Kısır en sevdiğim afiyet olsun
Annelik böyle hep bir iç hesaplaşma hali. Bugün evdeydik evde vakit gecmiyo çok sicakti dışarıya da çıkamadik. Kuran öğretmeye başladım bende en azından harfleri göstereyim ama harfleri doğru şekilde telaffuz edemiyorum TV den mi gostersem acaba

Geçmiş olsun ve de gözünüz aydın

Selam kızlar
Bugün hiç iş yoktu öyle gözüme takılan
Yatağı toplayıp kahvaltı yaptım.
Eşim babasını kontrole götürmüştü oradan kızının yanına uğramış o da sizle geleceğim demiş öğlen gibi geldi terziye sonra markete uğradık sonra sıkıldım geri gideyim seni özledim de geldim dedi annemde yeğenimde vardi simdi de orada kaldı aklı
Perşembe diş randevusu alacağım sonra anneme geri bırakırız artık 2 gün daha kalıp gelir.

Geçmiş olsun bol bol dinlen

Dünden yemek kalmıştı bugün yemek yapmayacağım
Ama magnolia yapmayı düşünüyorum cilekler kaldı bozulmadan değerlensin.
Yarında kısır yapayım geçen mercimekli köfte yaptım yazın böyle hafif şeyler iyi gidiyor.

Şuraya çok yorgun ve çok hasta bir Mikan bırakıyorum

Eşimin arkadaşları ile pikniğe gittik başka bir ilçedeydi. Güzel bir değişiklik oldu. Dönüşte çocukları denize soktuk baya eğlendiler. Sonra da parka özellikle çocuklar için çok güzel bir gün oldu. Lakin ben tüm enerjimi harcadım ve şu an resmen dökülüyorum. Yarın hazırlık temizlik vs yapmam lazım doğumgünü için, inşallah toparlarım iyi geceler

İkinize de geçmiş olsun hanımlar

Kmsl Hnd Mikan geçmiş olsun kızlar, bildirimi kaçırmışım görmemişim yazdıklarınızı.

Mia- birikimin hayırlı olsun, bende buraya batmış bi ana bırakayım, (h&m de çok güzel indirim vardı aldım bişiler) sepete atılan 3-5 parça bile hemen 2bin tutuyor artık

şu an havalar malum yağmurlu, ne kışlık kaldırabildim, ne yazlığa tam geçebildik, hepsi ortada, varın siz düşünün evin halini.

bayramda da koşturmaca, toplayamam Allah sonrasında yardımcım olsun :)

Sağol canim sende aldıklarını güle güle kullan. aynen öyle artık fiyatlar

Ev bir şekilde toparlanır ya sen kendine dikkat et rahat ol sonra odaklanırsın.

Sağol canim sende aldıklarını güle güle kullan. aynen öyle artık fiyatlar

Ev bir şekilde toparlanır ya sen kendine dikkat et rahat ol sonra odaklanırsın.
teşekkür ederim, aynen ev için bi başına geçmemiz lazım ama tek benimle değil eşimin de gardropları falan halletmesi lazım ki tamamen yerleşebilelim.

biz artık tamamen müstakil evimizde yaşamaya karar verdik bu deprem olaylarndan sonra, şu an 2 evde tam düzen kurulu duruyor, tek eve nasıl yapacağız yerleşeceğiz bilemiyorum ve korkuyorum, hala idareten takılıyoruz bir çok şeyde ama çok iş beni bekler.

Selamlar
Koltuğu yıkadım çok yorucu oldu ama son yorucu iş aradan çıktı
Sil süpür yapıp yavaş yavaş yemek yaparım.
Fasulye pilav ve salata
Eylülün banyosu ve kendimi duşa atma faslı sonra dinlenmece

Yarına diş randevusu ve eylülü anneme bırakma işimiz var. Başka iş yapmayı asla düşünmem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…