Pazarda bir çocuk ürün yok dedi.Artık haftaya belli olur.Aynı durumu dün yaşadım.
Bayram arası nakliyat olmadı sanırım.
Belki haftaya gelir.
Aynen haftaya yesillik almam lazımPazarda bir çocuk ürün yok dedi.Artık haftaya belli olur.
Evet dimiDefne'ye maşallah.
Hamileydin tanıştığımızda zaman ne çabuk geçmiş gerçekten.
Belki oğlanı büyütünce bana da ilham gelir bir de kızçem olurhayırlısı tabi
Defne prenses iyi ki doğmuşGünaydınlar
Dün minik prensesimin doğum günüydünasıl da geçti koca bir yıl, dün gibi doğum odasındaki bekleyiş
Hamileliğimi öğrendiğimde yaşadığım şoku bilen bilirama şimdi iyi ki diyorum iyi ki gelmiş kuzum, ben cesaret edip de o adımı atamazdım yoksa
Aile arası küçük bir kutlama yaptık.
Eşim büyük oğlumla bu hafta eve dönecek. Biz burda devam. Kayıt işleri vs var. Çocukları bol bol gezdirdik bu hafta deniz vs. Minik bi tatil planımız var ağustosta. Havalar çok sıcak. Biraz annemin dolaplara girmeyi planlıyorum bir ara ilham gelirsezaten düzenli de belki elenecek bir şey çıkar
Teşekkür ederim bellezam amin inşallahDefne prenses iyi ki doğmuş
Nice mutlu seneleri olsun sağlıkla ve sevdikleriyle
Çok teşekkür ederim canımMikan defne kuşumu çok çok çok öpüyorum yaaa maşallahhhh ne çabuk da büyüdü
Musmutlu sağlıklı huzurlu paralı günleri olur inşallahhhh prensesim
Canım burçtasim kuzuumu çok öpüyorumÇok teşekkür ederim canımamin inşallah
Teşekkür ederim canımCanım burçtasim kuzuumu çok öpüyorumnice mutlu yaslari olsun yüzü hep gülsün inşallah
Teşekkürler kader ortağım iyi ki gelmişler hayatımıza renk katmışlarGünaydın mutlu haftalaarrr
Mikan nice mutlu yılları olsun minik kuşumun, dediğin gibi iyi ki doğmuş, aynı şeyleri bende oğlum için hissediyorum, iyi ki doğmuş, aradan çıkmış bende cesaret edemezdim büyük ihtimalle.
Yaaaa canım benim içmiş gibi oldum ellerine sağlık
Eline sağlık bu yaz belleza evde durmuyorSelamlarrrr
Home sweet home
Dün evimize döndük. Valizi boşaltıp, havluları yıkadım dünden. Bugün temizlik ve çamaşır yıkama işleri devam ediyor.
Hava sıcak, dinlene dinlene yapıyorum
Haftaya eşim izne çıkacak, yine bir yerlere gideceğiz ama planımız henüz net değil.
Merhabalar herkese
Bebde evimden gereksiz şeyleri çıkarıyorum artik balkon takımı almadim her yer mobilya doluyor... Balkona 1 kanepe 1 berjer attik oturma odasindan mis gibi oldumeskir yipranir dediler eşya bana hizmet etsin ben mi ona hizmet edeceğim diyerekten full kullanima açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?