Kolay gelsin en son seninle böyle bir proje yapıyorduk sonra kayboldun
Doğru zaman değilmiş demekki

Gece 500 kere uyananan kızım sabah 5.30 komple uyandı uykusuzluk beni inanılmaz gergin yapıyor

7.30da kızı babaannesine verdim oğlanların okul hazırlığı kahvaltısı derken onları okula bırakıp döndüm ve uyudum miss gibi uyumuşum ya sonra uyandım yatakları topladım wc lavabo yıkadım. Kahvaltımı yaptım. Şimdi kızımı almaya geldim.

evet bitince güzel tabi, nelerim oluyor bedenime onları faaln tespit edicem, uzun bir iş beni bekler bu hafta
Başta giyecek neyim var neyin yok hersey karmaşık oluyor ama sonra duzenledikce kombin yapmaya başlıyorsun eksikleri de aldın mı oh mis
En önemlisi kendini daha bakimli hissediyorsun giy çık olunca içime sinmiyor mesela
Ama şuan gözüm kapalı kıyafet secsem hersey birbirine uyar

Kendi alanından baslaman iyi olmuş

Ben yine alışverişte

Kendime 2 tane şal aldım
Küçüğüme de crop ve şort etek aldım bayrama,

İyi olmuş dinlenmissindir
Dün gece de Eylül uyandı eşimi kaldırdım
Sabah diyo ki gece anne demişti baba dememişti niye ben gittim

Ohhh yakın olmak böyle durumlarda çok iyi yaaa

Evilish i acil sahneye davet ediyorum
Ay durun durun geldim Bi kere fırça sayısı 5 ten az olanları esefle kınıyorum çünkü benimkiler 1200 nüfuslu kasaba gibiler
Fondöten fırçacıyla kapatıcı sürülmez çünkü kapatıcıyı kücük bi alana sürüyoruz onun fırçası o alana uygun olmalı, fondöten fırçası geniş olur sonuçta, far karıştırma fırçasıyla gölgeli göz makyajı yapılıyor, 2-3 farklı renk farın birbirine adaptasyonu için
Kontür fırçası dar ve ince oluyo ürünü gereksiz alanlara yaymamak adına, ben en çok far oturtma fırçasını seviyorum, farı tozutmadan tam rengini vererek çok güzel uygulama sağlıyo Bunu en son bi arkadaşıma söylediğimde o ney be demişti Far oturtma fırçası
Bendeki fırça sayısının çok olmasının sebebi aynı fırçayla farklı allıklar, farlar sürmek istememem, rengin değişmesine, bozulmasına yol açıyo çünkü, her kullanımda yıkamak mümkün olmadığı için her ürüne ayrı fırça tahsis ettim ben

Beklenen kamuoyu açıklaması geldi

Tamam

Çok severim çok meraklıyım ama süper makyaj uygulamaları falan yaptığım söylenemez aslında Benim çok fix, bb krem ya da fondöten, kapatıcı, sabitleyici toz pudra( cildim karma olduğundan parlama ve akma sorunu yaşıyorum) ten rengi bi far, eyeliner, rimel, allık, aydınlatıcı ve ruj bu kadar yani 10/15 dk alıyor bu makyajı yapmam, genelde somon rengi tercih ettiğim için çok abartı da durmaz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…