Nice yaşların olsun
Ve de geçmiş olsun

Benim oğlum da 1. Sınıfa başlayacak. Ben almayı düşünüyorum açıkçası. Ödev deyince tek bir yer oluşsun kafasında istiyorum.
Evet ben de baştan disiplin olsun dedim. Çok heyecanlıyım nasıl olacak üstesinden gelebilecek miyim diye endişe ediyorum. Nasıl başlarsa öyle gider diye... Siz nasılsınız heyecan var mı ben mi abartıyorum
Evet öğretmen de öyle dedi ilk dönem destekleyeceğiz ödevlerde diye. Aslında çalışma masasını mutfağa koymayı düşünüyorum, mutfağım baya büyük çünkü. Evimiz iki katlı, odasına koyarsam benim için zaten çok çok zor olacak

Çok çok teşekkür ederim hypnotic poison inanılmaz ağır ve vanilyalı olduğu için daha çok yayılıyor herhalde. Böyle hafif kokulardan çok büyük slaj beklememem lazım sanırım

Tamamen aynı duygulardayım sanırım oğlumdan daha heyecanlıyım bakalım neler bekliyor bizi

Tamamen aynı duygulardayım sanırım oğlumdan daha heyecanlıyım bakalım neler bekliyor bizi
Ya bunu duyduğuma sevindim. Kızım da çok umursamıyor gibi, onun yerine heyecanlı olan benim. Umarım çok güzel bir okul hayatları olur.

Mutlu yıllar dilerim
Geçmiş olsun

Misafir geldi
Neyseki oturma odasını ve mutfağı temizlemistim
Yatak odasını toparlasam yeter bugünlük

Çok çok teşekkür ederim hypnotic poison inanılmaz ağır ve vanilyalı olduğu için daha çok yayılıyor herhalde. Böyle hafif kokulardan çok büyük slaj beklememem lazım sanırım
Bence o yoğunluk ten rengi ve cilt yapısıyla değişkenlik gösteriyor

Denemeden almamak en iyisi.

Ben parfumevi diye bi siteden aliyorum bazen. replika parfümlerin testerleri oluyor orada 2 ml şişede. Beğenirsem büyüğünü alıyorum.
Bazen de avm lerdeki parfüm standlarinda deneme yapıyorum merak ettiğim parfümleri.

Böyle yani

Nice mutlu yaslarin olsun canım

wendy çok calisiyor gibi geliyor misal neden onu görmüyorum çünkü
işe gel çalış, eve gel çalış modundayım bu ara, çocuklar hep evde olunca evde dağılıyor her gün akşam yıkanan çamaşırı katla yerine kaldır evi derle topla modundayım. işte de izinli olanların işi bize kalıyor haliyle, yani wendy cidden bu ara hep çalışıyor.

Arada mola ver nefes al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…