- 12 Ocak 2019
- 3.131
- 6.852
- 158
Nice güzel yaşları olsun oğluşunBugün küçük oğluşumun doğum günü
Mutfağı süpürdüm. Oturma odasını süpürüp WC’leri lavaboları yıkayacağım. Çamaşır katlamam lazım birikti biraz.
Kakaolu ve tuzlu kurabiye yaptık annemle. Poaça yaptım bi de. Pasta ile 2 tatlı 2 tuzlu oluyor yeter. Çok kalabalık değiliz. Aile dostlarımız olan 2 aile ve çocukları ile kayınbabam ve kaynım gelecek. Kayınvalidem İstanbul’da görümcemin yanında. Her sene annem gelemezdi. Bu sene kayınvalidem yok.
Süslemeler de geçen seneden balon aldık sadecebu konuda çok minimalistim
Teşekkür ederimNice güzel yaşları olsun oğluşun
Seneye de yeni evinde bahçende sevdiklerinle kutlamak nasip olsun.
nice mutlu yılları olsun kuzucuğunBugün küçük oğluşumun doğum günü
Mutfağı süpürdüm. Oturma odasını süpürüp WC’leri lavaboları yıkayacağım. Çamaşır katlamam lazım birikti biraz.
Kakaolu ve tuzlu kurabiye yaptık annemle. Poaça yaptım bi de. Pasta ile 2 tatlı 2 tuzlu oluyor yeter. Çok kalabalık değiliz. Aile dostlarımız olan 2 aile ve çocukları ile kayınbabam ve kaynım gelecek. Kayınvalidem İstanbul’da görümcemin yanında. Her sene annem gelemezdi. Bu sene kayınvalidem yok.
Doğum gününüz kutlu olsun nice yaşlaraBugün küçük oğluşumun doğum günü
beğendğin dolapları paylaşır mısın?Dolap değiştirme nedenimde büyük olduğu için arkası küf oluyordu daha küçük bir dolap alacaktım.
geçmiş olsun canımOyy anammmm bütün gün yattım yuvarlandım. Neden beni tutmadınız Anka ham halinle koşarsan çarpılırsın demedinizAzer bülbül gibi titreye titreye dolandım sabahtan beri yarın tin tin tin yürüyeceğim inşallah.
Önerdiğin filmi izledim. Gerçekten çok güzeldi.Selamlar
Bugün hiç iş yapmadığım günlerden biriydi
Bulaşık dahi yikamadim.
Eşim yardım etti toparladik ortalığı
Yarına nasip kısmet
Rica ederimÖnerdiğin filmi izledim. Gerçekten çok güzeldi.
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?