Annem de eşyalara kıyamıyordu, depo gibiydi evi. Şimdi tüm evin eşyalarını değiştirecek, henüz eve gelmedi. Ben de eşyalar gelmeden ne var ne yok eledim. Biraz iyi durumda olanları letgoya koyup sattık, o bile minimal olduNe çok iş yapmışsın canım
En çok da çekmeceler dolaplar oyalıyor. Düzenli olunca çok mutlu hissediyor insan
Eskiden çocuklarım küçükken ev oyuncaklarla dağılırdı, çekmecelerin içi karman çormandı.
Çok taşınmamıza rağmen annemin verdiği kullanmadığım çeyizlerim vardı, atmaya kıyamazdım. Eşimin işi dolayısıyla 12 ev değiştirdik. Bazen aynı il içerisinde bazen de Türkiye'mizin bir ucundan bir ucuna...
En son batıdan doğuya taşınacakken eşyaları toplarken anneme nolur dedim ben bunları taşırken yerleştirirken bitiyorum. Koyacak yer bulamıyorum. Zorla ikna ettim onu. Yorganlarımı eskiyen mobilyalarımızı filan kadın sığınma evine bağışladım. Sadece bir saten pamuk yorgan kaldı diğerlerini hep verdim. Satın yorganlar hem az yer kaplıyor hem de taşıması filan daha kolay gerekince onlardan aldım.
Ben de hiçbir şeyimi atamazdım. Geçen yıl minimalizmi bilmeden uygulamışım. Bazamın altında yıllardır taşıdığım ama kullanmadığım beğenmediğim ne kadar nevresim filan varsa hepsini kapıya koydum ayrı bir şekilde kapıcımız almıştır. Çok düzenli bazam şimdi. Meğer atmaya kıyamadığımdan bir gün kullanırım dediğim ama hiç kullanmadığım eşyalar yüzünden de dağınıkmışım.
Benim annem ve babam da hicbir seylerineAnnem de eşyalara kıyamıyordu, depo gibiydi evi. Şimdi tüm evin eşyalarını değiştirecek, henüz eve gelmedi. Ben de eşyalar gelmeden ne var ne yok eledim. Biraz iyi durumda olanları letgoya koyup sattık, o bile minimal oldu
Aaa ben de şimdi attım bir çift çorabınıEşimin bir çift çorabı eskimiş attım.
evi genel olarak süpürdüm topladım bulaşık mak boşalttım
1 mak çamaşır yıkadım ama seremedim.
ben de dün ne atsam diye baza altındaki oyuncak poşetlerden birini açtım, uzaktan kumandalı ancak bir tekeri kırılan arabayı kaldırmışım, onu ayırdım. bir de minicik parçaları olan uçak şeklinde lego vardı, birkaç parçasını daha önce elektrik süpürgesi ile çekmiştim, 0nu da attım.Eşimin bir çift çorabı eskimiş attım.
evi genel olarak süpürdüm topladım bulaşık mak boşalttım
1 mak çamaşır yıkadım ama seremedim.
Ben yetişemiyorum size maşallah
ben anneme gittiğiminde çaktırmadan hep 3-5 parça atarım ve hiç bir zaman da attığımı aradığını sorduğunu görmedim, demek ki hiç işine yaramayacak şeyleri tutuyorBenim annem de benden gördü onun evi de depo gibiydi şimdi nispeten iyi ama bence atılacak daha çok şey var.
Aynen yoksa yer beniben anneme gittiğiminde çaktırmadan hep 3-5 parça atarım ve hiç bir zaman da attığımı aradığını sorduğunu görmedim, demek ki hiç işine yaramayacak şeyleri tutuyor
ha atabilir miyim verebilir miyim diye sorduğumda lazım olur kalsın, benim evime karışma diyor.
son zamanlarda onda da değişim var, biraz daha fazla verici ki bu büyük gelişme
anne evinden eşya çıkarırken püf nokta, hiç kullanılmayan, evden gitse hiç farkedilmeyecek şeyleri atmak olmalı. yoksa kıyamet kopar. :)
Ben demin sinirden ağladım leylanın resmini görmeye dayanamıyorum ve bitmiyor arka arkası geliyor ne kadar pis bir dünyada yaşıyoruzkızlar çok canım sıkıldı bu öldürülen yavrulara
böyle pis dünyaya insan çocuk getirmekten de korkar
yavrularımız için çok endişeleniyorum
bunları yazarken bile gözlerim doluyor
Rabbim evlatlarımızı korusun. kötülerle karşılaştırmasın, onlara fırsat vermesin inşallah
tefalin bir ara çıkardığı rende makinesi vardı bana ev hediyesi gelmişti
benimde halılarımı vermem gerekiyor hala veremedim sanırım ağustos gibi vericemPazar günü tüm gün mutfakla uğraştım dolaplar buzdolabı fırın aspiratör hepsini iyice temizledim mis gibi oldu birçok şeyi eledim fazlalık bana bunaltı gelir biblo tablo vs başım ağrır
Erzak kabı alacağım üst dolabı düzenli olur bu sayede
Ev bana huzur veriyor temiz ışıl ışıl ve düzenli
Fon perdelerini sıkmadan 30 derecede yıka ve hemen as ütüleme gerekmezbenimde halılarımı vermem gerekiyor hala veremedim sanırım ağustos gibi vericem
onun haricinde de fon perdelerimi naslıl yıkamam gerekiyor acaba bilen bi el atıversin ütülemek hiç istemiyorum
kalın kadife tarzı cinsi.
ev temiz olunca en ufak bi yeri dağılsa gözüme batıyor bu da iyi bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?