Evet çok pahalı ama günlük keten arıyorsan uygun fiyatlı olanlar var.

Biz bir dönem kedi baktık alerjimiz olduğunu farkettik koku alma seviyem zirveye çıktı
Eşimde sürekli hapşurdu
Sabah 6 da uyandırıyor mama için
Birde tüy dökme durumu var.
Ama evin neşesi oluyor çok güzel birsey
Kedi için büyük alana ihtiyaç yok her yerde uyuyup gezecek yer buluyor

Yaaa napsam biraz daha düşünüp karar vercem canım bende tüy konusunu düşünüyorum daha çok

Canım kediden değilde köpekten çok korkuyodum burda o kadar çok köpek var ki 3. Kez kovalandiktan sonra alıştım şimdi görünce seviyorum

Canım kediden değilde köpekten çok korkuyodum burda o kadar çok köpek var ki 3. Kez kovalandiktan sonra alıştım şimdi görünce seviyorum
Ben hala sokak köpeklerinden korkuyorum geçen gün kzıı okula götürürken karşıdan 5 6 tane geliyordu hemen arkamı döndüm kaçacaktım bir amca dedi ki
Kızım gel ben sana yardımcı olayım yola kadar neyse geçirdi bizi karşıya ondan sonrası topukkkkk

Tekinsiz gorunenlerden korkuyorum bende . Kız kaç kere kovaladilar beni kalpten gidiyodum merkeze taşındık Allahtan burda daha az

YouTube da bı kadın var çok temiz kadın öyle görünüyor yani 3 tane kedisi var o yapışkanlı rulodan felan alırım her gün süpürurum artık napiyim
Yapışkanlı rula filan fayda etmiyor gerçekten Kayınvalidem neler neler aldı ama yok

Ya birde alışırsan gözüne çok görülmeyebilir

Aynı ben daha 2 hafta önce arkadaşın 6 yaşındaki oğlunu ısırmış bir tanesi üstelik ne havlama ne kovalama hiç bir şey yok ısırınca fark etmişler köpeği sinsice yanaşmış demekki dedim havlayan köpek gerçekten ısırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…