Marka? model? ya da alırken neye dikkat edeyim?

Selam kızlar
Akşam yemeği sofra toplarla derken
Eylül yeni banyoya girdi diğer odada onu bekliyorum çay eşliğinde bugün yoruldum.

Selam kızlar
Akşam yemeği sofra toplarla derken
Eylül yeni banyoya girdi diğer odada onu bekliyorum çay eşliğinde bugün yoruldum.
Mis gibi uyur şimdi, ben de benimkileri yıkadım uyudular hemen ellerine sağlık yoruldun ama sonuç çok ferahlatıcıydı ben bakarak bile rahatladım

Tavsiye
Temizlik mendilleri kurtarıcı oluyor çok tavsiye etmek istemezdim ama gerçekler böyle.
Wc lavaboda kullanıyorum ama diğer alanlar içinde acil durumda pratik olabilir.

Mutlaka akşamları toparlayın odaları sabah daha enerjik olursunuz. Bir odadan diğer odaya giderken bile kontrol edin çok etkili olur.

Çamaşırları günlük kontrol edin

Yemek yaparken etrafı dagitmamaya çalışın.
Sonrasında sofrayı hemen toparlayın.

İşinizi kolaylaştıran deterjanlar seçin mesela fairy spreyli olan ürünü çok güzel ocak ve zor kirlerde kullanıyorum.

Marka? model? ya da alırken neye dikkat edeyim?
Markası felan yoktu ama arkadaş Deichmann dan almıştı epeyce genişti.Ben alırken pek inceleyip almamıştım doğrusu. Yağmur felan yağmıştı su geçirmedi. Senin aradığın özellikler ne o kadar geniş ki seçenekler her türlü çadır var . Deichmann bilindik kaliteli bı marka ordan araştır istersen

Teşekkür ederim. Deichmann aklıma gelmemişti. Ona da bakayım.
Decathlon dan, kutupayısı ndan falan baktım ben.
Daha çok yaz çadırı düşündüm,mevsimlik tarz. Havadar, geniş olsun. Çocuklar içinde rahat etsin.
Hatta yazın balkona kurup sineklik niyetine içinde yatsınlar

Yanlış yazmışım Decathlon diyecektim ayakkabımı giyerken yazdım valla karıştırmışim

Aklına gelmemesi normal çünkü yanlış yazmışım

Günaydınlar
Bir kaç gün aktif olamadım ne kadar çok yazışmışsınız

Mia sen yatak odasının halısını değiştirmişsin güzel olmuş

Mikan senin bu bebek ne tatlı ya maşallah
Teşekkür ederiz biraz bal akıttığı doğrudur (not: görmemişin kızı olmuş temalı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…