Şimdi beyazları yıkadım ama seremem beyazlarda küf izi cikma ihtimali oluyor mecbur kurutmaya atacağım

Salonda kurutuyorum 2 saatte kuruyordur
Güneşte rengi gidiyor birde çok toz oluyor dışarıya hiç sermem.
Havlular kurutmada iyi oluyor ama
Teli bırakalı ben kaç yıl oldu hatırlamıyorum buraya taşınalı 7 yıl oldu burda hiç olmadı yine de kurutma ya her şeye rağmen

Biz de yemek yedik
Bulaşık mak boşaltıp kirlileri dizdim
1 makine de çamaşır yıkandı

Ben de kurutma mak sanmıştım ondan dedim borç arttı diye neyse ucuz kapatmışsın.
Boğalar tongaya düştü bugün yani tele de K
kurutma yazmış mia aklım direk makineye gitti

Merhabalar sizlere bir şey danışmak isterim. Birinci sınıfa gidecek bir minnağım var. Çalışma masası almalı mıyım acaba? Yoksa hani mutfak masası ne güne mi duruyor Ben disiplin olsun, ona özel yeri olsun, orayı temiz tutsun, sorumluluk alsın vs diye düşünerek masası olsun diyorum ama tecrübe ve fikirlerinizi de merak ettim.

Benim oğlum da 1. Sınıfa başlayacak. Ben almayı düşünüyorum açıkçası. Ödev deyince tek bir yer oluşsun kafasında istiyorum.

1. Sınıf ilk dönem mutlaka okumaya yardım ediyorsunuz başında durmak gerekiyor ve uzun sürüyor ödevler o yüzden mutfak masasında yaptırdım .Hem de bir yandan mutfakta iş yaparken kontrol ettim. 2. Dönem masa aldım. Daha düzenli oldu.
Diğer türlü çanta defter kitap oturma odasına taşınıyordu zor zar toplaniyordu.
Şimdi kendi yapiyor biz sonra kontrol ediyoruz
Diğer türlü yanında olunca hep yardım bekliyor bildiği halde çünkü ilk dönem öyle alışıyor.

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

İyi aklamlar kızzlar

Bugün doğumgünüm

Sabahtan ablam geldi pasta almışlar
Yemek olarak sarma dolma yaptık dedikoduya dalınca yemeğin dibini yaktık

Akşama doğru deprem olmuş biz hissetmedik ama büyük kızım dershanede hissetmiş eve göndermişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…