Dimi biz kızların odasına da klima alacazGerçekten o kadar sıcak ki evden cikilmiyo klima yok bizim yandık kavrulduk bime gidecem her gün ferah ferah ama bimde uzak
Tamam canım yaptırınca atacağımbana da atar mısın süsleme maleme örneklerini benm kız da pek sever lol bebek
Problem yok kızlar benden yana nasıl istersenizBurası iyi mianin izni olursa tabii
Ben de gelecem yaaaaaTeşekkür ederimilk defa yaptım ama gerçekten çok güzel oldu
Tarif alalım Eylül gelmeden yapayimTeşekkür ederimilk defa yaptım ama gerçekten çok güzel oldu
Yok canım şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum zaten ama eylülde tam anlamıyla başlayacağımben 21inde başlarım ona göresonra yok efendim ben az kilo verdim sen bitirin kiloları demek yok
benim oğlanın doğum günü de eylül sonu, gel önce başla doğum gününe kadar az kilo verirsin o gün ödül öğünü olur. ertelemek şeytandandır, şeytana uyma
Ben hep diyorumTarif alalım Eylül gelmeden yapayim
Süper olacakYok canım şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum zaten ama eylülde tam anlamıyla başlayacağım
Fazlası olur eksiği olmazSüper olacak10 kilo vercez 3 ayda tamam mı
Afiyet olsun daha Eylüle çok varBizde ki motivasyona baksana Mia tatlı yiyerek plan yapıyoruzhazır künefe yaptım bende onu yicem
Çok güzel
Ben hataydayımBen de gelecem yaaaaa
Şimdi ailemin hepsi mersindeki ablamdalarben kızın dershanesi var diye gidemedim
Tarif alalım Eylül gelmeden yapayim
Henüz dönmedim, ama dönüşüm muhteşem olacakHahaha dönmedin mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?