Selamssssss

Kahvemi içip kıza kahvaltısını yaptırdım

Ortalık düzenledim
Bulaşık makinasını yerleştirdim
Makinaya çamaşır attım
Balkon yıkadım
Banyoyu yıkadım

Şimdi Müge ablama bakayım

Bugün abla kardeş günü yapacak kızlar oyun alanına filan gidecekler gitmişken yemeklerini de yerler o yüzden yemek derdim yok kendime bişeyler ayarlarım

Kolay gelsin canım neler yapmışın bende mugeye yetişmeye çalışıyorum şuan işlerimi bitirmek üzereyim kahvaltımı hazirliycam ben tam oturduğumda reklam cikiyo genelde

Selamlar
Bugün okuma bayramı var öğlen ona katılacağım
Kızım eczacı oldu beyaz gomlegimden önlük yaptık birde Eylül eczanesi yazılı poşet yaptırdık çok heyecanlıydı

Bugün dünkü kadar işim yok
Etrafı toparlayıp salata yapacağım.
Hazırlanıp çıkarım.

Hepinize günaydın
Ben de geçicidir diye düşünüyorum, işlerimi hep bölük pörçük yapmak zorunda kalmamın da etkisi var sanırım, ama evimi çok seviyorum, evde vakit geçirmekten çok keyif alıyorum, sadece dağınık eve tahammül edemiyorum, aman ya salayım gitsin olmuyo bende, ev kirli ve dağınıkken zihnimi toparlayamıyorum, bu konuda kendimi biraz rahat bırakayım boşvereyim diyorum ama yok olmuyo, ama yazdıkların yine de iyi geldi Miacım, çok teşekkür ederim, mesela Bugün öğlenciyim ben, 12 gibi çıkıp 4 gibi gelicem, daha motive bi şekilde başladım güne
Sabah kalkıldı, büyük kızlar ve koca evden gönderildi, yataklar toplandı, bi makine çamaşır katlandı, salonun ve oturma odasınun tozu alındı, robot çalıştırıldı, rutin cilt bakımı yapıldı, kahvaltı yapıldı, mutfak toplandı bulaşıklar kaldırıldı, saça maşa yapıldı oje sürüldü Kızların çalışma masası cifle çitilendi, kalın battaniyeler makineye atıldı, şu an kahvemi içiyorum️ miniğim uyursa biraz kitap okurum çünkü işim kalmadı, akşama yemeğim var, uyumazsa onunla oyalanırım

Yaa çok güzel canım Eylül'ü çok öpüyoruz iyi eğlenceler

Oyyy Maşallahhhhh Scss94 bak sen daha kahvaltı hazırlayamadın

Eline sağlık bu enerji bizde yok henüz normal halin böyleyse
Daha ne olsun maşallah

Bence sen bize tüyo ver

Eline sağlık bu enerji bizde yok henüz normal halin böyleyse
Daha ne olsun maşallah
İşte yapıyorum aslında yapmıyor değilim ama çok isteksiz yapıyorum, oflaya poflaya
Ama bugün daha motiveydim kızlar gittikten sonra yatmamak da çok zaman kazandırıyo, yatmazsam çok iş aradan çıkıyo, ama normalde tekrar yatmak istiyorum
dünki fotolar çok güzeldi, böyle fotograflı paylaşımlar daha çok gelsin

Gün içinde uyuyunca o gün sanki yaşanmamış gibi oluyor uyku sersemligini atana kadar akşam oluyor. Ama tabi küçük çocuklu olanlar gece uykusuz kalabiliyor uyku hayatın en önemli enerji kaynağı o gün ki modunu çok etkiliyor

Fotograf paylaşmaya çalışırım
Sizden de bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…