Kullanıma göre ihtiyacınıza yetiyorsa ne güzelBenim baktım şimdi 14 tane çay bardagim 6 kupam 2 tane de fincan takımı var su bardağı çok az benim de kırıldı çok bı takım almam lazım . Gün için de hiç çay icmiyoruz biz o yüzden yeterli oluyo galiba çay bardakları sadece hafta sonu kahvaltıda içiyoruz çay
ahh ah gitti benim yazlık malzemeleri.Sıcaktandır. Tek iyi yanı işte kilo almazsın. Zaten fitsin. Kilonu korumaya devam edersin.
Grup grup atıyorum sırada daha kupalar filan var
Aslında ayıklayıp kenara koymak lazım. Direk eline geçer.
Mutfak tadilatı çok zor oluyorKendi evim ama tayin durumları felan var işte o biraz düşündürücü ama burda 10 yıldan fazla kalırsak yaptırmak mantıklı imkanımız olursa yaptırmayı düşünüyoruz inşallah
Ev yaptıranlara sabır diliyorum.Hep bu belirsizlikler işte ahh
Yıllar öyle böyle geçiyor ha şöyle oldu ha böyle olacak derken.
Benim abim ev yaptırmaya kalkıştı öyle zarar etti ki kaç senedir uğraşıyor bitiremedi de.
Hepde döviz borcu almış döviz aldı başını gitti.
Mutfak tadilatı çok zor oluyor
Ama giderseniz boşa yatırım olur tabi
O kapıyı çıkartmak istedim
Kız senin yazlık olana kadar daha çok çıkarahh ah gitti benim yazlık malzemeleri.
Kesinlikle ne alsan kar kelepir ev alalım dedi eşim fifty fifty para yetiyordu sırf arsa payı için.Beni ikna etmek zor tabi parayı gömemedim lazım olur diye.Aslında bana kalsa yaptırırım gidecek olsakta işte idare ediyorum ama şuan asla ev alamazdik bu şartlarda yine şükür bu evi alabildik 650 ye aldık geçen yıl şuan 2 milyon satsak yenisini de alamayiz
Aynen zamanı gelince istediğin gibi yaptirirsinAslında bana kalsa yaptırırım gidecek olsakta işte idare ediyorum ama şuan asla ev alamazdik bu şartlarda yine şükür bu evi alabildik 650 ye aldık geçen yıl şuan 2 milyon satsak yenisini de alamayiz
Kolay gelsin canımNevresimi değiştirdim
Camasir makinesini çalıştırdım
Çiçekler kaldı birazdan sularim.
Bu yıl çok kitap yarım bıraktım
Dün bir tanesine devam ettim baya ilerledikçe konu daha aksiyon almaya başladı.
Birazdan onu okuyacağım.
Ohhh ne güzel afiyet olsunYemeğimi yedim.
Buz gibi maden suyu keyfimi yaptım.
Kahve içip ablamlar ile geyik yapma planım var.
Afiyet olsunYemeğimi yedim.
Buz gibi maden suyu keyfimi yaptım.
Kahve içip ablamlar ile geyik yapma planım var.
Suç ve ceza okuyup bitirelim bariKolay gelsin canımkitabın adı ne bende kaç ay önce başladım bitirmeye çalışıyorum kitap yıprandı ortalikta gezmekten artık Eki Görüntüle 3281709
Bende ünv. de merak edip almıştım bu kitabı yıllarca öyle okunmayı bekledi sonra eşim yeğenlerine verdiKolay gelsin canımkitabın adı ne bende kaç ay önce başladım bitirmeye çalışıyorum kitap yıprandı ortalikta gezmekten artık Eki Görüntüle 3281709
Sorma ya ablam kV sinin mutfağında iş yapıyormuşOhhh ne güzel afiyet olsun
Ben son bölümlere yaklaştım bi kısmını anlayamadım ama olsun genel olay döngüsünü anladığım kadarıyla artıkBende ünv. de merak edip almıştım bu kitabı yıllarca öyle okunmayı bekledi sonra eşim yeğenlerine verdi
Sorma ya ablam kV sinin mutfağında iş yapıyormuşdiğer ablam da alışverişte geziyordu anca bana KK yaşasın KK
Sabah konuşayım dedim aile fertlerinin çoğunu aradım açmadılar çoğu da dönmedi
KK olmasa sosyalleşemiycez
Eline sağlık buzdolabına koyarsın birsey olmazSabah kaç gündür salonda 5 ceviz vardı sağlıklı diye kırıp yiycem.
5 inden 3 ü kurtlanmış.
Eyvah dedim mutfaktakiler noldu apar topar hepsini kırdım neyseki koca poşette 4 yane filan çıktı.Demekki salonun sıcağında olmuş bunlar.
Orta boy bir kavanoz çıktı artık.
Normalde omega ve yağ asitleri için kırıp direk yerim ama bu sefer israfın önüne geçmek için böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?