Bende sıkma yaptırmayan var
400 devirde ıslak olur öyle yapabilirsin asarken iyice çırpar san kırışık kalmaz
sıkma yaptırmayan bende de varda o bildiğin sulu çıkartıyor öyle asamam sanırım aman 400 yapayım işte bi de sıvı sabun içine bitti gitti
oda oda yapma niyetim var inşallah 3 odayı bitirirsem bitti gitti
şimdiki aklım alsaydı zaten fon falan hak getire
al zebra perde bitsin gittin işte ne diye o kadar çok özendiysem şükür ki doydum artık

Zebranın yıkanması sıkıntı

Zebranın yıkanması sıkıntı
perde yıkayan yerler var oraya senede 1 göndrıon ohh miss en azından tak çıkart ay kirlendi mi değil senede bir düzenli bence daha rahat.. bunlar eskisin ki bi 7-8 sene gider en azından ondan sonra zebra her yere valla:)

Benim fonlarımda seninki gibi. Makinede yıkıyorum. Kurutmadan ütülemeden direkt asıyorum.

Benim fonlarımda seninki gibi. Makinede yıkıyorum. Kurutmadan ütülemeden direkt asıyorum.
tamam canım ilk defa yıkıcam inşallah bi şey olmaz ütüye de alıştırmak istemiyorum hiç uğraşamam çünkü.bakalım 30 derecede denicem inşallah.

İmam Gazalî şöyle diyordu: “Ömrün bitmiş, fakat sen yalvarmış yakarmışsın, sana bir gün daha verilmiş; işte şimdi öyle bir günde bulunuyorsun, öyle bir günde ne yapacaksan, her gün aynı gayretle o işe sarıl, öyle çalış, öyle ibadet et, öyle yaşa.”

(Sayfa 171 )

Ben fonları makinenin perde ayarı var, ona atıyorum direkt, derecesini, devirini kendi ayarlıyor ama hiç bakmadım kaça ayarladığını. Çıkınca ıslakken asıyorum kırışık falan olmuyor hiç.

Ben fonları makinenin perde ayarı var, ona atıyorum direkt, derecesini, devirini kendi ayarlıyor ama hiç bakmadım kaça ayarladığını. Çıkınca ıslakken asıyorum kırışık falan olmuyor hiç.
benimde perde ayarı var bi gidince bakayım bi. sıkma devri düşüktü sanırım ona atarım olmadı teşekkürler

günaydınlar herkese çok şükür haftanın ortası az kaldı haftasonuna
rabbim cumartesi de çalışanlara güç kuvvet versin
bu ara hep yorgun haldeyim eve git yat sabah kalk işe gel modu niyeyse
bi de işin ilginç yani seviyorum bu sakin halimi
ama boşa mı geçiyor emin de olamıyorum
namaz da yok yan gel yat vicdanım sızlıyor ama kalkıp da kılmıyorum
kitap okumak bile sanki öğrencilikte kaldı gibi bi düşünce var bende
neler yapıyorsunuz sizler işten geldikten sonra ya da hafta sonunuzu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Günaydınlar çok yoğun geçiyo günlerim okuyorum sizi ama yazmaya fırsatım kalmıyor.

bugün 120 tl lik kuruyemiş siparişi verdim.
en azından ara öğünlerde sağlıklı beslenirim.
abur cubur yerine bunları yerim.

Günaydın herkese,

Akıllı telefonumu kamerası kırıldığı gerekçesiyle değişime yolladım. 4 gündür eski bir tuşlu telefonla idare ediyorum.
Resmen sosyal medya detoksu yapıyorum iyi geliyor.

Bir takım şeyler soracağım.

Benim yatağın altında gelinlik altına giyerim diye aldığım jartiyer takımım ama hiç giymedim. Bir de çeyizde bohça ile gelen tüylü topuklu terlik ile saten gecelik var. Şortlu olanını giyiyorum ama uzun gecelik ve pijama gibi olanı hiç giymedim. Zaten uzun geliyor. Eşim onlar için dursun diyor ama zaten kendisi ben hayatına girmeseydim kesin istifçi olurdu. Siz bu tarz eşyalarını ne yaptınız? Hala kullanıyor musunuz?

Geçen sene eşimin bana hediye aldığı pembe bir gömlek var. Normalde pembe rengini kıyafette hiç sevmem. Bir kaç kere giydim ama artık dolabımda görmeye tahammülüm yok. Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?

Bir de gelinlik ve küçülen bebek kıyafetleri var. Gelinliğimi satmaya daha yakınım ama kızımın kıyafetlerini hayatta veremem. Bir sürü kıyafet ayakkabı verdim. Biraz da hatıra saklıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?

Günaydın
ben jartiyeri düğünlerde elbise altına giyiyorum.
elbise daha düzgün duruyo hem daha dik durabiliyorum.
kullanması hoşuma gidiyor ki zamanında çok para verdim :)

diğer gecelikleri çok fazla kullanamıyorum bu yüzden ucuz almıştım. o tüylü terlikten almamıştım :)
bazı parçalarını bende verdim.

Beğenmediğim hediye gelen şeyleri veriyorum.
kullanmadıysam iade ederim magazaya.

kızımın da ilk bady si emziği saçı gibi şeyleri saklıyorum

Jartiyeri ben de o zaman açığa çıkarayım, ay sonunda düğünümüz var. Bir deneyim belki kullanırım hoşuma giderse. Teşekkürler fikir için

Ben verdim çeyizde kv aldığı setleri
saten tarzı şeyleri giyemiyorum zaten evde bekleyeceğine verdim
gelinlik zaten almamıştım kiralamıştım
Oğlumun da 1 2 parça eşyasını sakladım gerisini hep verdim
Fotoğraf çekiyorum yeterince hatıra olarak onlar kalacak zaten

Annem benim bebekliğimden çocukluğumdan bir kaç parça anı olarak bırakmış, geçenlerde gereksiz şeyleri ayıklarken gördüm, güzel bir hatıra oldu o günleri düşünmek. O yüzden kızının eşyalarından en sevdiklerin kalabilir bence onlar istif değil. Jartiyer, gecelik falan nadir de olsa kullanıyorum, tüylü terliğin siyahını beğendiğim bir modeli ben kendim almıştım, bazen tıkkıdı tıkkıdı dolaşıyorum evde Gelinliğim duruyor, çok severek almış ve giymiştim, onu da yerim olduğu için saklıyorum. Gömleği sevmediysem giysi kumbarasına atardım. Bende mi istifçiyim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…