Eline sağlık mutfak baya baya kontrolden geçti.
Nereler kaldı.
Oğlumun kıyafetlerini ayırıp paketleme var ama bir diyorum yaz sezonu geçse mi?
Hızlı uzuyor.
Eşimin ayıklanacak çok kıyafeti var.
Aslında yaz ortası götür getir yapacak vardı ama elevaylık ettim işte.

Çay bardaklarım da 12 felandir baya minimalmisim ben şimdi farkettim
Benim kendime ayırdığım su bardakları 18 lı idi kırılınca kaç kaldı bilmiyorum
Çay bardağı da 6 şarlı takımlardan 7 takım var sanırım saydım şimdi 7 farklı çay bardağı ama biri 4 lü set. Biri 7 li olmuş kV den gelmişti bir tane kulplu diğerleri tane tane saymadım

Vaktin olduğunda kontrol edersin bir şekilde birileri gelir gider o zaman verirsin ama 2 kez uğraşmayayim dersen yaz sonunu bekle.

Kız ne kadar çokmuş benim dolap yok zaten çok az hepsinden kırılıp bittikçe alıyom

Aynen iyi oldu yine iştahım kapandı yemek yapasım gelmiyor
Sıcaktandır. Tek iyi yanı işte kilo almazsın. Zaten fitsin. Kilonu korumaya devam edersin.
Ha ha daha başka atacaklarım da varda ayırdım hepsini aynı gün atmayım dedim
Bunlar orta boy 200 ml olanlar
Diğer atacaklarım dev boy 500 ml filan
Grup grup atıyorum sırada daha kupalar filan var
Vaktin olduğunda kontrol edersin bir şekilde birileri gelir gider o zaman verirsin ama 2 kez uğraşmayayim dersen yaz sonunu bekle.
Aslında ayıklayıp kenara koymak lazım. Direk eline geçer.

Kız ne kadar çokmuş benim dolap yok zaten çok az hepsinden kırılıp bittikçe alıyom
Dolap neden yok?
Benim dikdörtgen mutfak baya baya büyük dolap. Bir camlı gözü komple çay bardaklarına ayırdım sıra sıra dizdim.
12 den fazladır benim
Bulasik makinesi dolana kadar temiz kalmıyor az olunca
Benim su bardağı genelde ye ucu ucuna ya yetişmiyor.

12 den fazladır benim
Bulasik makinesi dolana kadar temiz kalmıyor az olunca
Benim baktım şimdi 14 tane çay bardagim 6 kupam 2 tane de fincan takımı var su bardağı çok az benim de kırıldı çok bı takım almam lazım . Gün için de hiç çay icmiyoruz biz o yüzden yeterli oluyo galiba çay bardakları sadece hafta sonu kahvaltıda içiyoruz çay

Sıcaktandır. Tek iyi yanı işte kilo almazsın. Zaten fitsin. Kilonu korumaya devam edersin.

Grup grup atıyorum sırada daha kupalar filan var

Aslında ayıklayıp kenara koymak lazım. Direk eline geçer.
Aynen mutfağı ayikladim koydum kime denk gelirse ona vereceğim.
Diğer türlü ilerleme olmuyor.

Dolap neden yok?
Benim dikdörtgen mutfak baya baya büyük dolap. Bir camlı gözü komple çay bardaklarına ayırdım sıra sıra dizdim.

Dolap varda çok az canım mutfağım çok küçük

Dolap neden yok?

Mutfağa küçücük bi masa bile sigmiyo buz dolabı için bile yer yok kapının arkasına koyduk o bile zor sigiyo

Mutfağa küçücük bi masa bile sigmiyo buz dolabı için bile yer yok kapının arkasına koyduk o bile zor sigiyo
İstanbul bir tek öyle sanıyodum başka şehirlerde de öyle mutfaklar var demek.
Bir oturduğum evin de öyleydi küçüktü. Ama evet sahibi dev yine dolaplar yaptırmış her köşede dolap vardı büyük büyük kafanı kaldır her yer dolap koridor köşelerinde bile havada gömülü dolap vardı.

Hahah çok iyiymis. Tabi canım Manisa'da evler çok küçük eski evler büyük genismis ama yeni yapılanlar küçük bide saçma sapan yamuk yumuk aslında dolabın üstünde dolap yaptirabilecegim boşluk var ama ben komple dolapları felan da değiştirmek istiyorum banyo dolabı felanda yapılması gerekiyo şuan imkanımız yok ama ilerde yaptırırız inşallah şimdilik idare ediyorum bakalım

Kendi evin mı?
Kendinin ise zevkine göre yaparsın bir şeyler.

Ben yıllardır kira o evden ötekine.
Ayy bahsettiğin tarzda yamuk evler orda da vardı öyle saçma idi ki üçgen balkon filan m2 yı iyi değerlendirmişler güya ama çok çirkin. benim Ankara'daki evin balkonları da yamuk en azından üçgen değil

Kendi evim ama tayin durumları felan var işte o biraz düşündürücü ama burda 10 yıldan fazla kalırsak yaptırmak mantıklı imkanımız olursa yaptırmayı düşünüyoruz inşallah

Kendi evim ama tayin durumları felan var işte o biraz düşündürücü ama burda 10 yıldan fazla kalırsak yaptırmak mantıklı imkanımız olursa yaptırmayı düşünüyoruz inşallah
Hep bu belirsizlikler işte ahh
Yıllar öyle böyle geçiyor ha şöyle oldu ha böyle olacak derken.
Benim abim ev yaptırmaya kalkıştı öyle zarar etti ki kaç senedir uğraşıyor bitiremedi de.
Hepde döviz borcu almış döviz aldı başını gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…