Dışarı çıkmadığın gün de sürüyor musun?Az kaldılar bir yere gidersem süreceğimyaz sonu bitmis olurlar
Normal günlük renksiz kullanıyorum genelde elim her ne kadar renklilere gitsede
Solante pregna kullanıyorum. Cildim hassastır hemen sivilce çıkar normalde bende hiç sivilce yapmadı.Bende renkli güneş kremini kullanıyorum sür çık daha pratik geliyor bana
Büyük kızıma geçenlerde solante aldım sanki sivilce yapıyor ya anlamadım kutusu da büyük
Vallq canım bende önceden kullandım bende bişey olmadı o yüzden kızıma almıştımSolante pregna kullanıyorum. Cildim hassastır hemen sivilce çıkar normalde bende hiç sivilce yapmadı.
Ben hergün sabah uyanıp yüzümü yıkayıp nemlendirdikten sonra sürüyorumDışarı çıkmadığın gün de sürüyor musun?
Ben yanlış mı yapıyorum. Sadece dışarı çıkarken sürüyorum.
Her cilt tipi aynı değil işte. Ben kendimden korkardım şaşırdım . Ama belki pregna hamilelere özel ya belki de ondan. Diğer türlerini bilmiyorum canım.Vallq canım bende önceden kullandım bende bişey olmadı o yüzden kızıma almıştım
Napim artık baktım olmadı ben kullanırım
Olabilir canımHer cilt tipi aynı değil işte. Ben kendimden korkardım valla şaşırdım valla . Ama belki pregna hamilelere özel ya belki de ondan. Diğer türlerini bilmiyorum canım.
Off yazın salata güzel gider ya.Ortalığı toparladım bulaşık makinasını boşlattım
Kemik sulu mercimek çorbası yaptım
Yoğurtlu garnitürlü makarna salatası yaptım
Hafif olsun öğlene akşama balık yemeye gideceğiz
Hergun kullanıyorum gün ışığı evde bile etkiliyorDışarı çıkmadığın gün de sürüyor musun?
Ben yanlış mı yapıyorum. Sadece dışarı çıkarken sürüyorum.
Yaaa benim evim çok güneş almıyor. Bir de bütün perdeler kapalı oluyorHergun kullanıyorum gün ışığı evde bile etkiliyor
Bilmemki belki etkilemiyordurYaaa benim evim çok güneş almıyor. Bir de bütün perdeler kapalı oluyoryine de zarar verir mı rutin mı yapayım şimdi
Evler arası çok yakın ince tüller gösterir gibi içime sinmiyor.
Balkon sadece sonuna kadar açık kapı pencere.
Evde yaz günü bir de aşırı rahat giyiniyorum.
Mutlu yıllar minige çok tatlı maşallahGünaydınlar
Dün minik prensesimin doğum günüydünasıl da geçti koca bir yıl, dün gibi doğum odasındaki bekleyiş
Hamileliğimi öğrendiğimde yaşadığım şoku bilen bilirama şimdi iyi ki diyorum iyi ki gelmiş kuzum, ben cesaret edip de o adımı atamazdım yoksa
Aile arası küçük bir kutlama yaptık.
Eşim büyük oğlumla bu hafta eve dönecek. Biz burda devam. Kayıt işleri vs var. Çocukları bol bol gezdirdik bu hafta deniz vs. Minik bi tatil planımız var ağustosta. Havalar çok sıcak. Biraz annemin dolaplara girmeyi planlıyorum bir ara ilham gelirsezaten düzenli de belki elenecek bir şey çıkar
Defne'ye maşallahGünaydınlar
Dün minik prensesimin doğum günüydünasıl da geçti koca bir yıl, dün gibi doğum odasındaki bekleyiş
Hamileliğimi öğrendiğimde yaşadığım şoku bilen bilirama şimdi iyi ki diyorum iyi ki gelmiş kuzum, ben cesaret edip de o adımı atamazdım yoksa
Aile arası küçük bir kutlama yaptık.
Eşim büyük oğlumla bu hafta eve dönecek. Biz burda devam. Kayıt işleri vs var. Çocukları bol bol gezdirdik bu hafta deniz vs. Minik bi tatil planımız var ağustosta. Havalar çok sıcak. Biraz annemin dolaplara girmeyi planlıyorum bir ara ilham gelirsezaten düzenli de belki elenecek bir şey çıkar
Aynı durumu dün yaşadım.Kızlar pazarda ürün yok şaka gibi.
Sebebi ne ola ki.
Bayram arası vs tamam da.
Esnaf bile yoktu yarısı tezgah bile açamamış.
Yazın sebze meyveyi en tanesinden yememiz gerekir. Alacak ürün yoktu . Baygın baygın.
Fiyatları zaten malum. Mantar 70,patates 3 kilo 70,bamya 50,pembe domates 50-30 arası.
Tırı vırı market pazar 1000 tuttu elle tutulur bir şey yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?