Selamlar
Birazdan kuaföre gideceğim

Dün belgesel izledim adı Denizlerdeki komplo
Atıklardan ziyade ticari amaçla nasıl zarar verildiği hakkında. 2050 yılında resiflerin yok olacağı tahmin ediliyor ve günümüzde bazı balıklar %90 tükenmiş nesli tehlikeye girmiş malesef.
Atıklardan dolayı da mikroplastik kısmı var tabi.
İzlemenizi tavsiye ederim.

Dinlendikten sonra ufak tefek işleri yaptım
Çay molası verdim akşama mücver ve köfte yapacagim
Mücveri fırında mı yapıyorsun?
Kaç zamandır yapayım diyorum ama anca erteliyorum.
Bu hafta diyete pek sadık kalamadım haftaya daha dikkatli olmam lazım.
Bende karnıyarık pilav domates çorbası yaptım.

Yaaaa bana niye bildirim gelmiyor bende diyorum kızlar hiç yazmıyor

Dün geldiğimiz gibi annemlere gittik akşama kadar ordaydık dönüşte kız yiğenimi aldım bize gittik evde 5 kız
Bugünde kahvaltı sonrası onları oyun alanına götürdüm büyük kızlarda geldi hep beraber yemeğimizi yedik gezdik biraz sonra küçükleri anneme bıraktım büyük kızın yks için dershaneye gittik görüşmeye 64 bin istediler yaaaa
Dil kursu başlayacaktı onu erteledik zaten ücretini ödemiştik yaz sonu başlayacak ona da
Prdan gratise girdik bikaç parça bişey aldık1000 tl

Sabah da kediye tırmalama tahtası oyuncak tırnak makası sipariş verdim 500 de burası

Günaydın kızlar mesajlara dönemedim çok sağolun hepiniz
Cenazede Corona olduk sanırım herkes hasta oldu bende yeni toparlaniyorum boğaz ağrısı baş ağrısı hâlâ devam ediyo. Eve döndük evde işleri halletmeye çalıştım bitti neyse ki işler bugün dinlenebilirim inşallah .

Mücveri fırında mı yapıyorsun?
Kaç zamandır yapayım diyorum ama anca erteliyorum.
Bu hafta diyete pek sadık kalamadım haftaya daha dikkatli olmam lazım.
Bende karnıyarık pilav domates çorbası yaptım.
Tavada az yağ ile yapıyorum.
Dün yapamadım eşimin arkadaşı gelmiş dışarıda yemek yedikleri için bizede sipariş verdi.

Geçmiş olsun

Hiç bitmiyor şu harcamalar
Bende elbise beğenmiştim 2 ay önce arkadaşım o indirime girer dedi geçen günde haber verdi dayanamadım aldım
Ama artık neyseki eksigim kalmadı.

Bol bol dinlen
Ilık içecekler iç dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…