benim de gelinliğim kiralıktı, eşimin damatlığı da samimi arkadaşının damatlığını giymişti.. cuk diye üstüne olmuştu.. nasıl sevinmiştik damatlık masrafı çıkmadı diye :)

bende en iyi yerden almak istedim ama ilgilenen olmamıştı
gittik normal yerden çok uyguna aldık
yaka kısmı çıktığı için sıradan takım olarakta giyiyor memnunuz.

Elimde bir sürü ceket pantalon ve bluz var olanları kardeşime verdim, ama ona olmayanlar elimde duruyor satsam yok pahasına gidicek satmasam verecek kimse yok elimde kalakaldı

Şuan vermeye kıyamıyorsun belli ki
zaman tanı kendine :)

Şuan vermeye kıyamıyorsun belli ki
zaman tanı kendine :)

İnan vereceğim kimse yok, hepsi kumaş kaliteli yerlerden alınmış bir kişiye sordum istemedi keske bulsam da versem
34 bedeni daraltıp alıyordum cok küçükler

İnan vereceğim kimse yok, hepsi kumaş kaliteli yerlerden alınmış bir kişiye sordum istemedi keske bulsam da versem
34 bedeni daraltıp alıyordum cok küçükler

Oooo biraz zor uygun kalıpta birini bulmak
İnt koy ihtiyaç sahibi biri çıkabilir.

Sen de bendenmişsin, al bir tüylü terlik :) bizim ev merdivenli inmem, çıkmam sıkıntı oluyor ama seviyorum.

Dilenciye asla para vermem
Bir arkadaşım iş yerine gelen dilenciye sana iş vereyim çalış burda demiş. Dilenci de ona ben enayi miyim demiş. Bir de bu kadar pişkinler.

Vicdansız kuzen

Ben gerçekten güvenimi kaybettim. Artık vermeyeceğim. Belediyenin kumbarasına atarım. En azından hem kime gittiğini bilmem hem de belki de gerçekten ihtiyacı olan birine gider. Tabi ki gönlüm satılmalarından ve paralarının löseve gitmesinden yana

İhtiyacı olanlar illaki vardır ama.
Çoğu beğenip giymiyor malesef.
Ben giyeceğine emin olduğum insanalara veriyorum.
Mesela oglumun kuculenleri arkadasim ogluma giydiriyor.
Defalarca uzerinde gordum ordan biliyorum.
Ona veriyorum mesela.
Kızınada veriyorum.
Benim bady tshrtler falan oluyor.

Öyle tanımadığına ya da rast gele vermem bende.

taşınırken ayıklamak çok eğlenceli oluyor hem :)
Hem eğlenceli hem sinir bozucu

Başkalarının evden attığı şeyleri annem toplayıp bize getiriyordu teyzem kendine yeni nevresim çarşaf almış eskisini atmak yerine anneme vermiş.
Kaç kere annemle tartıştım. Bizde nevresim var zaten niye alıp getiriyorsun başkasınınkini

Bu sadece örnek. Perde, havlu, kumaş parçası, incik boncuk.... aklınıza gelecek her şey... başkaları evini sadeleştirmek için evden uzaklaştırdığı eşyalar bizim eve çöp olarak girdi

Şimdi hepsini atıyorum ohhh sefam olsun

Hadi ya ben olsam kabul etmezdim.
Annemde olsa evime karışamaz

Sade olmak en güzeli

Givin diye bir uygulama var. Orada sattığın ürünlerin gelirini tog, kaçuv gibi vakıflara bağışlayabiliyorsun. Tavsiye ederim. Ben Zebramo kullanıyorum. Ordan bir sürü şey sattım. Uygun fiyata satarsan kapış kapış gider.

Bu tür satış sitelerini pek bilmiyordum ben. Dolap diye bir aite varmış. Oraya yükledim. Henüz bir gelişme Yok tabi. Yazdıklarına da bakayım. Sanırım birden fazla yerde satışa sunmak yasaktır ya da etik değildir.

Bebeğin çok sevdiğin bir kaç kıyafetini sakla bence ben öyle yaptım. Zamanında annem öyle yapmış benim bebekler bile giydi onları :)
Diğer herşeyi elden çıkarabilirsin.

Merhabalar herkese bugün mutfak dolabımdaki çekmeceleri düzenledim atılacakları attım ferahladı. Her gün evden ufak da olsa bi şey atmaya çalışıyorum.
Bütün evi silip süpürdük banyo wc yıkandı. Ohh bi süre rahatım.yatak odasında bir de lı aynam vardı ayaklı onu da verileceklere ayırdık.. yarına çok şükür bi iş kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…