of kesinlikle, bir hafta bayaa zor geçen bi dönem ama sonrası tertemiz, hayırlısıyla son çocukta da bu dönemi kapatırım inşallah, yaz sonunu bekleyelim bakalım.
O kazada baya moralim bozuldu yalan yokhadi bakalım, azıcık sabredin bu büyük kazalar sonrası kesinlikle öğrenmiş oluyolar çocuklar :) darısı benim oğluma, daha cesaretim yok başlamaya.
Şu kadar zamanda bile yoruldum gerçekten, bir de tatile çıkıcaz şu 3 hafta evde değiliz, bakalım ne maceralar yaşanacak
Kolaylıklar diliyorum zamanlama çok iyi olmuşŞu kadar zamanda bile yoruldum gerçekten, bir de tatile çıkıcaz şu 3 hafta evde değiliz, bakalım ne maceralar yaşanacak
Mia direk dövize çevirsen ya da gram altın alsan bankadan online işlemlerden. TL her gün eriyor çünkü.Birikime +400 tl daha eklendi ama ekonomi yanarli dönerli bir halde o yüzden güncellemeyecegim
Şuan dolar olarak duruyorMia direk dövize çevirsen ya da gram altın alsan bankadan online işlemlerden. TL her gün eriyor çünkü.
Şuan dolar olarak duruyoryani arsayı satınca dolar üzerinden satış yaptık bozdurmadik bir kısmıyla yine yatırım yaptık.
Fiziki olarak alacağım banka da olunca harcıyorum online alışveriş sagolsun
Bayram sonu tl olarak para gelecek onunla da altın alacağım daha da yukselmeden umarım.
Acımam yerim huyumu biliyorumKız bozunca değer kaybediyor ya.
İnsan bankada da olsa bozmaya kıyamaz.
Ama senin içindeki alışveriş canavarını çok da şey etmiycem şimdi.
Off ya özendiğim hayatAcımam yerim huyumu biliyorum
Böyle daha iyi ya görüyorum dokunuyorum aramız daha iyiye gidiyor
Şuan mesela bu para bankada olsa kahve makinesi sepete atılmıştı
Bende yıllardır erteliyorumOff ya özendiğim hayatkeşke bende öyle çatur çutur harcamayı bilsem .
İlla araştırıp ertelerim
GünaydınGünaydınlaaar
Eee her gün zam üstüne zam geliyorBende yıllardır erteliyorum
Evet öyle her ayda kahve makinesi alacak kadar harcama yaptigimi düşünürsek sıra gelmiyor demekkiEee her gün zam üstüne zam geliyorsen erteledikçe fiyatlar uçuyordur her saniye tl erimeye devam ediyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?