hadi bakalım, azıcık sabredin bu büyük kazalar sonrası kesinlikle öğrenmiş oluyolar çocuklar :) darısı benim oğluma, daha cesaretim yok başlamaya.
O kazada baya moralim bozuldu yalan yok 3 buçuk olacak oğlum neredeyse, okul kapansın kendim yapayım diye bekledim, daha önce daha zor olurmuş onu anladım, doğru zamanda kolaylıkla halledin siz de

Ne zaman evden çıksak evde ufak çaplı bir dağınıklık oluyor yenice toparladım çay demledim
Pamuk kızım yine gitti pazar günü gelecek
Yarın pazara gideceğim sebze alisverisi için.
Şimdi çay ve dizi izleyeyim yemeğim var dünden.

Mia direk dövize çevirsen ya da gram altın alsan bankadan online işlemlerden. TL her gün eriyor çünkü.
Şuan dolar olarak duruyor yani arsayı satınca dolar üzerinden satış yaptık bozdurmadik bir kısmıyla yine yatırım yaptık.

Fiziki olarak alacağım banka da olunca harcıyorum online alışveriş sagolsun

Bayram sonu tl olarak para gelecek onunla da altın alacağım daha da yukselmeden umarım.

Kız bozunca değer kaybediyor ya.
İnsan bankada da olsa bozmaya kıyamaz.
Ama senin içindeki alışveriş canavarını çok da şey etmiycem şimdi.

Kız bozunca değer kaybediyor ya.
İnsan bankada da olsa bozmaya kıyamaz.
Ama senin içindeki alışveriş canavarını çok da şey etmiycem şimdi.
Acımam yerim huyumu biliyorum
Böyle daha iyi ya görüyorum dokunuyorum aramız daha iyiye gidiyor
Şuan mesela bu para bankada olsa kahve makinesi sepete atılmıştı

Acımam yerim huyumu biliyorum
Böyle daha iyi ya görüyorum dokunuyorum aramız daha iyiye gidiyor
Şuan mesela bu para bankada olsa kahve makinesi sepete atılmıştı
Off ya özendiğim hayat keşke bende öyle çatur çutur harcamayı bilsem .
İlla araştırıp ertelerim

Günaydınlar

Doğumgünü keyifli geçti, oğlum çok mutluydu
Sırada kızın doğumgünü var 2 hafta sonra ama onu memlekette kutlayacağım Allah kısmet ederse

Şimdi bol dinlenmeli bir hafta geçirmek istiyorum. Yavaştan valiz toplarım. Evi olabildiğince toplu temiz bırakmaya çalışacağım.
Doğumgünü bahçede olunca dün ev dağılmadı çok iyi oldu.
Az önce dolap kapağı köşesine kafamı çarptım ufak bir şok yaşadım. Dinleniyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…