Aynı şeyi geçirdim içimdenEline sağlık bu yaz belleza evde durmuyor
Ellerine sağlık çok tatlı olmuşSelam kızlar
Bugün bende ilk resmimi yaptım sulu boya ile tanıştık.
Sağol canımEllerine sağlık çok tatlı olmuş
Eline sağlık bu yaz belleza evde durmuyor
yaz gelince öyle oluyor birazAynı şeyi geçirdim içimden
Çok güzel olmuş çok beğendimSelam kızlar
Bugün bende ilk resmimi yaptım sulu boya ile tanıştık.
Ne güzel canım tadını çıkart bol bolyaz gelince öyle oluyor birazdaha anneme gideceğim. Ağustosta eşim tekrar izne çıkacak, küçük bir fındık bahçemiz var toplanacak vs. Bir yandan güzel bir yandan yorucu. Valiz topla valiz boşalt çamaşır yıka temizlik yap tekrar git falan. İşte böyle böyle yazı bitireceğiz
Sağol canim başlangıç seviyesi işte yaparken eğlendimÇok güzel olmuş çok beğendim
Ne güzel dolu dolu bir tatilyaz gelince öyle oluyor birazdaha anneme gideceğim. Ağustosta eşim tekrar izne çıkacak, küçük bir fındık bahçemiz var toplanacak vs. Bir yandan güzel bir yandan yorucu. Valiz topla valiz boşalt çamaşır yıka temizlik yap tekrar git falan. İşte böyle böyle yazı bitireceğiz
Dur kız Eylül'de geçecez işteSelamssssss
Dün sağlıklı beslenmeye geçeyim dedim gece 1 de eşimin kokoreciyle uyandım
Neyse bugüne bakalım
Kahvaltı sonrası çamaşır astım ev sildim makina boşalttım kahvemi içtim
Fırında tavuk ve pirinç pilavı yapıyorum yanına cacık
Öğleden sonra karşıya gideceğiz
Çok güzel olmuş canım bende bu yıl kendimle ilgilenicem artık resim çizmeyi çok severim bende. Mutlu olduğum şeyleri yapmak istiyorum spor yaparken de çok mutluyum Eylül'de bomba gibi geliyomSağol canim başlangıç seviyesi işte yaparken eğlendim
Afiyet olsunSelamssssss
Dün sağlıklı beslenmeye geçeyim dedim gece 1 de eşimin kokoreciyle uyandım
Neyse bugüne bakalım
Kahvaltı sonrası çamaşır astım ev sildim makina boşalttım kahvemi içtim
Fırında tavuk ve pirinç pilavı yapıyorum yanına cacık
Öğleden sonra karşıya gideceğiz
Eylül de bol bol bildirim bekliyorumÇok güzel olmuş canım bende bu yıl kendimle ilgilenicem artık resim çizmeyi çok severim bende. Mutlu olduğum şeyleri yapmak istiyorum spor yaparken de çok mutluyum Eylül'de bomba gibi geliyom
Sağol canımAfiyet olsun
Üffff olmadı zaten akşamda hamburger yedikDur kız Eylül'de geçecez işte
Ama gerçekten sana gelmek istiyorumKızlar kızlar kitap önerisi ile geldim, bilirsiniz psikoloji alanında okumalar yapmayı çok seviyorum. Tülay Kök’ün bu kitabı sanırım bundan sonra favori başucu kitabım olacak.
Altı çizilesi çok cümle var. Birini paylaşmak istiyorum.
“Diğerinin bize karşı davranışını bizim ona olan davranışımız değil, kendimize olan davranışımız belirler. Biz kendimize nasıl davranıyorsak, başkaları da bize öyle davranır.”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?