Aha sorma ya eşim bugün kaprisini attığımı öğrendi kıyameti kopardı bana sormadan neden atarsın efenim bana lazımdı ben sana aynısını yapsam hoşuna gider miBende eve el atsam atacak şey bulurum ama sıcaktan odadan dışarı çıkamıyom
Benim eşim benden çok atar 2 sezon aynı kıyafeti giymez hep arkadaşlarının ya da kuzenin üzerinde görürümAha sorma ya eşim bugün kaprisini attığımı öğrendi kıyameti kopardı bana sormadan neden atarsın efenim bana lazımdı ben sana aynısını yapsam hoşuna gider mioğlum da onu destekledi benimde eşyalarımı benden habersiz atıyor dedi halbuki oğlumun eski ayakkabısı ve çorabı dışında bir şey atmam baba oğul dert yandılar vırvır
Günaydın canım Allah yardımcınız olsun biz bile burda yanıyoruz sizi düşünemiyorumGünaydın kızlar
Dün akşam yüksek sıcaklıktan ve herkesin elektriğe yüklenmesinden dolayı elektrikler gitti yarım saatte sıcaktan yandıkgece gelecekmiş
Bizde annemlere geldik annemler evde yok ama anahtar vardı
Klima kapandığı an alev geliyor sanki
İyiyim belleza sağol
Sağol canim iyiyim sen nasılsınGünaydınMia- nasılsın nerelerdesin bi yaramazlik yoktur inşallah
Birazdan yaparsın acelesi yok bosverİyiyim canım bende evin işleri duruyo beni bekliyo
Süpersin yaEki Görüntüle 3286302 dizi bitti kitabına geçtim
Gelince banada yollaBekliyorum enerji gelecek
Etrafı toparlayıp toz alsam yeterli akşama yemek yaparım.Bakalım gelecek gibi görünmüyo gelirse hemen yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?