Susanoğluna gelirsen yersin
Ayyyyyyyy bu sene belki gelemeyizSusanoğluna gelirsen yersin☺
Kolay gelsin canım neler yapmışınSelamssssss
Kahvemi içip kıza kahvaltısını yaptırdım
Ortalık düzenledim
Bulaşık makinasını yerleştirdim
Makinaya çamaşır attım
Balkon yıkadım
Banyoyu yıkadım
Şimdi Müge ablama bakayım
Bugün abla kardeş günü yapacak kızlar oyun alanına filan gidecekler gitmişken yemeklerini de yerler o yüzden yemek derdim yok kendime bişeyler ayarlarım
Reklam saatini takip ediyorum ben 10.45 de birde 11.50 de giriyor reklamaKolay gelsin canım neler yapmışınbende mugeye yetişmeye çalışıyorum şuan işlerimi bitirmek üzereyim kahvaltımı hazirliycam ben tam oturduğumda reklam cikiyo genelde
Hepinize günaydınMesela ne kadar gezsekte başka şeylere vakit ayirsakta en çok vaktimizi evde geçiriyoruz
O yüzden evimizi de düzenlemek beni mutlu ediyor
Tabi seçenek olsa evmi konser mi giderim konsere ama döneceğimiz yer evimizo yüzden iş yaparken keyfini çıkartmak gerek
Bazı rutinler mesela gerçekten terapi gibi geliyor
Bazen zorluyor ama onlar da geçici bir dönem oluyor. Senin de bu geçici dönemde olduğunu düşünüyorum
Yaa çok güzel canım Eylül'ü çok öpüyoruz iyi eğlencelerSelamlar
Bugün okuma bayramı var öğlen ona katılacağım
Kızım eczacı oldu beyaz gomlegimden önlük yaptık birde Eylül eczanesi yazılı poşet yaptırdık çok heyecanlıydı
Bugün dünkü kadar işim yok
Etrafı toparlayıp salata yapacağım.
Hazırlanıp çıkarım.
Oyyy MaşallahhhhhHepinize günaydın
Ben de geçicidir diye düşünüyorum, işlerimi hep bölük pörçük yapmak zorunda kalmamın da etkisi var sanırım, ama evimi çok seviyorum, evde vakit geçirmekten çok keyif alıyorum, sadece dağınık eve tahammül edemiyorum, aman ya salayım gitsin olmuyo bende, ev kirli ve dağınıkken zihnimi toparlayamıyorum, bu konuda kendimi biraz rahat bırakayım boşvereyim diyorum ama yok olmuyo, ama yazdıkların yine de iyi geldi Miacım, çok teşekkür ederim, mesela Bugün öğlenciyim ben, 12 gibi çıkıp 4 gibi gelicem, daha motive bi şekilde başladım güne
Sabah kalkıldı, büyük kızlar ve koca evden gönderildi, yataklar toplandı, bi makine çamaşır katlandı, salonun ve oturma odasınun tozu alındı, robot çalıştırıldı, rutin cilt bakımı yapıldı, kahvaltı yapıldı, mutfak toplandı bulaşıklar kaldırıldı, saça maşa yapıldı oje sürüldüKızların çalışma masası cifle çitilendi, kalın battaniyeler makineye atıldı, şu an kahvemi içiyorum ️ miniğim uyursa biraz kitap okurum çünkü işim kalmadı, akşama yemeğim var, uyumazsa onunla oyalanırım
Evet gidiyor yemekten sonra oyun oynuyoruz hikaye oku derken vakit çabuk geçiyor aslındaMia- eylül okula da gidiyor zor olmuyor mu saat 11 de yatmak
Ayyyy benim kız 9 olsun uyanıksa beni ter basıyor
Sağol canımYaa çok güzel canım Eylül'ü çok öpüyoruz iyi eğlenceler
Eline sağlık bu enerji bizde yok henüz normal halin böyleyseHepinize günaydın
Ben de geçicidir diye düşünüyorum, işlerimi hep bölük pörçük yapmak zorunda kalmamın da etkisi var sanırım, ama evimi çok seviyorum, evde vakit geçirmekten çok keyif alıyorum, sadece dağınık eve tahammül edemiyorum, aman ya salayım gitsin olmuyo bende, ev kirli ve dağınıkken zihnimi toparlayamıyorum, bu konuda kendimi biraz rahat bırakayım boşvereyim diyorum ama yok olmuyo, ama yazdıkların yine de iyi geldi Miacım, çok teşekkür ederim, mesela Bugün öğlenciyim ben, 12 gibi çıkıp 4 gibi gelicem, daha motive bi şekilde başladım güne
Sabah kalkıldı, büyük kızlar ve koca evden gönderildi, yataklar toplandı, bi makine çamaşır katlandı, salonun ve oturma odasınun tozu alındı, robot çalıştırıldı, rutin cilt bakımı yapıldı, kahvaltı yapıldı, mutfak toplandı bulaşıklar kaldırıldı, saça maşa yapıldı oje sürüldüKızların çalışma masası cifle çitilendi, kalın battaniyeler makineye atıldı, şu an kahvemi içiyorum ️ miniğim uyursa biraz kitap okurum çünkü işim kalmadı, akşama yemeğim var, uyumazsa onunla oyalanırım
Yetiştim yetiştim bı tost yaptım
Bence sen bize tüyo verHepinize günaydın
İşte yapıyorum aslında yapmıyor değilim ama çok isteksiz yapıyorum, oflaya poflayaEline sağlık bu enerji bizde yok henüz normal halin böyleyse
Daha ne olsun maşallah
Sabahın köründe kalkmak ve ev dağınıkken çıldırmakBence sen bize tüyo ver
Gün içinde uyuyunca o gün sanki yaşanmamış gibi oluyor uyku sersemligini atana kadar akşam oluyor. Ama tabi küçük çocuklu olanlar gece uykusuz kalabiliyor uyku hayatın en önemli enerji kaynağı o gün ki modunu çok etkiliyorİşte yapıyorum aslında yapmıyor değilim ama çok isteksiz yapıyorum, oflaya poflaya
Ama bugün daha motiveydimkızlar gittikten sonra yatmamak da çok zaman kazandırıyo, yatmazsam çok iş aradan çıkıyo, ama normalde tekrar yatmak istiyorum
dünki fotolar çok güzeldi, böyle fotograflı paylaşımlar daha çok gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?