Nolacakti canım bebekte oturup senle kahve mi içecek dağıtacak tabi ellerini sevdiğimBenim salonum da çok düzenli maşallah
Marka? model? ya da alırken neye dikkat edeyim?Bende çadır istiyodum ama bı arkadasimizin karavanı varmış yazlık kiraya veriyomus geçen sene çadırda kalmıştık bu yaz karavanı deniycez bakalım . Geçen sene ki cadirimizi 700 liraya felan almıştık işimizi görmüştü
Sen kayınbabanın demlediği çay eşliğinde çekirdek çitle. BoşverMia- harikasın ya valla severek yapıyorsun her işini ne güzel
o kadar şey paylaşıyoruz lütfen bana da biraz bulaşsın çok amin
Sen kayınbabanın demlediği çay eşliğinde çekirdek çitle. Boşver
Mis gibi uyur şimdi, ben de benimkileri yıkadım uyudular hemenSelam kızlar
Akşam yemeği sofra toplarla derken
Eylül yeni banyoya girdi diğer odada onu bekliyorum çay eşliğinde bugün yoruldum.
Oh ne güzel seninkiler erkenciMis gibi uyur şimdi, ben de benimkileri yıkadım uyudular hemenellerine sağlık yoruldun ama sonuç çok ferahlatıcıydı ben bakarak bile rahatladım
Kaçta yatıyor ki canım eylülOh ne güzel seninkiler erkenci
Bizim kızın daha 1 saatti var geçen erken götürdüm daha çok uykusu açıldı
11 deKaçta yatıyor ki canım eylül
Aaaa neden öyle geç
Bilemiyoruz 3 yaşından beri böyleAaaa neden öyle geç
Markası felan yoktu ama arkadaş Deichmann dan almıştı epeyce genişti.Ben alırken pek inceleyip almamıştım doğrusu. Yağmur felan yağmıştı su geçirmedi. Senin aradığın özellikler ne o kadar geniş ki seçenekler her türlü çadır var . Deichmann bilindik kaliteli bı marka ordan araştır istersenMarka? model? ya da alırken neye dikkat edeyim?
Teşekkür ederim. Deichmann aklıma gelmemişti. Ona da bakayım.Markası felan yoktu ama arkadaş Deichmann dan almıştı epeyce genişti.Ben alırken pek inceleyip almamıştım doğrusu. Yağmur felan yağmıştı su geçirmedi. Senin aradığın özellikler ne o kadar geniş ki seçenekler her türlü çadır var . Deichmann bilindik kaliteli bı marka ordan araştır istersen
Yanlış yazmışımTeşekkür ederim. Deichmann aklıma gelmemişti. Ona da bakayım.
Decathlon dan, kutupayısı ndan falan baktım ben.
Daha çok yaz çadırı düşündüm,mevsimlik tarz. Havadar, geniş olsun. Çocuklar içinde rahat etsin.
Hatta yazın balkona kurup sineklik niyetine içinde yatsınlar
Aklına gelmemesi normal çünkü yanlış yazmışımTeşekkür ederim. Deichmann aklıma gelmemişti. Ona da bakayım.
Decathlon dan, kutupayısı ndan falan baktım ben.
Daha çok yaz çadırı düşündüm,mevsimlik tarz. Havadar, geniş olsun. Çocuklar içinde rahat etsin.
Hatta yazın balkona kurup sineklik niyetine içinde yatsınlar
Teşekkür ederizGünaydınlar
Bir kaç gün aktif olamadım ne kadar çok yazışmışsınız
Mia sen yatak odasının halısını değiştirmişsin güzel olmuş
Mikan senin bu bebek ne tatlı ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?