Evet kafasını çevirdiHaberim yokmuş gibi çek pozu vermiş seninki koca kız olmuş
Genç kız olmuş seninkiBu da bizim kız
1 yıldır bakıyorum sokakta ama dolaşıp geri gelir bizim eve
Çok tatlı oluyorlar ya bazen sokağın uzağında görüyorum çağırıyorum geliyor.Köpekler çok tatlı ya geçen gün pikniğe gittiğimizde yanımıza geldi bı tanesi biseyler verdik yedi. Belediye çalışanı geldi onu felan yanımıza yaklastirmiyo güya koruyo bizi yanımızdan hiç ayrılmadı
Yaa süper canim yarını sabırsızlıkla bekliyorumYarın bol fotoğraflı paylaşımlar yapacağım.
Belki motive oluruz belki ağlanacak halimize güleriz tamamen spontane bir paylaşım olacak. değişiklik iyidir
Ev işi konusunda +1Kızların okul kermesi vardı bugün, birinin sınıfına oyuncak alıp gönderdim diğerininkine rus salatası yaptım, ben de okul çıkışı gittim biraz vakit geçirdim, havalar ısındıkça enerjim ve modum düşüyor malesef, asla yaz insanı değilim
Eve gelince de robotu temizleyip çalıştırdım, o süpürdü ben de sildim, büyük kızımı yıkadım, çamaşır astım, yemek yaptım, bulaşık makinesini çalıştırdım, yeşil çayımı aldım ve oturdum, yarın da büyük kızımın sınıf pikniği var, okul çıkışı oraya giderim
Depremden sonra ev işi konusunda inanılmaz isteksizleştim ben, zaten hiç sevmem ev işini, daha da sevmiyorum artık
Geçen haftalarda kermes ve piknik oldu bizimde hasta oldum yorgunluktanKızların okul kermesi vardı bugün, birinin sınıfına oyuncak alıp gönderdim diğerininkine rus salatası yaptım, ben de okul çıkışı gittim biraz vakit geçirdim, havalar ısındıkça enerjim ve modum düşüyor malesef, asla yaz insanı değilim
Eve gelince de robotu temizleyip çalıştırdım, o süpürdü ben de sildim, büyük kızımı yıkadım, çamaşır astım, yemek yaptım, bulaşık makinesini çalıştırdım, yeşil çayımı aldım ve oturdum, yarın da büyük kızımın sınıf pikniği var, okul çıkışı oraya giderim
Depremden sonra ev işi konusunda inanılmaz isteksizleştim ben, zaten hiç sevmem ev işini, daha da sevmiyorum artık
Boşver tatilde yaparsınValla yazacaktım bana bu ev işleri için önerilerde bulunun canım hiç istemiyor. Plan yaptım her gün bir iş diye bugün canım istemedi yapmadım eee böyle de birikiyor ne yapsam
Heee o zaman yarın bı süpürüp silersinRutin temizlik bu ama
Valla yazacaktım bana bu ev işleri için önerilerde bulunun canım hiç istemiyor. Plan yaptım her gün bir iş diye bugün canım istemedi yapmadım eee böyle de birikiyor ne yapsam
Biraz ucunu bıraksam alıp başını gidiyor, sistemi asla bozmamam gerekiyor yoksa feci yığılıyo, o beni daha da geriyo, ev işiyle geçen zamanım gençliğimden çalıyomuş gibi hissetmekten odaklanamıyorumGeçen haftalarda kermes ve piknik oldu bizimde hasta oldum yorgunluktan
Ev işini bende sevmiyorum galibaoğlum bebekken bebeğim var benim diye hiç iş yapmazdim ne güzel günlerdi
çok geçmiş olsun üsüttun mü canım yoksa salgın hastalıklardan mi
Keşke ben de bizim salonun resmini atsaydım sabahGünaydınlar
Açılışı güzel bir fotoğrafla yapayım dedim
Sonraki fotoğraflar dağınıklık içerebilir dip not
Birde hava yağmurlu ışık istedigim gibi değil neyse
Ben çaya devam ediyorum uykum açılmadı daha
Eki Görüntüle 3255501
İnşallah Allah' şifa versin canım bugünden sonra hep iyi ol inşallahGünaydınlaaar
ikisi birlikte ya, salgından nasiplendim, daha düzelemeden üşüttüm sanırım iyice iptal oldum, 1 gün iyiysem 1 gün kötüyüm, bi garip bi dönemdeyim yani, bugün iyi günüm inşallah hep böyle iyi gider.
Şuan benim evde de herşey yerde niye öyle oluyo acabaGünaydınlar
Açılışı güzel bir fotoğrafla yapayım dedim
Sonraki fotoğraflar dağınıklık içerebilir dip not
Birde hava yağmurlu ışık istedigim gibi değil neyse
Ben çaya devam ediyorum uykum açılmadı daha
Eki Görüntüle 3255501
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?