Günaydın herkese,
Akıllı telefonumu kamerası kırıldığı gerekçesiyle değişime yolladım. 4 gündür eski bir tuşlu telefonla idare ediyorum.
Resmen sosyal medya detoksu yapıyorum iyi geliyor.
Bir takım şeyler soracağım.
Benim yatağın altında gelinlik altına giyerim diye aldığım jartiyer takımım ama hiç giymedim. Bir de çeyizde bohça ile gelen tüylü topuklu terlik ile saten gecelik var. Şortlu olanını giyiyorum ama uzun gecelik ve pijama gibi olanı hiç giymedim. Zaten uzun geliyor. Eşim onlar için dursun diyor ama zaten kendisi ben hayatına girmeseydim kesin istifçi olurdu. Siz bu tarz eşyalarını ne yaptınız? Hala kullanıyor musunuz?
Geçen sene eşimin bana hediye aldığı pembe bir gömlek var. Normalde pembe rengini kıyafette hiç sevmem. Bir kaç kere giydim ama artık dolabımda görmeye tahammülüm yok. Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?
Bir de gelinlik ve küçülen bebek kıyafetleri var. Gelinliğimi satmaya daha yakınım ama kızımın kıyafetlerini hayatta veremem. Bir sürü kıyafet ayakkabı verdim. Biraz da hatıra saklıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
bize göre biraz istifçi gibisin:)Annem benim bebekliğimden çocukluğumdan bir kaç parça anı olarak bırakmış, geçenlerde gereksiz şeyleri ayıklarken gördüm, güzel bir hatıra oldu o günleri düşünmek. O yüzden kızının eşyalarından en sevdiklerin kalabilir bence onlar istif değil. Jartiyer, gecelik falan nadir de olsa kullanıyorum, tüylü terliğin siyahını beğendiğim bir modeli ben kendim almıştım, bazen tıkkıdı tıkkıdı dolaşıyorum evdeGelinliğim duruyor, çok severek almış ve giymiştim, onu da yerim olduğu için saklıyorum. Gömleği sevmediysem giysi kumbarasına atardım. Bende mi istifçiyim ne
okurken ayy dedim kendi kendime şu an bi bebeğim yok ama olsaydı sadece bir iki parça saklar geri kalan bütün saydığın şeylerin hepsini verirdim ki şu an evimde bunların hiç birisi yok valla.Günaydın herkese,
Akıllı telefonumu kamerası kırıldığı gerekçesiyle değişime yolladım. 4 gündür eski bir tuşlu telefonla idare ediyorum.
Benim yatağın altında gelinlik altına giyerim diye aldığım jartiyer takımım ama hiç giymedim. Bir de çeyizde bohça ile gelen tüylü topuklu terlik ile saten gecelik var. Şortlu olanını giyiyorum ama uzun gecelik ve pijama gibi olanı hiç giymedim. Zaten uzun geliyor. Eşim onlar için dursun diyor ama zaten kendisi ben hayatına girmeseydim kesin istifçi olurdu. Siz bu tarz eşyalarını ne yaptınız? Hala kullanıyor musunuz?
Geçen sene eşimin bana hediye aldığı pembe bir gömlek var. Normalde pembe rengini kıyafette hiç sevmem. Bir kaç kere giydim ama artık dolabımda görmeye tahammülüm yok. Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?
Bir de gelinlik ve küçülen bebek kıyafetleri var. Gelinliğimi satmaya daha yakınım ama kızımın kıyafetlerini hayatta veremem. Bir sürü kıyafet ayakkabı verdim. Biraz da hatıra saklıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Annem benim bebekliğimden çocukluğumdan bir kaç parça anı olarak bırakmış, geçenlerde gereksiz şeyleri ayıklarken gördüm, güzel bir hatıra oldu o günleri düşünmek. O yüzden kızının eşyalarından en sevdiklerin kalabilir bence onlar istif değil. Jartiyer, gecelik falan nadir de olsa kullanıyorum, tüylü terliğin siyahını beğendiğim bir modeli ben kendim almıştım, bazen tıkkıdı tıkkıdı dolaşıyorum evdeGelinliğim duruyor, çok severek almış ve giymiştim, onu da yerim olduğu için saklıyorum. Gömleği sevmediysem giysi kumbarasına atardım. Bende mi istifçiyim ne
Damatlık da kv de idi. O da geçen bayram gittiğimizde geri bana verdi. Gelinlikle damatlığı yanyana koydum bizim bazanın altında da onlar yatıyorokurken ayy dedim kendi kendime şu an bi bebeğim yok ama olsaydı sadece bir iki parça saklar geri kalan bütün saydığın şeylerin hepsini verirdim ki şu an evimde bunların hiç birisi yok valla.
-Pandora- sen baya şey saklıyormuşsun arkadaşım bunların hiç biri bende yok.
acaba gelinliği falan satsan mı :)
ahaa pandora ne yaptın ya
Aramızda istifçi varmışta haberimiz yokmuş
ben de yeni farkettim. Ayakkabım da çoktu. ama kızlar artık bir şey almıyorum. Olanlar şu an iyi durumda zamanla azalacak inşallah. Gelinliğim benim için özel ya bugün de evlensem yine aynı modeli alırdım, hem de düğünden kalan bir hatıra, biraz büyük ama neyse...
benim de sadece çiçek duruyor baza altında ama onu da atsam mı diye düşünüyorum. iyi aklıma getirdin, onu da sıraya mı alsam .)Görünce mutluluk duyuyorsan tabiki de saklamalısın.
Benim düğün stresliydi ama çok eğlenmiştim.
sadece çiçeğim duruyor.
benim de sadece çiçek duruyor baza altında ama onu da atsam mı diye düşünüyorum. iyi aklıma getirdin, onu da sıraya mı alsam .)
benim de sadece çiçeğim duruyor düğüne ait. sen atarsan bende atarım gaza getirmeyin ulennnnnbenim de sadece çiçek duruyor baza altında ama onu da atsam mı diye düşünüyorum. iyi aklıma getirdin, onu da sıraya mı alsam .)
ins ta sade evim hesabı var. orada özel günlerde ne hediye alırsınız diye bir paylaşım vardı. orada yazılanlardan okudum. eşimin doğum günü var, 1 hafta sonra. ben de tema vakfı, lösev, eçev ve sokak-barınak hayvanları için 4 eşit parçada bağış yapayım diyorum. hem eve fazlalık bir şey almamış olurum. bu durum hoşuna gider mi bilmem, ona göre milyon tane ihtiyaç sıralayabilir almam için. Dernekleri kafamda netleştirmedim ancak eğitim, çevre, çocuklar, hayvanlar olarak 4 eşit parçaya ayırmayı düşünüyorum.
Gelinliğimi ve eşimin damatlığı, evlenmek üzere olan ancak gelinlik alamamış bir çifte hediye etmiştik. Ben de çok beğenerek aldım ve giydim gelinliğimi, ancak fotoğraflar yeterli bence.Günaydın herkese,
sabah sabah arınmışsın :)Ben de gelin çiçeğimi sattım zebramodan. Tozlanıp duruyordu. Darısı gelinliğe inşallah
Bu sabah ben de hatıra diye sakladığım fotoğraf ve mektuplara el attım ve çoğunu attım
Eki Görüntüle 2165599
Benim kızım için sakladıklarım
diğer kıyafetlerini kardeşi için saklıyorum.
ig yüklemek için çekmiştim aklıma geldi :)
kolay satılıyor mu acaba o siteden ?Ben de gelin çiçeğimi sattım zebramodan. Tozlanıp duruyordu. Darısı gelinliğe inşallah
Bu sabah ben de hatıra diye sakladığım fotoğraf ve mektuplara el attım ve çoğunu attım
Ben de bir valiz dolusu var küçük gelen eşyalarından. Asıl ben istiflemişim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?