Kısır en sevdiğim afiyet olsunMenüde kısır var benim. Portakallı ıslak kek de yaptım. Arkadaşın çocuklarıyla beraber yiyeceğimiz şeyler planlıyorum. O da pastaneden açma almış gelirken. Ayranla beraber iyi gider.
Canım etli birşeyler istiyor. Dolaba da el atmam lazım bir yandan. Buzlukta çok birşey yok ama bamya falan var. Balık var. Çocuklar mızırdanır şimdi yapsam. Ben hiç sevmezdim çocukken zorla yedirdikleri için. Şimdilerde yiyorum.
Bir şekilde ayarlamaya çalışayım.
Duş alayım. 5 te çocukların basketbolu var. Onları oraya götürmeyi düşünüyorum. Geçen bisikletlere bindiler. Ben de sürecektim ama zinciri atmış.Elimi üstümü yağ etmemek için uğraşmadım. Ben yürüdüm, çocuklar bisikletle gittiler. İlla izle anne dedikleri için de gidip izledim. Geçen haftalarda hem sınav haftaları, hem kızımın mezuniyet faaliyetleri diye ihmal etmiştim izlemeleri. İçime de battı acaba çok mu ihmal ettim diye.
Geçmiş olsunSelamssssassdün eşim süpriz yapmış geldi
Küçüğüm çok sevindi
Sabah kahvaltı yaptık ortalık topladım
Ocağa yeşil fasulye attım pişiyor yanına pirinç pilavı cacık yapacağım
Bende enfeksiyon. Olmuşum ya muhtemelen geçen gün yıkadığımız halıdan ayağımız suya değince ben hemen hasta oluyorum
Antibiyotik başladı doktor
Geçmiş olsun bol bol dinlenSelamssssassdün eşim süpriz yapmış geldi
Küçüğüm çok sevindi
Bende enfeksiyon. Olmuşum ya muhtemelen geçen gün yıkadığımız halıdan ayağımız suya değince ben hemen hasta oluyorum
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsunve de gözünüz aydın
Sağolun kızlar teşekkür ederimGeçmiş olsun bol bol dinlen
Selamssssassdün eşim süpriz yapmış geldi
Küçüğüm çok sevindi
İkinize de geçmiş olsun hanımlarŞuraya çok yorgun ve çok hasta bir Mikan bırakıyorum
Eşimin arkadaşları ile pikniğe gittik başka bir ilçedeydi. Güzel bir değişiklik oldu. Dönüşte çocukları denize soktuk baya eğlendiler. Sonra da parka özellikle çocuklar için çok güzel bir gün oldu. Lakin ben tüm enerjimi harcadım ve şu an resmen dökülüyorum. Yarın hazırlık temizlik vs yapmam lazım doğumgünü için, inşallah toparlarımiyi geceler
Kolay gelsin canımSelamlar
Birazdan kahvaltı yapacağız
Etrafı toplar koltuk yıkama işlemine başlarım.
Teşekkür ediyorumİkinize de geçmiş olsun hanımlar
Eline sağlıkKolay gelsin canımbizde futboldayiz simdi gidince evi toparlarim camları sildim dün sonunda
Güle güle kullan canımGünaydın kızlar lifting yaptırdım şimdi ufak bir işlemim kaldı
Sağol canim sende aldıklarını güle güle kullan.Kmsl Hnd Mikan geçmiş olsun kızlar, bildirimi kaçırmışım görmemişim yazdıklarınızı.
Mia- birikimin hayırlı olsun, bende buraya batmış bi ana bırakayım, (h&m de çok güzel indirim vardı aldım bişiler) sepete atılan 3-5 parça bile hemen 2bin tutuyor artık
şu an havalar malum yağmurlu, ne kışlık kaldırabildim, ne yazlığa tam geçebildik, hepsi ortada, varın siz düşünün evin halini.
bayramda da koşturmaca, toplayamam Allah sonrasında yardımcım olsun :)
teşekkür ederim, aynen ev için bi başına geçmemiz lazım ama tek benimle değil eşimin de gardropları falan halletmesi lazım ki tamamen yerleşebilelim.Sağol canim sende aldıklarını güle güle kullan.aynen öyle artık fiyatlar
Ev bir şekilde toparlanır ya sen kendine dikkat et rahat ol sonra odaklanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?