastaları teslim ederiz.
-vakit bulursam kuaföre gideceğim.
-evi robota süpürtür silerim inşallah.
-halılarım annemde, perşembe günü alacağız halıları o akşam sereriz.
şimdilik aklımdakiler bu kadar
Arabanız hayırlı olsun bu arada.Selamlar
Bugün evi genel bir temizleyecegim
Eleme yapacagim birkaç iş var
Ve market işim var
Esime gitmeden önce şehriye ve salça al demiştim.
Ekmek de yok kahvaltı için.
Çok iş var plan yok.
Daha geçmiş sayfaları okuyamadım onları okurum.
Sağol canim amin hepimizeArabanız hayırlı olsun bu arada.
Annem tekerine taş değmesin diye dua eder. Ben de öyle diyeyim hepimiz için.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?