İki gündür sakin geçiyor ama boşluklarda dizi izle oyun oyna ödev yap derken zaman geçiyor.
Yarın kuafor randevusu alacağım birkaç eksik var onları alırım.

Eline sağlık bu yaz belleza evde durmuyor

Aynı şeyi geçirdim içimden
yaz gelince öyle oluyor biraz daha anneme gideceğim. Ağustosta eşim tekrar izne çıkacak, küçük bir fındık bahçemiz var toplanacak vs. Bir yandan güzel bir yandan yorucu. Valiz topla valiz boşalt çamaşır yıka temizlik yap tekrar git falan. İşte böyle böyle yazı bitireceğiz

Ne güzel canım tadını çıkart bol bol
Haftaya bende anneme gideceğim

Ne güzel dolu dolu bir tatil

Dur kız Eylül'de geçecez işte

Afiyet olsun

Çok güzel olmuş canım bende bu yıl kendimle ilgilenicem artık resim çizmeyi çok severim bende. Mutlu olduğum şeyleri yapmak istiyorum spor yaparken de çok mutluyum Eylül'de bomba gibi geliyom
Eylül de bol bol bildirim bekliyorum
İstesen herseyi yaparsın sen ama Eylül de

Kızlar kızlar kitap önerisi ile geldim, bilirsiniz psikoloji alanında okumalar yapmayı çok seviyorum. Tülay Kök’ün bu kitabı sanırım bundan sonra favori başucu kitabım olacak.
Altı çizilesi çok cümle var. Birini paylaşmak istiyorum.
“Diğerinin bize karşı davranışını bizim ona olan davranışımız değil, kendimize olan davranışımız belirler. Biz kendimize nasıl davranıyorsak, başkaları da bize öyle davranır.”

Eklentiler

• 07518409-4C9E-4F25-BF7B-2D3026D715E3.webp
    122 KB · Görüntüleme: 65
Ama gerçekten sana gelmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…