Nice yaşların olsunİyi aklamlar kızzlar
Bugün doğumgünüm
Sabahtan ablam geldi pasta almışlar
Yemek olarak sarma dolma yaptık dedikoduya dalınca yemeğin dibini yaktık
Akşama doğru deprem olmuş biz hissetmedik ama büyük kızım dershanede hissetmiş eve göndermişler
Evet ben de baştan disiplin olsun dedim. Çok heyecanlıyım nasıl olacak üstesinden gelebilecek miyim diye endişe ediyorum. Nasıl başlarsa öyle gider diye... Siz nasılsınız heyecan var mı ben mi abartıyorumBenim oğlum da 1. Sınıfa başlayacak. Ben almayı düşünüyorum açıkçası. Ödev deyince tek bir yer oluşsun kafasında istiyorum.
Evet öğretmen de öyle dedi ilk dönem destekleyeceğiz ödevlerde diye. Aslında çalışma masasını mutfağa koymayı düşünüyorum, mutfağım baya büyük çünkü. Evimiz iki katlı, odasına koyarsam benim için zaten çok çok zor olacak1. Sınıf ilk dönem mutlaka okumaya yardım ediyorsunuz başında durmak gerekiyor ve uzun sürüyor ödevler o yüzden mutfak masasında yaptırdım .Hem de bir yandan mutfakta iş yaparken kontrol ettim. 2. Dönem masa aldım. Daha düzenli oldu.
Diğer türlü çanta defter kitap oturma odasına taşınıyordu zor zar toplaniyordu.
Şimdi kendi yapiyor biz sonra kontrol ediyoruz
Diğer türlü yanında olunca hep yardım bekliyor bildiği halde çünkü ilk dönem öyle alışıyor.
Çok çok teşekkür ederim hypnotic poison inanılmaz ağır ve vanilyalı olduğu için daha çok yayılıyor herhalde. Böyle hafif kokulardan çok büyük slaj beklememem lazım sanırımuzman değilim. nasıl bir açıklama yapmam gerektiğini bilmiyorum. :)
İlk, kadın dergisinde minik bir ıslak mendil paketinde tanıtımında koklayıp aşık oldum. Ben asla her parfümü sıkamam. herkesin sevdiği deli olduğu parfümler benim başımı döndürüp, ağrı yapar, mide bulantısı yapar.
Silaj olarak hypnotic poison gibi her an aynı yoğunlukta farkedilir değil bana göre. Ama benim uzun süredir bıkmadan kullandığım, fresh çiçekli (yasemin) bir koku.
Seviyorum, açık tenliyim, cildim kuru. kendime yakıştırıyorum. bir yerlerde tester ile denemenizi tavsiye ederim.
Tamamen aynı duygulardayım sanırım oğlumdan daha heyecanlıyımEvet ben de baştan disiplin olsun dedim. Çok heyecanlıyım nasıl olacak üstesinden gelebilecek miyim diye endişe ediyorum. Nasıl başlarsa öyle gider diye... Siz nasılsınız heyecan var mı ben mi abartıyorum
Evet öğretmen de öyle dedi ilk dönem destekleyeceğiz ödevlerde diye. Aslında çalışma masasını mutfağa koymayı düşünüyorum, mutfağım baya büyük çünkü. Evimiz iki katlı, odasına koyarsam benim için zaten çok çok zor olacak
Ya bunu duyduğuma sevindim.Tamamen aynı duygulardayım sanırım oğlumdan daha heyecanlıyımbakalım neler bekliyor bizi
Mutlu yıllar dilerimİyi aklamlar kızzlar
Bugün doğumgünüm
Akşama doğru deprem olmuş biz hissetmedik ama büyük kızım dershanede hissetmiş eve göndermişler
Tamamen aynı duygulardayım sanırım oğlumdan daha heyecanlıyımbakalım neler bekliyor bizi
Mutlu yıllarrrrİyi aklamlar kızzlar
Bugün doğumgünüm
Biliyorum tatlım ben de her mesajımda espri yaptım ve gülücük emoji koydum.Kötü anlamda demedim geziyorsun diye
Öyle etiket yapınca gezdiğin aklıma geldi
wendy çok calisiyor gibi geliyor misal neden onu görmüyorum çünkü
Bence o yoğunluk ten rengi ve cilt yapısıyla değişkenlik gösteriyorÇok çok teşekkür ederim hypnotic poison inanılmaz ağır ve vanilyalı olduğu için daha çok yayılıyor herhalde. Böyle hafif kokulardan çok büyük slaj beklememem lazım sanırım
Nice mutlu yaslarin olsun canımİyi aklamlar kızzlar
Bugün doğumgünüm
GünaydınFarkettim günaydın canımbizde 7 buçukta uyandık
Nice yaşların olsun
Ve de geçmiş olsun
Mutlu yıllar dilerim
Geçmiş olsun
Mutlu yıllarrrr
Nice mutlu yaslarin olsun canım
Teşekkür ederim kızlar
Arada mola ver nefes alişe gel çalış, eve gel çalış modundayım bu ara, çocuklar hep evde olunca evde dağılıyor her gün akşam yıkanan çamaşırı katla yerine kaldır evi derle topla modundayım. işte de izinli olanların işi bize kalıyor haliyle, yani wendy cidden bu ara hep çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?