kolay satılıyor mu acaba o siteden ?

Ben bir sürü şey sattım o siteden. Telefon bile sattım. Ama ben her şeyi ucuza sattım. Çünkü maksadım para kazanmak değil sadeleşmek.

Topikçe döküldük
sanada kırmızı kart

Aynen ya, kitaplarımda bile sadeleştim gözüm kapalı. Ama kızımın eşyaları şimdilik en zayıf noktam. Onları bir süre daha erteleyeceğim

Merhaba kızlar
Ben de az kullandığım kıyafetlerimi hep dağıtıyordum. Gerçekten hepsi de oldukça kaliteli şeylerdi. Ancak bazı özel sebeblerden dolayı artık vermeyeceğim kimseye.acayip sinirlerim bozuldu çünkü. Dolab uygulamasına yükledim. Orada satıp parasını lösev e vereceğim. Satılmazsa da çürüsün evimde kıyafetler.

Aaa neye sinirlendin papatya

Kim kızdırdı seni

benim gelinliğim kiralıktı
gelin çiçeğim de yok. ya gelinlikle gitti yada gelin arabasında unutuldu bilmiyorum
gelin tacımı saklıyorum
gelin ayakkabılarım da duruyor
jartiyerim olmadı hiç ama saten gecelik, pijama ve şortlu takımım duruyor.
tüylü terliklerim duruyor. tüyü takılıp çıkarılabiliyor ama yine de giymiyorum evde topuklu terlik neyime :)
eşimin damatlığı duruyor
kızımın kıyafetleri de duruyor ben de kıyamıyorum. yeğenimin cinsiyeti belli olsun ona göre bazılarını ona ayırıcam. kimisini de verecek bir yer bulucam mecbur çünkü iyice birikti.

Aaa neye sinirlendin papatya

Kim kızdırdı seni
Okuldan bir öğrenciye yardım yapıyordum. Maddi durumu kötü diye biliyorduk. Ara sıra Kılık kıyafet de veriyordum. Ama hiç eline vermedim. Başka bir hoca aracılığı ile gönderdim. O verenin ben olduğumu hiç bilmedi. Geçen gün elinde Sigara gördüm. Ve okula araba ile geliyordu. Sifara için para bulabilen bir insana yardım filan etmem.

Başka bir aileye de kıyafet veriyordum. Üniversitede okuyan kızı var. Son 3-4 ay da bir kaç poşet gönderdim. Ben göremedim. Komşuma temizliğe geliyordu annesi. Komşuma verdim. Bir kere bile arayıp tşeşekkür etmedi. Ama sosyal medyada benim kıyafetler ile fotoğraflarını görüyorum.

Az önce biraz ayırsın yine. Ama bazanın altına istifledim. Satılırsa her kuruşunu löseve vereceğim. Satılmazsa çürüsünler ya da yakacağım. Ya da belediyenin kumbarasına atacağım. En azından kime gittiğini bilmem

Bu ara sıcaklardan bi bezmislik geldi.
Elim hic bisi gitmiyor.
Yani mecburen is yapiyorum.
Yemek, süpürge, çamaşır as topla ve toz almak dışında pek bisi yaptığım soylenemez.
Dus alip uzanuyorum.
Aksamda serin yerlere yürüyüşe çıkıyoruz esimle.

Elenecek şeyler birikmeye basladi.
El atmam gerek ama halim yok.

Halı konusunda bende halısız ev sevmiyorum.
Ufacık tozlar bile ayağa yapışıyor sınır oluyorum.
O sebepden yikanabilir ince hali aldim tam yazlik.
Kaldır silkele ser mak. At yika.
Bir de yerde hali olmayınca kendimi taşımıyormuş herşey ayağa kalkmış gibi hissediyorum.

Arkadaşımın karşı komşusu evde hali sevmezmiş yaz kıs.
(Yerden ısıtma falanda degil evi kisin nasil kullanıyorlarsa artik)

Böyle kapı ağzı denk gelip konuşurlarken görmüştüm evini kapısı acıktı.
Komsun tasiniyo galiba dedim hali falan yok boş ev.
Yok o öyle hep halısız dedi.

Tuhaf gelmişti bana
Alışkanlık sanirim bizdeki.

Kanka örme perde benim 3 yer hic utu istemiyor.
Ama kalın bendekiler
Daha ince alinabilir.
Yani yeni evim olunca ince yaptirirdim.
Kalın tok duruyor sanki.
Inceler daha kibarlar.

Ben hep farklı aileler seçiyorum bu yüzden.
benim vicdanım rahat ama alan kişinin niyeti kendisinin problemi
böyle alıp satanlar varmış diye duydum
tanıdık bulmaya çalışıyorum elimden geldiğince

Ben çocukken hep 2. el giydim.
tanıdık akrabalar verirdi.
babam sadece 1 bayram alırdı kıyafet diğer bayrama kadar saklar 2. bayram da giyerdim.
hatta annem 3 tane eşortman altı almış pazardan babam kızmıştı hiç unutmam
daha ne saçma olaylar yaşadım neyse...
çalışmaya başlayınca 2. el almadım hiç
onlar benim seçimlerim değil di biraz da gurur yapmıştım sanırım.
sonra alışverişkolik oldum.

2. el kıyafet verirken
"İnş severek giyerler derim beğenmezlerse sizde ihtiyacı olana iletin" derim.

Niye anlattım bunu bende bilmiyorum idare edin beni işte :)

Herkese merhabaaa
Birikim topiclerindeki herkes buradaymış ya

Kızlar biz de şehir dışına taşınıyoruz Eylül'de
Fırsat bu fırsat dedim başladım evi sadeleştirmeye. Yoksa bu kadar ıvır zıvır taşınmaz başka şehre

Hiç kullanılmayan ve evcil hayvanımızın kemirdiği orta sehpayı ve üçlü sehpayı attım

Evde lcd tv olmasına rağmen hala duran tüplü televizyonu attım

Rengi solan, yırtılan, annemin başkalarından alıp getirdiği nevresim yastık kılıfı çarşafları ayırdım. Koca bir poşet oldu
Bunları atmıcam. Gönüllü olarak sokak hayvanlarına bakan kişilere vericem. Malum kışın çok lazım oluyor onlara

Yine annemin sakladığı kavanozları plastik kapları ayırdım. Camlar cam dönüşüme plastikler plastik dönüşüme gidecek

güveni itimadı kaybettiriyorlar insana..
ben kamuda yardım kuruluşunda çalışıyourm ''
işe alımda mülakat ve sınav günü bizim kurumda 6 yıllık çalışan bi arkadaşımız o gün ''bu işe başlamadan önce her gördüğüm dilenciye yardım ederdim herkese ancak bu işten sonra dilenci gördüğümde bir tekme atasım geliyor '' demişti..ve biz o gün onun ne gaddar acımasız olduğunu düşündük..
öyle değilmiş..
insanlar alkole sigaraya kumara para buluyorken ''çocuğumu okutaıyorum yardım vermezsen okuldan alacam çocuğu'' diyor.. tehdit ediyor kendi çocuğu için ...
kendine acımayana acımamak gerek...
engellidir çalışamaz kaza yapmıştır anlarım ancak ötesi genelde eksik çaba ve önemsememeden kaynaklanıyor..insanların umru değil çalışmak geçinmek aileye bakmak vs..

yani diyeceğim kızmanı çok iyi anlıyorum çok haklısın...

Gelinliğim duruyor, belki çok ihtiyacı olan biri denk gelirse verebilirim ama daha hazır değilim
Tüylü terlik almamıştım ama pişman oldum giyermişim ben onu
Geceliklerimi kullanıyorum
Hediye gelen şeyleri genelde kullanırım hiç böyle durumla karşılaşmadım.
Annemin sakladığı bebek kıyafetleri var ve beni mutlu ediyor. Bende biraz saklardım sanırım.
Eşimin damatlığı da duruyor vermez
Çiçeğim canlıydı, bir süre saklayıp kurutamayınca attım.

ben de kuzenlerin eskisini giyerdim ..
bir keresinde okul gösterisinde kırmızı bir tshirt giymemiz gerekiyordu ve benim de yoktu ailemin de alacak durumu yoktu ya da bi gösteri için ne gerek var diyorlardı o da olabilir..
kuzenimin kırmızı bluzu vardı ve ben bildiğim halde '' kırmızı bluzun varsa bi kere giyebilir miyim demiştim de yok demişti nasıl üzülüp ağlamıştım..
ya da tek bir ayakkabı kullanırıdm okula 1100metre yürüyüp gider gelirdim ..ayak tabanlarım su toplar acıdan kıvranırdım ağlardım.. ama yine kaliteli bir ayakkabı almazlardı..
hiç mi yoktu para hayır ama sebebini annemde bilmiyor aklına geldikçe üzülüyor...

Ablamlara kıyafet alınırdı iyi hatırlıyorum onlar gençmiş büyükmüş onlara gerekliydi hep
harçlık konusunda da öyle.
Ben hep kendimi fazlalık gibi hissetmiştim.
sadece aldığı bisiklet ve top aklımda başka anı hatırlamıyorum.

Kanka örme perde benim 3 yer hic utu istemiyor.
Ama kalın bendekiler
Daha ince alinabilir.
Yani yeni evim olunca ince yaptirirdim.
Kalın tok duruyor sanki.
Inceler daha kibarlar.

İnt buldum kanki fiyatıda uygun ağustos gibi sipariş edicem.
düz örme tül ince duruyo

benim de gelinliğim kiralıktı, eşimin damatlığı da samimi arkadaşının damatlığını giymişti.. cuk diye üstüne olmuştu.. nasıl sevinmiştik damatlık masrafı çıkmadı diye :)

taşınırken ayıklamak çok eğlenceli oluyor hem :)

Topuk sesi olmalıymış

Elimde bir sürü ceket pantalon ve bluz var olanları kardeşime verdim, ama ona olmayanlar elimde duruyor satsam yok pahasına gidicek satmasam verecek kimse yok elimde kalakaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…