Geçmiş olsun canımSelamlar
Eylül birkaç gündür hastaydı
Dün iyileşince ablama gittik hep evdeydik baya sıkılmıştı.
Ev duzeni konusunda artık daha rahatım
Sadeliğin faydasını görüyorum
Yarım saatlik gunluk isler oluyor akşama doğru yemek işi oluyor o kadar
Dolap içleri olabildiği kadar düzenli
Haftada 1 gün bazı işleri daha detaylı yapıyorum sadece.
Zor işlerde yardım almayı düşünüyorum.
Bu süreçte dizi izledim.
Uykusuz olduğumdan başka birsey yapasım gelmedi.
Buzluk için börek yaptım.
Sosyal medyayı daha az kullanmaya başladım.
Bu ayda kart borcumu sıfırladım.
Artık taksit olayına son verdim.
Aylik kisisel harcama ve eksik listesine göre alışveriş yapacagim
Ayda 1 gr altin alacağım. Ve bu ay kalan paramla 5 bin artıyor onunla da altın alacağım.
Aklımda bazı yapmak istediğim şeyler var onları da planlayıp uygulamaya geçerim
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Mümkün olduğu kadar dinlen mikanimMia- çok geçmiş olsun
Uykusuzluk beni de sersem etti bu aralar. Gündüz uyuyamıyorum. Kahveye yüklendim ama çocuk doktoru kafein tüketme gaz yapar dedi
Çocuklarla zor oluyor ama dinlenmeye çalışıyorum, kahveyi de artık abartmayacağım.Mümkün olduğu kadar dinlen mikanim
Her fırsatta uyumaya çalış
Kahve daha çok yorgunluk yapar bu dönemde fazlası zarar
Çocuklarla zor olur tabi Allah kolaylık versin bu zamanlar geçici ama yaşayan bilirÇocuklarla zor oluyor ama dinlenmeye çalışıyorum, kahveyi de artık abartmayacağım.
Tatil ne demekti kiGünaydın kızlar, sessizlik olmuş grupta, tatillerden dönüldü mü?
ah kuzum, kızın nasıl alıştınız mı birbirinizeTatil ne demekti ki
Gunaydin daha gidemedikGünaydın kızlar, sessizlik olmuş grupta, tatillerden dönüldü mü?
Keşkeah kuzum, kızın nasıl alıştınız mı birbirinize
keşke yakınlarda olsaydık ya, ben buradaki herkesi görüp bi kahve içip bir araya gelmek isterdim inanın.
Ah keşkeah kuzum, kızın nasıl alıştınız mı birbirinize
keşke yakınlarda olsaydık ya, ben buradaki herkesi görüp bi kahve içip bir araya gelmek isterdim inanın.
Fazlalıkları eleyerek başlayabilirsinizay bei de alın bilgilendirin lütfen bir şeyler yapın bana
gerçekten çok geriliyorum. yoğun çalışan biriyim. şu an için 2 kişiyiz evde bi de kedilerimiz var. ama ben yetişemediğimi hissediyorum eve. görünen kablolar dağınıklık filan çok rahatsız hissettiriyor beni. ama şu anki evimizde çok çok az priz var yani her odada bi tane. ne yapcam ben. bu dağınıklık problemini filan nasıl çözümlüyorsunuz
Kablo gizleyici ürünler var onlara bakabilirsinay bei de alın bilgilendirin lütfen bir şeyler yapın bana
gerçekten çok geriliyorum. yoğun çalışan biriyim. şu an için 2 kişiyiz evde bi de kedilerimiz var. ama ben yetişemediğimi hissediyorum eve. görünen kablolar dağınıklık filan çok rahatsız hissettiriyor beni. ama şu anki evimizde çok çok az priz var yani her odada bi tane. ne yapcam ben. bu dağınıklık problemini filan nasıl çözümlüyorsunuz
öyle kıyafet fazlalığım filan da yok doğrusu. eşya olarak da varsa asla ikincisi olmaz. ama anlam veremiyorum gerçektenFazlalıkları eleyerek başlayabilirsiniz
günlük planım genelde olamıyor maalesef. 24 saat nöbet usulü çalışıyorum. ama nöbet çıkışı duş evi silip süpürme garanti yaparım yani onu affetmem. ama bu kablo gizleyiciyi bulmam lazım haklısın. kitabı da hemen sipariş edicemKablo gizleyici ürünler var onlara bakabilirsin
Şarj makinelerini kullandıktan sonra kaldırabilirsiniz dolaba
Ev içinde gunluk bir plan baya faydası olur
Önce fazlalıklar varsa elemek gerekiyor.
Oda oda düşünün nasil olmasını istediğinizi.
Maria kondo kitabı size çok faydası olur
Yoğun çalıştığınız günler öncesi hazırlık yapmak iyi gelebilirgünlük planım genelde olamıyor maalesef. 24 saat nöbet usulü çalışıyorum. ama nöbet çıkışı duş evi silip süpürme garanti yaparım yani onu affetmem. ama bu kablo gizleyiciyi bulmam lazım haklısın. kitabı da hemen sipariş edicem
Ben de çok şey eledim ama şu an yine bir kaos var evdeöyle kıyafet fazlalığım filan da yok doğrusu. eşya olarak da varsa asla ikincisi olmaz. ama anlam veremiyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?