Yok yanlış anlamadım yanlış anlayacak bişey yok ki yok yani degil mii yoktur yoktur

Yok yanlış anlamadım yanlış anlayacak bişey yok ki yok yani degil mii yoktur yoktur
Yok ama yine de söylemek istedim Mianın evini görünce ne kadar geride kaldığımı fark ettim Ama işte bebiş de var evde, zaman bulamayınca olmuyor gerçekten. Şimdi bi tık daha büyüdü. Bu topiğe ilk yazdığımda 4 aylıkmış. 1 yaşında şimdi

Mianin evi en üst seviye ondandır yaa tadını çıkar bak zaman öyle çabuk geçiyo ki yeni mi doldurdu yaşını

Yanlız çocuk kardeşimle adaşmis babanemde onu hep öyle cagirirdi murat bi bahale diye nereli acaba merak ettim
İç Anadolu şivesi ile konuşuyor. Sürekli önüme çıkıyor. Büyük gözlüklü bir tip annesi sürekli manyak diye vuruyor buna. Evde atılması gerektiği halde atılmayan eşyalara dem vuruyor hep İstagram da bahalemurat yaz görürsün bir de senin tanıdık çıkarmış
Şu mide sorunu olup yemeyen aile mi karı koca biri ameliyat oldu biri yemiyor demiştin.
Bir de anlamadım o kadar mezeyi kim yapmış neden o kadar abartmışlar. Yardımcı aşçı filan mı var evde.
Ben çocukken de çok istahliydim hatirliyorum hep benle dalga geçerlerdi
Bende bende.

Bebekle iş yapmak çok zor
Ama düzen içinde büyürse o da düzene alışıyor.
Bende kızım 1 yaşında başladım şuan 7 yaşına girmek üzere
Yani bu uzun süreç asla geç kalmadınız ki benim bile düzen kuramadığım noktalar var hep de olacak .

Ya tanırım bizim şiveyi 5 kilometreden Instagram yok benim canım bakardım da

Mia bugün de iki parça elemek istiyorum.
Bir tane spor sweet gibi bir şey hediye gelmişti giymiyorum hiç açılmadı hediye paketinde duruyor hala onu halama hediye etmeyi düşünüyorum.
Bir de tablom vardı onu enişte beğeniyordu evde boş boş durmaktan kendinden geçiyor ona hediye etmek istiyorum tozunu filan silip temizleyim.
Her gün böyle böyle ikişer üçer parça elesem on numara olur.

Eline sağlık başlangıç güzel ilerliyor

Kesinlikle öyle, ki bir de ablası var, o da küçük 5.5 yaşında. Düzen kurmayla ilgili biraz da o yüzden acele ediyorum aslında. Bakalım başladım biraz, yavaş da olsa bitirmeden bırakmam artık ☺ Teşekkür ederim desteğiniz için

Canım karı koca mide ameliyatlı çok çok çok az yiyorlar

İlk defa evlerine gittik ama zaten kadının misafir ağırlama şekli böyleymiş

Herşeyi kendi yqpmış hazır asla bişey almam dedi ve bizi davet ettiğinde saat 3 dü 7 de gittik o kadar sürede hazırlamış herşeyim temizlenmiş dondurucumda var dedi şipşak
Bir tek ızgara tavuk ve ciğeri dışardan söyledi

Belki dışardan söylemiştir hazır asla almam dediyse altını çizmek için şüphelendim bak

Belki dışardan söylemiştir hazır asla almam dediyse altını çizmek için şüphelendim bak
Yok kız hepsinin tarifini verdi gerçekten de eli çok lezzetli önceki senelerde yer bile açmış ama ortakla anlaşamayınca geri kapatmış

Asla asla deme diyorsun diyenlere de şüpheyle bakarım he
Annemin bi komşusu var kadın hep asla yapmam asla almam diye konuşur . Bi gün gittik ona kısır yaptık yicez ben asla turşuyu hazır almam felan dedi. balkondaydik biz o mutfaktaydi yardima gittim baktım hazır salatalık turşusu acıyo gizli gizli aklıma o geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…