Valla İG de yapmayan kalmadı sanırım şimdi de sağdan sola üsten alta donatt var her yerde
Ondan haberim yok.
Ben biraz demode kaldım reellerde.

Kimin kocasından başka pek bir şey bilmiyor olabilirim

Anka nin o zaman kocişi askerde idi gün sayıyordu anca

Kocasına seksi görünmek için Dukan mukan Allah ne verdiyse bütün diyetleri yapıp kilo vermişti

Ve Anka bir ya da iki çocuklu idi.
Ben avare işte
Dök dök

Benim tek çocuklu hayatım çok az olaya iki çocuklu başlamış gibi bişey benimki

Bi de biri vardı makineyi boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım demişti o kadar bulaşığı nasıl biriktirdin demiştim şimdi benim iki makine birikir oldu
Benim arkadaşım var iki makine olması taraftarı birinden yıkananlari al, diğerine kirlileri koy der.

Dolaba ne gerek var demi tozu alınacak,eğil , doğrul

Anka nin o zaman kocişi askerde idi gün sayıyordu anca

Kocasına seksi görünmek için Dukan mukan Allah ne verdiyse bütün diyetleri yapıp kilo vermişti

Ve Anka bir ya da iki çocuklu idi.
Ben avare işte
Eee sonra ne oldu
Sen nasıl değiştin

Ondan haberim yok.
Ben biraz demode kaldım reellerde.

Kimin kocasından başka pek bir şey bilmiyor olabilirim
Görmüşsündür ya cin çıkaran kadının remiksi her yerde geliyor kulağıma
Benim arkadaşım var iki makine olması taraftarı birinden yıkananlari al, diğerine kirlileri koy der.

Dolaba ne gerek var demi tozu alınacak,eğil , doğrul
Benim o arkadaşın bence

Görmüşsündür ya cin çıkaran kadının remiksi her yerde geliyor kulağıma

Benim o arkadaşın bence
Yok ya sen o arkadaşım gibi hayatta olamazsin ömrü hayatında bir iki kere sarma sarmış biri 43 yaşında bu arada
O da sarma aleti var ya onla sarmış

Başka bir arkadaşım var .
O da plastik tabak ile yesek çöpe atsak bulaşık yersiz derdi.

Başka bir arkadaşım kapsül olsa onu yesek yemek pişirmesek derdi sanırım bu sarmayı iki kez yapan arkadaşım.

Boşa dememişler "Arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim

Yok ya sen o arkadaşım gibi hayatta olamazsin ömrü hayatında bir iki kere sarma sarmış biri 43 yaşında bu arada
O da sarma aleti var ya onla sarmış
43 ü ters öevir gerisi ben yalnız ben de makineyle sarmaya başladım çok kolay oluyor çocuklara da aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…