- 29 Ocak 2017
- 4.424
- 8.460
- 158
evet bitince güzel tabi, nelerim oluyor bedenime onları faaln tespit edicem, uzun bir iş beni bekler bu haftaKolay gelsin biraz zor oluyor ama bitince çok güzel oluyor düzeni severiz
Kolay gelsin en son seninle böyle bir proje yapıyorduk sonra kayboldunıkı çocuklu çalışan anne olarak yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum :) genellikle günü ancak idame ettirdiğim için yazamadım, ama artık eve bir çekidüzen verme sırası geldi. bu haftaki odağım: yatak odası
Başta giyecek neyim var neyin yok hersey karmaşık oluyor ama sonra duzenledikce kombin yapmaya başlıyorsun eksikleri de aldın mı oh misevet bitince güzel tabi, nelerim oluyor bedenime onları faaln tespit edicem, uzun bir iş beni bekler bu hafta
İyi olmuş dinlenmissindirGece 500 kere uyananan kızım sabah 5.30 komple uyandıuykusuzluk beni inanılmaz gergin yapıyor
7.30da kızı babaannesine verdimoğlanların okul hazırlığı kahvaltısı derken onları okula bırakıp döndüm ve uyudum miss gibi uyumuşum ya sonra uyandım yatakları topladım wc lavabo yıkadım. Kahvaltımı yaptım. Şimdi kızımı almaya geldim.
Sağol canim
Maşallah limit baya açık galibaBen yine alışverişte
Kendime 2 tane şal aldım
Küçüğüme de crop ve şort etek aldım bayrama,
Hiç biri ihtiyaç değilMaşallah limit baya açık galiba
Harca harca bitmiyor
Güle güle kullanın
Çok iyi yapmışsınİyi olmuş dinlenmissindir
Dün gece de Eylül uyandı eşimi kaldırdım
Sabah diyo ki gece anne demişti baba dememiştiniye ben gittim
Ohhh yakın olmak böyle durumlarda çok iyi yaaaGece 500 kere uyananan kızım sabah 5.30 komple uyandıuykusuzluk beni inanılmaz gergin yapıyor
7.30da kızı babaannesine verdimoğlanların okul hazırlığı kahvaltısı derken onları okula bırakıp döndüm ve uyudum miss gibi uyumuşum ya sonra uyandım yatakları topladım wc lavabo yıkadım. Kahvaltımı yaptım. Şimdi kızımı almaya geldim.
Bahar ayı alışverişkolikler için alışveriş isteğinin peek yaptığı dönemlermiş dikkat etHiç biri ihtiyaç değil
Ay durun durun geldim
TeşekkürlerOh ne güzel gezmek daha güzel
Kolay gelsin.
Beklenen kamuoyu açıklaması geldiAy durun durun geldimBi kere fırça sayısı 5 ten az olanları esefle kınıyorum çünkü benimkiler 1200 nüfuslu kasaba gibiler
Fondöten fırçacıyla kapatıcı sürülmez çünkü kapatıcıyı kücük bi alana sürüyoruz onun fırçası o alana uygun olmalı, fondöten fırçası geniş olur sonuçta, far karıştırma fırçasıyla gölgeli göz makyajı yapılıyor, 2-3 farklı renk farın birbirine adaptasyonu için
Kontür fırçası dar ve ince oluyo ürünü gereksiz alanlara yaymamak adına, ben en çok far oturtma fırçasını seviyorum, farı tozutmadan tam rengini vererek çok güzel uygulama sağlıyoBunu en son bi arkadaşıma söylediğimde o ney be demişti Far oturtma fırçası
Bendeki fırça sayısının çok olmasının sebebi aynı fırçayla farklı allıklar, farlar sürmek istememem, rengin değişmesine, bozulmasına yol açıyo çünkü, her kullanımda yıkamak mümkün olmadığı için her ürüne ayrı fırça tahsis ettim ben
TamamAy durun durun geldimBi kere fırça sayısı 5 ten az olanları esefle kınıyorum çünkü benimkiler 1200 nüfuslu kasaba gibiler
Fondöten fırçacıyla kapatıcı sürülmez çünkü kapatıcıyı kücük bi alana sürüyoruz onun fırçası o alana uygun olmalı, fondöten fırçası geniş olur sonuçta, far karıştırma fırçasıyla gölgeli göz makyajı yapılıyor, 2-3 farklı renk farın birbirine adaptasyonu için
Kontür fırçası dar ve ince oluyo ürünü gereksiz alanlara yaymamak adına, ben en çok far oturtma fırçasını seviyorum, farı tozutmadan tam rengini vererek çok güzel uygulama sağlıyoBunu en son bi arkadaşıma söylediğimde o ney be demişti Far oturtma fırçası
Bendeki fırça sayısının çok olmasının sebebi aynı fırçayla farklı allıklar, farlar sürmek istememem, rengin değişmesine, bozulmasına yol açıyo çünkü, her kullanımda yıkamak mümkün olmadığı için her ürüne ayrı fırça tahsis ettim ben
Zaten hep anne diyorlarİyi olmuş dinlenmissindir
Dün gece de Eylül uyandı eşimi kaldırdım
Sabah diyo ki gece anne demişti baba dememiştiniye ben gittim
Gece kızım baba diye ağlıyorduZaten hep anne diyorlar
Her şeyi bana söyler benden ister ben de arada babasına yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?