teşekkür ederim, aynen ev için bi başına geçmemiz lazım ama tek benimle değil eşimin de gardropları falan halletmesi lazım ki tamamen yerleşebilelim.
biz artık tamamen müstakil evimizde yaşamaya karar verdik bu deprem olaylarndan sonra, şu an 2 evde tam düzen kurulu duruyor, tek eve nasıl yapacağız yerleşeceğiz bilemiyorum ve korkuyorum, hala idareten takılıyoruz bir çok şeyde ama çok iş beni bekler.
Teşekkür ederimKmsl Hnd Mikan geçmiş olsun kızlar, bildirimi kaçırmışım görmemişim yazdıklarınızı.
Mia- birikimin hayırlı olsun, bende buraya batmış bi ana bırakayım, (h&m de çok güzel indirim vardı aldım bişiler) sepete atılan 3-5 parça bile hemen 2bin tutuyor artık
şu an havalar malum yağmurlu, ne kışlık kaldırabildim, ne yazlığa tam geçebildik, hepsi ortada, varın siz düşünün evin halini.
bayramda da koşturmaca, toplayamam Allah sonrasında yardımcım olsun :)
Doğum gününüz kutlu olsunEveeet yarın oğluşun doğum günü
Sabah iyi olup akşam kırgınlık oluyor yine başladı yavaştan
Neyse bi sürü çamaşır işiyle uğraştım. WC’leri lavaboları yıkadım. Yağmur vs olmazsa bahçemizde kutlayacağız. Menüm sarma, poaça , patlamış mısır , cupcake eşim de pasta ve kurabiyeyi alacak. Umarım keyifli geçer
Doğum günü kutlu olsun güzel sağlıklı mutlu ömrü olsun canımEveeet yarın oğluşun doğum günü
Neyse bi sürü çamaşır işiyle uğraştım. WC’leri lavaboları yıkadım. Yağmur vs olmazsa bahçemizde kutlayacağız. Menüm sarma, poaça , patlamış mısır , cupcake eşim de pasta ve kurabiyeyi alacak. Umarım keyifli geçer
Doğum günü kutlu olsun güzel sağlıklı mutlu ömrü olsun canımçok yoruldun sende doğum gününden sonra bol bol dinlen artık
Teşekkürler kızlarDoğum gününüz kutlu olsun
Mutlu yaşları olsun. OğluşunnnnEveeet yarın oğluşun doğum günü
Sağol canımKmsl Hnd Mikan geçmiş olsun kızlar, bildirimi kaçırmışım görmemişim yazdıklarınızı.
Mia- birikimin hayırlı olsun, bende buraya batmış bi ana bırakayım, (h&m de çok güzel indirim vardı aldım bişiler) sepete atılan 3-5 parça bile hemen 2bin tutuyor artık
şu an havalar malum yağmurlu, ne kışlık kaldırabildim, ne yazlığa tam geçebildik, hepsi ortada, varın siz düşünün evin halini.
bayramda da koşturmaca, toplayamam Allah sonrasında yardımcım olsun :)
Sağol canımEline sağlık
Oh ne güzel iyi eğlenceler
Doğum günü kutlu olsun oğluşunun. Rabbim nice nice hayırlı sağlıklı hep birlikte kutlamalar nasip eylesinMikan cım
Teşekkür ederimMikan Doğum günü kutlu olsun hangi yakışıklı bu büyüğü mü küçüğü mü acaba neyse İnstagramdan görürüm
Biz de kızımla kuaföre gittik. Saçıma keratin bakım yaptırdım ve kestirdim.
hadi bakalım, azıcık sabredin bu büyük kazalar sonrası kesinlikle öğrenmiş oluyolar çocuklar :) darısı benim oğluma, daha cesaretim yok başlamaya.Tuvalet eğitimine başladık biz de, iyi gidiyor derken büyük bir kazayla halılar yıkamaya gidecek kadar oldu kaldırmamıştımeylülde okula başlatmayı düşünüyoruz o zamana kadar iyice öğrenirse iyi olacak yoksa okula almazlar
Sürekli çamaşır yıkama halindeyiz, yarın önce kampa sonra memlekete bayrama gideceğiz bol eşya hazırlamalı günler yaşıyoruz, tatil iyi güzel de baya da yorucu oluyor anneler için
Teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?