Kullanıma göre ihtiyacınıza yetiyorsa ne güzel
Gün içinde çay kahve eksik olmaz bizde
Akşam sadece 8 bardak kullanmışız.

Mutfak tadilatı çok zor oluyor
Ama giderseniz boşa yatırım olur tabi
O kapıyı çıkartmak istedim
Aslında bana kalsa yaptırırım gidecek olsakta işte idare ediyorum ama şuan asla ev alamazdik bu şartlarda yine şükür bu evi alabildik 650 ye aldık geçen yıl şuan 2 milyon satsak yenisini de alamayiz

Aslında bana kalsa yaptırırım gidecek olsakta işte idare ediyorum ama şuan asla ev alamazdik bu şartlarda yine şükür bu evi alabildik 650 ye aldık geçen yıl şuan 2 milyon satsak yenisini de alamayiz
Kesinlikle ne alsan kar kelepir ev alalım dedi eşim fifty fifty para yetiyordu sırf arsa payı için.Beni ikna etmek zor tabi parayı gömemedim lazım olur diye.
Para o kadar değerlenmedi ev ve araba bir anda uçtu gitti.

Aynen zamanı gelince istediğin gibi yaptirirsin
Biz evi 80 bine almıştık şimdi eşim o paraya dukkan kirası ödüyor şaka gibi

Kolay gelsin canım kitabın adı ne bende kaç ay önce başladım bitirmeye çalışıyorum kitap yıprandı ortalikta gezmekten artık

Kolay gelsin canım kitabın adı ne bende kaç ay önce başladım bitirmeye çalışıyorum kitap yıprandı ortalikta gezmekten artık Eki Görüntüle 3281709
Bende ünv. de merak edip almıştım bu kitabı yıllarca öyle okunmayı bekledi sonra eşim yeğenlerine verdi
Ohhh ne güzel afiyet olsun
Sorma ya ablam kV sinin mutfağında iş yapıyormuş diğer ablam da alışverişte geziyordu anca bana KK yaşasın KK

Sabah konuşayım dedim aile fertlerinin çoğunu aradım açmadılar çoğu da dönmedi

KK olmasa sosyalleşemiycez

Ben son bölümlere yaklaştım bi kısmını anlayamadım ama olsun genel olay döngüsünü anladığım kadarıyla artık

Sabah kaç gündür salonda 5 ceviz vardı sağlıklı diye kırıp yiycem.
5 inden 3 ü kurtlanmış.
Eyvah dedim mutfaktakiler noldu apar topar hepsini kırdım neyseki koca poşette 4 yane filan çıktı.Demekki salonun sıcağında olmuş bunlar.
Orta boy bir kavanoz çıktı artık.
Normalde omega ve yağ asitleri için kırıp direk yerim ama bu sefer israfın önüne geçmek için böyle oldu.

Eline sağlık buzdolabına koyarsın birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…