Ben bi kez almıştım mac studio fix, evet güzeldi ama çok pahalı, loreal true match de çok güzel, Eğer egzama, pütürcük, kabarcık vs gibi çok sorunlu bi cildin yoksa bence mac değmez, yaşadığın yerde varsa mac orda deneyip yüzüne uygulayarak seçebilirsin başka türlü çok büyük risk olur, fondötenler cildine olmuyosa ya cilt tipine uygun seçemiyosun, yağlı cilde kuru cilt fondöteni, kuru cilde yağlı cilt için olanlar uymuyo mesela, ya da cildini iyi hazırlamıyosun makyaja, temizleme/nemlendirme olarak, çok ürün var piyasada, mat bitiş, nemli parlak bitiş vs, sen nasıl bi ürün istiyosun? true match cidden güzel bi fondöten, öneririm ama denemek lazım bu tarz ürünleriAyyy ne güzel o zaman şöyle sorayım bir çok markanın fondötenini kullandım hiç birinden memnun değilim ya pütürlü ya beyaz beyaz duruyor ya da kusuyor
Bu günlerde Mac in fondötenini yükseliyorum sence edeğer mi o fiyata
Esmerim bu arada denemeden nasıl karar vereceğim
Benim istediğimBen bi kez almıştım mac studio fix, evet güzeldi ama çok pahalı, loreal true match de çok güzel, Eğer egzama, pütürcük, kabarcık vs gibi çok sorunlu bi cildin yoksa bence mac değmez, yaşadığın yerde varsa mac orda deneyip yüzüne uygulayarak seçebilirsin başka türlü çok büyük risk olur, fondötenler cildine olmuyosa ya cilt tipine uygun seçemiyosun, yağlı cilde kuru cilt fondöteni, kuru cilde yağlı cilt için olanlar uymuyo mesela, ya da cildini iyi hazırlamıyosun makyaja, temizleme/nemlendirme olarak, çok ürün var piyasada, mat bitiş, nemli parlak bitiş vs, sen nasıl bi ürün istiyosun? true match cidden güzel bi fondöten, öneririm ama denemek lazım bu tarz ürünleri
Valla ben kar diyemiyorum çok çabuk sıkılıyorum genelde her sene dolabımı yenilerim ama yine de sıkılırım o yüzden çok yüksek miktarlar vermem kıyafetime
Cc krem denedin mi canımBenim istediğim
Cildime sürünce kalıp gibi durmasın
Pütür Pütür durmasın
Parlamasın
Yapış yapış olmasın
Cilt tonumu 1 2 ton açsınçok mu şey istiyorum
Gerçekten miValla ben kar diyemiyorum çok çabuk sıkılıyorum genelde her sene dolabımı yenilerim ama yine de sıkılırım o yüzden çok yüksek miktarlar vermem kıyafetime
Kot pantolonları kaliteli almaya çalışırım ama
He kız yukarıda attım foto cc varCc krem denedin mi canım
Ya ben çok çabuk sıkılıyorum eşyadan bile sıkılıyorum sürekli atma gönderme huyum varGerçekten mi
Tam tersi düşünüyorum kaliteli alıp yıllarca giymek isterim sade model alırım dış giyimle takiyla hareket eklerim
Evet ya koptum gittik, inşallah şimdi doğru zamandır her hafta bir odaya giricem bakalım bahar temizliğiKolay gelsin en son seninle böyle bir proje yapıyorduk sonra kayboldun
Doğru zaman değilmiş demekki
Aman dikkat eşinden de sıkılma da sonraYa ben çok çabuk sıkılıyorum eşyadan bile sıkılıyorum sürekli atma gönderme huyum var
Ben bunu kullanıyorum canım egzamam var benim günlük nemlendirici olarak serum kullanıyorum üstüne güneş kremi üstüne CC krem gecede yoğun nemlendirici biseyler kullan mutlakaHe kız yukarıda attım foto cc var
Buna da bakayım kuzumBen bunu kullanıyorum canım egzamam var benim günlük nemlendirici olarak serum kullanıyorum üstüne güneş kremi üstüne CC krem gecede yoğun nemlendirici biseyler kullan mutlaka
Eşyanın en yoğun olan yerlerEvet ya koptum gittik, inşallah şimdi doğru zamandır her hafta bir odaya giricem bakalım bahar temizliği
En baba yerler de yatak odası ve mutfak, en zordan başladım
Alışveriş bağımlısı olduğunu düşünüyorumYa ben çok çabuk sıkılıyorum eşyadan bile sıkılıyorum sürekli atma gönderme huyum var
Yok yaa alışveriş bağımlısı değilde çabuk sıkılıyorum ruh halime göre yakıştıramıyorum giydiğim kıyafetleri sürekli yeniliyorum mesela bu ay aldığım bir gömleği ya da takımı öbür ay Ayyyy bunu nasıl almışım diyorum halbuki beğenerek alıyorumAlışveriş bağımlısı olduğunu düşünüyorum
Renkli ve desenli eşyalardan ziyade sade düz hatlı tercihler yapmalısın.
Sıkıldığında sadece minik detayları değiştirmek yetiyor önemli olan ana tercihleri sade tutmalisın.
Ve bazı belgeseller var sade yaşam alışverişle ilgili.izlemeni tavsiye ederim.
9 yıldır giydiğim parçalar var benim dolabımda kızYok yaa alışveriş bağımlısı değilde çabuk sıkılıyorum ruh halime göre yakıştıramıyorum giydiğim kıyafetleri sürekli yeniliyorum mesela bu ay aldığım bir gömleği ya da takımı öbür ay Ayyyy bunu nasıl almışım diyorum halbuki beğenerek alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?