Sevdiğim sevenim çok balım
Son mesajlara bakıyordum konuyu gördüm e başta iki üç. Sayfa okudum baya ilgimi çekti hatta bi gazla dedim şimdi kalksam bende eleme yapmaya başlasam, gardolabıma gittim salona baktım , üşendim yattımSevdiğim sevenim çok balım
Hoş geldin
Valla KK yı çok seviyorum.
13 senedir benkk
He söylemeyi unuttum sonra son altı sayfaya geçtim aaa bide ne göreyim seeenSevdiğim sevenim çok balım
Hoş geldin
13 senedir benkk
Valla evden bir şey attıkça mia ya yazıyorum.Son mesajlara bakıyordum konuyu gördüm e başta iki üç. Sayfa okudum baya ilgimi çekti hatta bi gazla dedim şimdi kalksam bende eleme yapmaya başlasam, gardolabıma gittim salona baktım , üşendim yattım
Ama bu topik baya ilham verici tam aradığım
Hoş buldum yavrumm
Kızlar merhaba Tümay ben İstanbul'da yaşıyorum 29 yaşındayım hamileyim yanımmda 4 ve 10 yaşında oğullarım var (2 eşimin bir benim oğullarımız var 4. Yolda şuan )
Evimi daraltmak min min minimuma indirmek hep benimde hayalimdi bakalım ben yapabilecek miyim
Aha şaşkın emoji ondan mıydıHe söylemeyi unuttum sonra son altı sayfaya geçtim aaa bide ne göreyim seeen
Valla evden bir şey attıkça mia ya yazıyorum.
Topiğin hakkını vermek için yavaş yavaş başladım bende.
Şimdi 4 tane yolluk ve şişme yatak ayırdım atınca direk yazıcam
Kafamda birikenler vardı yılllardıe ertelediğim ha taşınırken atarım vs derken baktım durdukça duruyor ruhum daralıyor.
Yaparsın sende
Ben daha çok başındayım yolun.
Kıyafet dolaplarına filan bir girsem şahane olur.
Aha şaşkın emoji ondan mıydı
Ben her yerdeyim bebeğim
Benimde arkadaş taşınıyor her odadan çuval çuval attım diyor.Şaka gibi yaaa az önce kendi kendime taşınırken başlarım demiştim
Eveeeettt
Hoşgeldin canımSon mesajlara bakıyordum konuyu gördüm e başta iki üç. Sayfa okudum baya ilgimi çekti hatta bi gazla dedim şimdi kalksam bende eleme yapmaya başlasam, gardolabıma gittim salona baktım , üşendim yattım
Hoş buldum yavrumm
Kızlar merhaba Tümay ben İstanbul'da yaşıyorum 29 yaşındayım hamileyim yanımmda 4 ve 10 yaşında oğullarım var (2 eşimin bir benim oğullarımız var 4. Yolda şuan )
Evimi daraltmak min min minimuma indirmek hep benimde hayalimdi bakalım ben yapabilecek miyim
Ya olmaz olur mu nefret ederim aslında ama anlaadığım şekilde iki senede evimde yer kalmadı her yer dolu , nasipse iki üç aya taşınacağız o zaman Hakiki bir temizlik yapacağımBenimde arkadaş taşınıyor her odadan çuval çuval attım diyor.
Atacaksan kesin lazım değilse ihtiyaç sahibi bul bul ver elden çıkar. Yavaş yavaş.
Sevgimiz karşılıklı sudemcimSevdiğim sevenim çok balım
Hoş geldin
13 senedir benkk
Hosgeldiniz.Son mesajlara bakıyordum konuyu gördüm e başta iki üç. Sayfa okudum baya ilgimi çekti hatta bi gazla dedim şimdi kalksam bende eleme yapmaya başlasam, gardolabıma gittim salona baktım , üşendim yattım
Hoş buldum yavrumm
Taşınma süreçleri = sadelikYa olmaz olur mu nefret ederim aslında ama anlaadığım şekilde iki senede evimde yer kalmadı her yer dolu , nasipse iki üç aya taşınacağız o zaman Hakiki bir temizlik yapacağım
Hoş buldumHoşgeldin canım
Uzun uzun yazdığın mesajdan aklımda kalanlar
4.erkek yolda
Hoş buldum, bakalım ne zaman tam sadelipe kavuşacak benHosgeldiniz.
Sadelik zor olur ama imkansız değil neden olmasın
Evet en güzel temizlik o zaman oluyor zatenTaşınma süreçleri = sadelik
Hoş buldumevet net özet
Hoş buldum, bakalım ne zaman tam sadelipe kavuşacak ben
Evet en güzel temizlik o zaman oluyor zaten
Sevgimiz karşılıklı sudemcim
Büyüdükçe daha çok tüy döküyorlarAblamin 4-5 aylik civarı o kadar sevdim tüy falan bulasmadi öyle her yer de tüy olmuyormuş
Gunluk tariyorlar tabivitamin de veriyorlar
Sağol canımGüle güle kullan
Bende bakalımKolay gelsin bu hafta daha planlı olmak istiyorum
Sen vermek istersen alabilirizBüyüdükçe daha çok tüy döküyorlar
Karnıyarık ve pilav yapacağımBende bakalım
Yarın menüm kuru fasulye pilavkararlılıkta benim gibi ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?