Başınız sağolsun.Kızlar dedem vefat etti burdayken son kez gördükyarın yola cikiyoruz eve gidiyoruz inşallah
Günaydın canımBununla ilgili videolar var internette.
Evde kırık, bozuk bir şey tutmayın diyordu. Ya tamir edilsin, ya da evden uzaklaştırsın. negatif elektrik yayarak mutsuzluğa sebepmiş.
Yaşadığın şey bu bence.
ben yazlık yaptırınca sana sorarım fazlalıkları bana satarsın.Günaydın canım
Kırık bozuktan ziyade elektrikli alet de çok var bekleyen. Eşim de bana engel attırmıyor. Şişme yatak delinmiş yapıştırcam tamir edicem diyor.
Haa evet bazı ufak tefek şeyleri umursamamışım eşime yaptırdım çoğunu.
Ekmek makinem varnmesela 11 senelik
Pandemide bir anda lazım oldu
Ekmek pişirdim, hamur yoğurdum, çiğ köfte yaptım onla. Şimdi boşta mesela.
İşte barbekü var zamanında kullanıyordum et kızartmak için şimdi çift taraflı tava yetiyor.
Fritöz aldım hevesle elektrik tesisatı yeterli gelmiyor attırıyor.
Yumurta haşlama makinesi var eskiden çok kullanırdım şimdi cezve işimi görüyor vs işte.
Saç kurutma makinesi hala 3 tane. Biri n oğlumun sırt çantasında yüzme için minik.
Diğer ikisi biri bozulunca yedek gibi.
Ütü 2-3 tane.
Offf ya hala ne çok şeyim var. Bahalemuratın annesi gibiyim ya.
Off ya yazlık da içimde yaraben yazlık yaptırınca sana sorarım fazlalıkları bana satarsın.
Mersin merkezin sahili güzeldir oraya çok hakim değilim, ilçelerinde gezilecek doğal güzellikler var. Silifkenin koyları güzeldir. Eğribük, tisan, Mavikent gibi. Susanoğlu ya da taşucunun sahilleri yüzmek için güzel. Ayrıca narlıkuyunun kahvaltısı meşhurdur. Cennet cehennem ve astım mağarası da orda. Tarsus’un da gezilecek tarihi ve doğal güzellikleri var ama çok hakim değilim. Dediğim yerlere bir bak istersen. Siz nereye gelmeyi düşünüyorsunuz?Mikan Mersin de gezilecek yerler varmi
Yüzmek için değilde gezmek için daha çok konum belirlemedik önce sana sorayım dedimMersin merkezin sahili güzeldir oraya çok hakim değilim, ilçelerinde gezilecek doğal güzellikler var. Silifkenin koyları güzeldir. Eğribük, tisan, Mavikent gibi. Susanoğlu ya da taşucunun sahilleri yüzmek için güzel. Ayrıca narlıkuyunun kahvaltısı meşhurdur. Cennet cehennem ve astım mağarası da orda. Tarsus’un da gezilecek tarihi ve doğal güzellikleri var ama çok hakim değilim. Dediğim yerlere bir bak istersen. Siz nereye gelmeyi düşünüyorsunuz?
Tarsus’u araştır o zaman orda da gezilecek yerler var. Yaaa orda olsam sizi misafir ederdim amaa ne zaman düşünüyorsunuz gitmeyiYüzmek için değilde gezmek için daha çok konum belirlemedik önce sana sorayım dedim
Alanyada tatilimiz var önden bir gezelim o tarafları hiç görmedik
Akşam haritadan bakacağım hepsine sağol
Ağustosun son haftası düşünüyoruz ama baya uzakmis gidebilirsekTarsus’u araştır o zaman orda da gezilecek yerler var. Yaaa orda olsam sizi misafir ederdim amaa ne zaman düşünüyorsunuz gitmeyi
ben de para topluyordum, ama dediğin gibi zamlarına yetişemiyoruz. Bi arkadaşımın yardımıyla borsada birikim yapıyorum. bir süredir birikimim arttı. Bahçemize bir prefabrik kondurabilirsek ne âlâ!Off ya yazlık da içimde yarabir kaç sene önce mersin tarafı çok uygun fiyattı eşim alalım diye ısrar etti sonra dediki anahtarı isteyen herkese veririz tatil yapar bende evimi kullandırtmam dedim aldırmadım para yetiyordu şimdi yazlıklar 5 -10 katı oldu. Benim para o kadar değer kazanmadı. Şimdi o parayla hayatta alamam.
çok geçmiş olsun anneciğine, oğluna kavuştun mu diyecektim, kavuşmuşsunuz, yine sana özlem desene.Wendycim öncelikle tatilinin güzel geçmesine çok sevindimannemdeyim hala, eşim ve büyük oğlum eve gidip geldi yarın eşim oğlanlarla yine eve dönecek. Annemin omzunda yırtık vardı tedavi oluyor, hareket ettirmemesi gerekiyor ev işi vs bi süre. Ben de rahatça ilgileneyim diye gidecekler işte. Burdayım daha bi süre anlayacağın
Ya işin kötüsü ne biliyor musun ne eşimin ne benim ailemde yazlığı olan bir tek Allah'ın kulu yok. Deniz vs alışkanllığı pek yok haliyle tipik Anadolu çoğu. Gençler yeğenler filan arada gidiyor nadir oda. Yani sen düşün ben o yazlığı alsam iki taraftan da bana sıra gelir miben de para topluyordum, ama dediğin gibi zamlarına yetişemiyoruz. Bi arkadaşımın yardımıyla borsada birikim yapıyorum. bir süredir birikimim arttı. Bahçemize bir prefabrik kondurabilirsek ne âlâ!
Ben evimi kullandırırım ama herkese değil.
Gelirseniz mutlaka haberleşelimAğustosun son haftası düşünüyoruz ama baya uzakmis gidebilirsek
Teşekkür ederim cnmGünaydın kızlar
çok geçmiş olsun anneciğine, oğluna kavuştun mu diyecektim, kavuşmuşsunuz, yine sana özlem desene.
Eline sağlıkEvden ayırdığım eşyalardan çıkardım biraz sabah sabah
1 kapaklı kek fanusu
1 cam tabak
1 porselen alt
1 kapaklı beslenme kutusu
1 krem şanti presi ve aparatları
3 pasta kahve dekor süsü
1 sosluk cezve
1 mini tencere
1 yumurta tavası
1 krep tavası
Fırını da sildim mutfak bitti sonunda.
Silifke ye karar verdikGelirseniz mutlaka haberleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?