Ben yine çalışıyorum.
dün mutfak ve çamaşır işlerini düzenledim.
çöpleri attım.
kızımla vakit geçirdim.

Eşimin 1 eşortmanı verileceklere ayrılacak
bende yaz sonu ayıklama yapacağım sevmediğim birkaç kıyafet var.

Günaydınlar
bugün sonunda otel rezervasyonumu yapabildim.

Çocuklu bir aile olduğumuzdan
denize sıfır hersey dahil ve odası güzel olmasına dikkat ettim.

Evliyken ilk 2 tatilimiz
sadece kahvaltı menülü yerdi
sabah çıkıp akşam dönüyorduk otele
ama çocuğun öğle uykusudur yok öğlen güneşe çıkmasın durumları olduğundan seçenekler değişiyor.

Günaydınlar, iyi haftalar
İzindi iş seyahatiydi kaç haftadır eve bakamıyordum. Dün ciddi şekilde eşimle ikimiz giriştik hem temizlik hem ayıklama
çok iyi oldu.
Kilere epeydir el atmamıştım 4 büyük poşet atılacak çıktı. Bir elektrik süpürgesi, bir müzik seti bir sürü ıvır zıvır kapıcımıza söyledik sağolsun hepsini aldı. Oda götürüp çöpe atmıyor kömürlükte topluyor ayıklayıp sonra hurdacı çağırıyor yakılacakları yakıyor.

bende yaz dönemi pek verimli geçemiyor ama dün üzerime küçük gelen bir tişört vardı kilo verince denedim baktım oldu ama %100 polyester almışım nasıl yaktı beni attım
büyük gelen bir gömlek
7 fil almıştım süs sıkıldım onları da verdim
Oğlanın da bir kaç oynamadığı oyuncak atıldı

oh ne güzel
her yıl böyle temizlik lazım her eve.

Günaydın kızlar
Hafta sonu cumartesi tüm evi temizledim, kapıları da sildim, elime geçen sevmediğim ne varsa attım. 2-3 tane kepçe, spatula vs. Letgoda 2 ürün sattım. Bluetooth kulaklık ve masaj aleti. 2 kez avmye yolum düştü ama hiç bir şey alasım olmuyor, bu konuda olmuşum onu anladım ama evdekiler genelde yeni şeyler olduğu için biraz atmaya kıyamıyorum.

Slm kızlar tatil icin otel bakiyorum memnun kaldığınız yerler varmı akdeniz tarafı düşünmüyoruz araçla gideceğiz çok uzak olur orası...onun dışındaki tüm tavsiyeleri sabırsızlıkla bekliyorum

Ege bölgesine bakabilirsin

SElam

Dün akşam balkonda ayakta zor duran eski dolabı attık evden. İçine bakliyat kağıt havlu vs koyuyorduk.

Çöpün olduğu yere götürünce biri gelip sordu atıyor musun falan diye ben alıyım onu dedi

Boşa da gitmedi çöpe

kızlar selam.
bugun çocuğa mama almaya avm ye gittim. twistte sezonda beğendiğim montu 460 tlden 140 inmiş görünce aldım.kısa baharlık mont.
artık on parça ucuz ucuz alıp sevmeyerek dolapta duran seyler yerine kalıteli çok beğendiğim 1 tane alıyorum.bu montta oyle oldu.uzun vadeli yani:) ...

birde geçenlerde oğlanın doğum gününü kutladık. ona magnet yaptırmak istedim. TEMA nın sitesinden bağış yapıyorsun onlar magnet basıyor çok hoşuma gitti. isterseniz fidanda diktiriyorsunuz. o zaman aklım olsa nikahtada temanın ürünlerini yaptırırdım en azından 1 fidan 1 fidandır. hazır elim değmişken kredi kartımıda tema karta çevirdim:)

bu arada benim çeyizden de topuklu ev terliği çıktı. yorumlarda isteyen kimse ,seve seve yollayayım. Denemedim bile 38 numara.

bende hep değişik yerlere giderim.
alaçatı merak ediyorum ama eylülde soğuk oluyormuş
artık ağustos sonu denk getirmem gerekiyor tatili gideceğim zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…