Yok yanlış anlamadım yanlış anlayacak bişey yok kiBiraz önceScss94 önceki sonraki çekeyim dediğinde gülmüştüm, yanlış anlaşılmasın kendimi düşünüp güldüm Önceki diye bişey yok şu an evde. Bu topicte marie kondo gördükten sonra videolarını izlemiştim. Bi bölümde herkes eşyaların yerini anneye soruyordu. O durumdayız hemen hemen
Yok ama yine de söylemek istedimYok yanlış anlamadım yanlış anlayacak bişey yok kiyok yani degil mii yoktur yoktur
Verirsin ya Eylül ayı bekle scss94 üVeririm veririm 62 olurum Ağustos sonuna kadar8 kilo verdim mı tamamdir
Mianin evi en üst seviye ondandırYok ama yine de söylemek istedimMianın evini görünce ne kadar geride kaldığımı fark ettim Ama işte bebiş de var evde, zaman bulamayınca olmuyor gerçekten. Şimdi bi tık daha büyüdü. Bu topiğe ilk yazdığımda 4 aylıkmış. 1 yaşında şimdi
İç Anadolu şivesi ile konuşuyor. Sürekli önüme çıkıyor. Büyük gözlüklü bir tip annesi sürekli manyak diye vuruyor buna. Evde atılması gerektiği halde atılmayan eşyalara dem vuruyor hepYanlız çocuk kardeşimle adaşmis babanemde onu hep öyle cagirirdi murat bi bahale diyenereli acaba merak ettim
Şu mide sorunu olup yemeyen aile mi karı koca biri ameliyat oldu biri yemiyor demiştin.Hahahahahaha
Bende bende.Ben çocukken de çok istahliydim hatirliyorum hep benle dalga geçerlerdi
Bebekle iş yapmak çok zorYok ama yine de söylemek istedimMianın evini görünce ne kadar geride kaldığımı fark ettim Ama işte bebiş de var evde, zaman bulamayınca olmuyor gerçekten. Şimdi bi tık daha büyüdü. Bu topiğe ilk yazdığımda 4 aylıkmış. 1 yaşında şimdi
Ya tanırım bizim şiveyi 5 kilometredenİç Anadolu şivesi ile konuşuyor. Sürekli önüme çıkıyor. Büyük gözlüklü bir tip annesi sürekli manyak diye vuruyor buna. Evde atılması gerektiği halde atılmayan eşyalara dem vuruyor hepİstagram da bahalemurat yaz görürsün bir de senin tanıdık çıkarmış
Şu mide sorunu olup yemeyen aile mi karı koca biri ameliyat oldu biri yemiyor demiştin.
Bir de anlamadım o kadar mezeyi kim yapmış neden o kadar abartmışlar. Yardımcı aşçı filan mı var evde.
Bende bende.
Mia bugün de iki parça elemek istiyorum.Bebekle iş yapmak çok zor
Ama düzen içinde büyürse o da düzene alışıyor.
Bende kızım 1 yaşında başladım şuan 7 yaşına girmek üzere
Yani bu uzun süreç asla geç kalmadınız ki benim bile düzen kuramadığım noktalar var hep de olacak .
You tube a google filan bak instagram daki herşey her yerde oluyor bazen.Ya tanırım bizim şiveyi 5 kilometredenInstagram yok benim canım bakardım da
Eline sağlık başlangıç güzel ilerliyorMia bugün de iki parça elemek istiyorum.
Bir tane spor sweet gibi bir şey hediye gelmişti giymiyorum onu halama hediye etmeyi düşünüyorum.
Bir de tablom vardı onu enişte beğeniyordu ona hediye etmek istiyorum tozunu filan silip temizleyim.
Her gün böyle böyle ikişer üçer parça elesem on numara olur.
Aslında aklımda çok şey var ama erteliyorum işte .Eline sağlık başlangıç güzel ilerliyor
Kesinlikle öyle, ki bir de ablası var, o da küçük 5.5 yaşında. Düzen kurmayla ilgili biraz da o yüzden acele ediyorum aslında. Bakalım başladım biraz, yavaş da olsa bitirmeden bırakmam artık ☺ Teşekkür ederim desteğiniz içinBebekle iş yapmak çok zor
Ama düzen içinde büyürse o da düzene alışıyor.
Bende kızım 1 yaşında başladım şuan 7 yaşına girmek üzere
Yani bu uzun süreç asla geç kalmadınız ki benim bile düzen kuramadığım noktalar var hep de olacak .
Canım karı koca mide ameliyatlı çok çok çok az yiyorlarİç Anadolu şivesi ile konuşuyor. Sürekli önüme çıkıyor. Büyük gözlüklü bir tip annesi sürekli manyak diye vuruyor buna. Evde atılması gerektiği halde atılmayan eşyalara dem vuruyor hepİstagram da bahalemurat yaz görürsün bir de senin tanıdık çıkarmış
Şu mide sorunu olup yemeyen aile mi karı koca biri ameliyat oldu biri yemiyor demiştin.
Bir de anlamadım o kadar mezeyi kim yapmış neden o kadar abartmışlar. Yardımcı aşçı filan mı var evde.
Bende bende.
Belki dışardan söylemiştir hazır asla almam dediyse altını çizmek için şüphelendim bakCanım karı koca mide ameliyatlı çok çok çok az yiyorlar
İlk defa evlerine gittik ama zaten kadının misafir ağırlama şekli böyleymiş
Herşeyi kendi yqpmış hazır asla bişey almam dedi ve bizi davet ettiğinde saat 3 dü 7 de gittik o kadar sürede hazırlamış herşeyim temizlenmiş dondurucumda var dedi şipşak
Bir tek ızgara tavuk ve ciğeri dışardan söyledi
Yok kız hepsinin tarifini verdi gerçekten de eli çok lezzetli önceki senelerde yer bile açmış ama ortakla anlaşamayınca geri kapatmışBelki dışardan söylemiştir hazır asla almam dediyse altını çizmek için şüphelendim bak
Asla asla deme diyorsunBelki dışardan söylemiştir hazır asla almam dediyse altını çizmek için şüphelendim bak
Annemin bi komşusu var kadın hep asla yapmam asla almam diye konuşur . Bi gün gittik ona kısır yaptık yicez ben asla turşuyu hazır almam felan dedi. balkondaydik biz o mutfaktaydi yardima gittim baktım hazır salatalık turşusu acıyo gizli gizli aklıma o geldiAsla asla deme diyorsundiyenlere de şüpheyle bakarım he
Aslında aklımda çok şey var ama erteliyorum işte .
İkeanın lambaderi filan var nete koyup satsam kalabalığı gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?