- 12 Ocak 2019
- 3.131
- 6.852
- 158
Diyorum kiHavacılık çalışma şartları iyi olan ancak yasal regülasyonları çok ağır olan bir sektör. Ben kendimi başıma bir iş gelmeden nasıl kurtaracağım bu işten diye düşünürken, senin sektöre girmeyi düşünmen ben de şok etkisi yaratmış olabilir
Tebrik ederim çok sevindimYakalandım
Sağım solum sobeee
Saklanmayan ebeee
Ben çılgın işler peşindeyim dermişim.
Durdum durdum üniversite sınavına başvurdum tam son gün.
Sonra sınava girdim. Kızıma dedim, banane sınava sen götüreceksin. Yoksa sınava girmem. Ayrıca bahçede Cevşen, Kuran okuyacaksın.Şaka yapmıyorum, gayette böyle trip attım. Garibim beni sınava götürdü.
İleride bir anımız olsun istedim gülerek hatırlayacağımız.☺
Uzatmadan puanlar geldi, fena değil. Bölüm araştırdım. Benim hayalim astronot olmaktı ama Türkiye şartları malum. Burada da Uzay Bilimleri ve Havacılık Fakültesi var. Bu bir işaret olmalı dedim.Amaaa gel gör ki benim kanayan yaram, İngilizce olmadan bu bölümü okumak çok zormuş. Birkaç araştırma yaptım. Dekana mail attım. Yaşım şu, İngilizcem bu. Ne yapayım siz söyleyin diye. O da sanki aromatik daha mantıklı gibisinden yazmış. Gelirsem yine de kapısı açıkmış.
Çocukları okula getir götür yedir içir geri bırak vs bende olduğu için başka bir yerlere de gidemeyeceğimden,
Tıbbi ve aromatik bitkiler i seçmeyi düşündüm. (Severim ya otu böceği. İleri boyutta da belki ziraat mühendisliğine geçiş vs. O zamana kadar da çocuklar kendini toparlar inşaallah.)
Açıköğretimden de Sosyal Hizmet.
Bugün özel okula gidip bilgi alayım dedim. Gitmişken de böyle tercihi yaptık son güne kalmasın diye.
Valla bir yola giriyorum ama dur bakalım hayırlısı. İyi birşey mi yapıyorum sizce
saf c vitaminimi ?bu önemli.palm yağı varsa sivilcelendirme yapabilir.Günaydın kızlar,
Niasinamid'li C vit. serumu bende biraz mini mini sivilceler yaptı. normal mi acaba? niasinamid lmayandan mı almalıydım ki?
Saf değil.saf c vitaminimi ?bu önemli.palm yağı varsa sivilcelendirme yapabilir.
Sen nerdesin yaw ?saf c vitaminimi ?bu önemli.palm yağı varsa sivilcelendirme yapabilir.
yoğun ve yorucu bir dönem geçirdim.hayırlı olsun bebeğinizSen nerdesin yaw ?
Oooo hosgeldinyoğun ve yorucu bir dönem geçirdim.hayırlı olsun bebeğiniz
hoşbuldum :)Oooo hosgeldin
Arayı açmayalım özleniyorsunhoşbuldum :)
Teşekkür ederimyoğun ve yorucu bir dönem geçirdim.hayırlı olsun bebeğiniz
Banyoda dolap yok raf var sadeceSelamlar
Dün portmantoyu düzenledim
Baya azalttım oradaki eşyaları
Bugünde banyo ve lavabo dolabını yapacagim oralarda atılacak birsey çıkmaz ama temizlensin içleri
Arayı açmayalım özleniyorsun
çok şükür yolunda.sen naptın alıştınmı yeni düzeneTeşekkür ederimhayırdır her şey yolundadır umarım
rutinin baya oturmuş sanırım.serumlar falan gördüm.Bütün cilt bakım urunlerimi bir araya topladim
Bu konuda çeşitli denemeler yaptım
Banyoya koydum olmadı
Lavabo yanına koydum olmadı
Sifonyer üstüne koydum olmadı
Sadece temel bakımı yapıp detayları es geçiyordum çoğu zaman
Birde ayaküstü bakım yapmak bana göre değil
Bekleme sureleri oluyor vs.
Şimdi sadece suyla ilgili olan şeyler banyoda ve lavabo yanında onlarda temel şeyler zaten diş bakımı yuz temizleme banyo ürünleri gibi
Yüzümü yıkayınca mesela buraya oturup ürün seçiyorum
Sonra kuru fircami görüyorum uyguluyorum yagimi sürüyorum
Keyifli bir hale geldi bakım yapmak
Bazen müzik acıyorum yada dizi izlerken yapıyorum
Yani aradığım duzeni buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?