Sen şuan yeni bir hayat duzeni içindesin çok normalBen de çok şey eledim ama şu an yine bir kaos var evdeminimalizm yaptım oldu bittilik bir süreç değil uzun bir yol ve sürekli takip istiyor. Azla mutlu olmak kitabını da tavsiye ederim güzel bir plan çiziyor
Kesinlikle öyle. Benim yeni bir yol çizmem gerekecek ama her şeyi taşınmaya erteledim bakalım. O zaman toparlayacağım inşallahSen şuan yeni bir hayat duzeni içindesin çok normal
Hayatımız değiştikçe yaşamı şekillendirmek gerekiyor
Sadelik bize aslında olması gereken onceliklerimizi gösteriyor yapmak veya yapmamak da senin seçimin oluyor
Yani sadelesmek dediğin gibi uzun süreç ama sadeyim yolun sonu geldi diye düşünmek doğru değil
Belli bir düzen oluşturup öncelikler ve yapmak istediğin hedefler hem kaygıyı azaltır hemde ozguveni güçlendirir
Tabi uygulamazsak sadelikte tek başına yeterli gelmez.
Sadelik bir kapı açıyor hayat bakış açımıza
youtube'ta kablo toplama fikirleri var. bence işe yarar bi şey bulursun. kullanmadığın şeyleri evden çıkar ya da ayak altından kaldır.ay bei de alın bilgilendirin lütfen bir şeyler yapın bana
gerçekten çok geriliyorum. yoğun çalışan biriyim. şu an için 2 kişiyiz evde bi de kedilerimiz var. ama ben yetişemediğimi hissediyorum eve. görünen kablolar dağınıklık filan çok rahatsız hissettiriyor beni. ama şu anki evimizde çok çok az priz var yani her odada bi tane. ne yapcam ben. bu dağınıklık problemini filan nasıl çözümlüyorsunuz
duvara yapışan kablo kanalları var. ona da bir bak.günlük planım genelde olamıyor maalesef. 24 saat nöbet usulü çalışıyorum. ama nöbet çıkışı duş evi silip süpürme garanti yaparım yani onu affetmem. ama bu kablo gizleyiciyi bulmam lazım haklısın. kitabı da hemen sipariş edicem
mesela ben bu hayat düzenimde asla toz almak istemediğim için konsol-vitrin vs sattım.Sen şuan yeni bir hayat duzeni içindesin çok normal
Hayatımız değiştikçe yaşamı şekillendirmek gerekiyor
Sadelik bize aslında olması gereken onceliklerimizi gösteriyor yapmak veya yapmamak da senin seçimin oluyor
Yani sadelesmek dediğin gibi uzun süreç ama sadeyim yolun sonu geldi diye düşünmek doğru değil
Belli bir düzen oluşturup öncelikler ve yapmak istediğin hedefler hem kaygıyı azaltır hemde ozguveni güçlendirir
Tabi uygulamazsak sadelikte tek başına yeterli gelmez.
Sadelik bir kapı açıyor hayat bakış açımıza
Toz almayı ben de hiç sevmemmesela ben bu hayat düzenimde asla toz almak istemediğim için konsol-vitrin vs sattım.
Beni inanılmaz bir yükten kurtardı.
Ahhh aynen yüksek dolapları hiç sevemiyorum bu yüzden sadece gardiroplarim yüksek boymesela ben bu hayat düzenimde asla toz almak istemediğim için konsol-vitrin vs sattım.
Beni inanılmaz bir yükten kurtardı.
Yeni ev yeni hayat çok heyecanlıKesinlikle öyle. Benim yeni bir yol çizmem gerekecek ama her şeyi taşınmaya erteledim bakalım. O zaman toparlayacağım inşallah
sandalye / merdiven gerektiren hiçbir dolaptan hoşlanmıyorum ayrıcaAhhh aynen yüksek dolapları hiç sevemiyorum bu yüzden sadece gardiroplarim yüksek boy
Girişteki dolabımda gidecekler arasında
Bazen süpürgeyle alıyorum tozları
Bende cekmeceyi açıp boşlukları geçiyorum çoğu toz gidiyor zaten.sandalye / merdiven gerektiren hiçbir dolaptan hoşlanmıyorum ayrıca,
Dyson'la alıyorum ben de önce. sonra silersem siliyorum. tek seferde toz alabiliyorum öyle olunca. Ama dyson'ın tasarım sorunu var bence. neden? Şöyle ki; toz alırken kısa ucu takıyorsun. toz alacaksın diyelim, tam dolaba yaklaştırıyorsun, tetiğe basınca hava motorundan çıkan hava, oradaki tozları savuruyor.
bence bu kızım geliştirilmeli.
neyse küçük bir dipnot olarak kalsın
Ahhh umut oldun banaBence de sadeleşmek çok uzun bi süreç, yaşam tarzı haline gelmesi gerekiyor, kendi adıma mesela azaldıkça, eledikçe önceden vazgeçemediğim şeylerden de vazgeçebilecek moda geliyorum, yok bunu veremem dediğim şeyleri gözden çıkarabiliyorum, şimdiki aklım keşke evlenirken olsaymış diyorum, ahh bu minimalizm furyası keşke o zamanlarda da olsaymış, varmış gerçi de bizim pek haberimiz yokmuş
Mikancım benim minnoş 3 aylık oldu bile, dün 3 çocukla arkadaşıma kahveye bile gittim
1960 yılında sanat akımı olarak ortaya çıkmıştı minimalizm günümüzde yaşam felsefesi olarak hayatımıza eklenmiş. Son yıllarda popülerlik kazanmış.Bence de sadeleşmek çok uzun bi süreç, yaşam tarzı haline gelmesi gerekiyor, kendi adıma mesela azaldıkça, eledikçe önceden vazgeçemediğim şeylerden de vazgeçebilecek moda geliyorum, yok bunu veremem dediğim şeyleri gözden çıkarabiliyorum, şimdiki aklım keşke evlenirken olsaymış diyorum, ahh bu minimalizm furyası keşke o zamanlarda da olsaymış, varmış gerçi de bizim pek haberimiz yokmuş
Mikancım benim minnoş 3 aylık oldu bile, dün 3 çocukla arkadaşıma kahveye bile gittim
Dönülüyor dönülüyor hiç korkma, ben de napıcam 3 çocukla diye panikliyodum ama cidden yavaş yavaş her şey rayına oturuyor, kglar gidiyor, uyku düzeni yavaştan düzeliyor çok şükür senin de hepsi olacak, +6 kgdayım şuan, inş okul açılana kadar birazı gider çünkü jeanlerimin hiç birini giyemiyormAhhh umut oldun banaNormal yaşama dönülüyor yani çok şükür
Aynı şeyi ben de söylemiştim evlenirken bilseydim keşke minimalizmi diye ama ne yapalım geç olsun güç olmasın
Çook şükür1960 yılında sanat akımı olarak ortaya çıkmıştı minimalizm günümüzde yaşam felsefesi olarak hayatımıza eklenmiş. Son yıllarda popülerlik kazanmış.
Yani bizim yapabileceğimiz birsey yoktu yaşanması gerekti ve yaşandı
Sadelik kökeni çok farklı anlamı vardı eskiden konuyu daha sonra detaylı yazarım.
Bu bilgi ne işinize yarar bilmiyorum merak edenler okuyabilir yazarım bir ara
Birde gunluk yaşamın çıkış noktası var insanlar hergun aynı şeyi aynı zamanda yaptıklarında farkına varmislarböyle işte
Maşallah 3 aylik olmuş büyüyor minnak
Ben de hiç bir pantolon ve eteklerime giremiyorumDönülüyor dönülüyor hiç korkma, ben de napıcam 3 çocukla diye panikliyodum ama cidden yavaş yavaş her şey rayına oturuyor, kglar gidiyor, uyku düzeni yavaştan düzeliyor çok şükür senin de hepsi olacak, +6 kgdayım şuan, inş okul açılana kadar birazı gider çünkü jeanlerimin hiç birini giyemiyorm
Çook şükürYazıyı paylaş bi ara okurum ben, merak ediyorum
Kütüphaneye üye olup ordan alabilir.Yapı kredi yayınlarının bil bakalım bu nedir serisini aldım kızıma
Bu yıl 1. Sınıfa başlayacak ve yaşına uygun seriler alacağım
Anaokulunda sevdiği kitapları eve getirip okurduk sonra geri götürürdü öğretmenin den izin alırdı tabi ama artık böyle imkanımız olmayabilir.
O yüzden kızıma kitaplik oluşturacağız
Bu yıl kayıt olup oradan da alırız tabiKütüphaneye üye olup ordan alabilir.
Çok hoşlarına gidiyor.
Benimki ansiklopedi aliyor.
Ntv 'nin tübitak ın filan.
Çok güzel kitaplar var.Bu yıl kayıt olup oradan da alırız tabi
Elimizin altında da kitaplar olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?