Canim acelesi yoksa tek eve geçmek rahat ol yavaş yavaş kendi eşyalarınızı getirir yerlesirsiniz.
Ama diğer evdeki eşyaları komple diğer eve taşınacaksa evet başlarda zor olur ama bir şekilde yapılıyor

Teşekkür ederim hayırlı olsun aldıkların ve de kolay gelsin

Eveeet yarın oğluşun doğum günü
Sabah iyi olup akşam kırgınlık oluyor yine başladı yavaştan
Neyse bi sürü çamaşır işiyle uğraştım. WC’leri lavaboları yıkadım. Yağmur vs olmazsa bahçemizde kutlayacağız. Menüm sarma, poaça , patlamış mısır , cupcake eşim de pasta ve kurabiyeyi alacak. Umarım keyifli geçer

Doğum gününüz kutlu olsun

Doğum günü kutlu olsun güzel sağlıklı mutlu ömrü olsun canım çok yoruldun sende doğum gününden sonra bol bol dinlen artık

Mutlu yaşları olsun. Oğluşunnnn

Sağol canım
Hayırlı olsun aldıkların güle güle giyin

İyi akşamlar
Ev sil süpr balkon yıka yaptım çarşafları değiştirdim çamaşır astım yağmur yağdı

Yemek tavuk kalamar yaptım yanına salata pişav yedik

Eşim kurbanlığı almış
Şimdiden kesen kesemeyen herkesin rabbim kabul etsin

Doğum günü kutlu olsun oğluşunun. Rabbim nice nice hayırlı sağlıklı hep birlikte kutlamalar nasip eylesin Mikan cım

Teşekkür ederim küçüğü

Belleza saçın hayırlı olsun

Tuvalet eğitimine başladık biz de, iyi gidiyor derken büyük bir kazayla halılar yıkamaya gidecek kadar oldu kaldırmamıştım eylülde okula başlatmayı düşünüyoruz o zamana kadar iyice öğrenirse iyi olacak yoksa okula almazlar

Sürekli çamaşır yıkama halindeyiz, yarın önce kampa sonra memlekete bayrama gideceğiz bol eşya hazırlamalı günler yaşıyoruz, tatil iyi güzel de baya da yorucu oluyor anneler için

hadi bakalım, azıcık sabredin bu büyük kazalar sonrası kesinlikle öğrenmiş oluyolar çocuklar :) darısı benim oğluma, daha cesaretim yok başlamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…