Caanim robot oturma odasını süpürüyor bende ayakkabılıgi toparliycam oturma odamın halısını değiştirmek istiyorum aslında yatak odasının halısını oraya alayım değil mi kızlar yatak odami da atayım halisini

Eklentiler

• IMG_20230601_111007.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20230601_111029.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 76
Diğer halıyı göremedim

Kahvemin sütü ısınırken oturma odasını supurdum
Şimdi okul öğlen saatine kadar dinlenecegim
Ve hazırlayacağım
Afiyet olsun canım hamur yapcam şimdi bende lokma gibi bişey yapayım dedim becerebilirsem üstüne çikolatali felan çakma donut

ama oturma odan gri ağırlıklı olacak fazlasıyla. yine de sen bilirsin, gözün yorulursa yine değişiklik yaparsın.
Evet demi beyaz halı mi alsam fiyatlarda o kadar yüksek ki değiştirip deneyeyim yinede . Bazen aldığım eşyalara çok şaşırıyorum alırken nasıl almışım acaba diye

Evet demi beyaz halı mi alsam fiyatlarda o kadar yüksek ki değiştirip deneyeyim yinede . Bazen aldığım eşyalara çok şaşırıyorum alırken nasıl almışım acaba diye
Evet krem rengi tam bu odaya yakışırdı ama elindekileri kullan bende çok değiştiririm odalardaki halıları sıkıldıkça

Evet krem rengi tam bu odaya yakışırdı ama elindekileri kullan bende çok değiştiririm odalardaki halıları sıkıldıkça
Evet canım şimdilik öyle yapayım önümüzde ki kış değiştirebilirim inşallah

kızlar selam herkese

ev işi konusunda ben de tamamen dağılmış durumdayım.
cam silmeli, duvar silmeli bir temizlik yapmam lazım.

bu haftalarda sınavlarım var konservatuvardan mezun oluyorum Allahın izniyle.
bitince bir yardımcı eşliğinde yapma planım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…