Hala bu evde ne buluyorsun atacak Allasen resmini çekseydin keşke meraktan çatladım.
Ben yıllarca elden çıkarsam diye düşünüp karar veremiyorum.
Ama bugün 2 parça eledim attım hatta direk
Bende kahve içiyorum şuanda afiyet olsunToplantıdan çıktım pantolon almaya gittim ama daha gelmemiş yarın tekrar bakacağım.
Eve geldim kahve yaptım.
Sanada afiyet olsunBende kahve içiyorum şuanda afiyet olsun
Ahh Mia şu aşamaya nasıl geçerim ya.Eylülün küçülen kıyafetleri şemsiyesi falan
Kıyafetlerimiz eşimin benim kızımın 1 poşet onlar oldu.
Mutfak eşyası bardak tabak 1 poşet
Ev tekstili yastik kılıfı kirlent kılıfı sofra bezi vs parfüm krem masa örtüsü falan 1 poşet
Ayakkabılar da 1 poşet oldu.
Eşimin dükkanına da elektronik kullanmadığımız tablet telefon bilgisayar kablo gönderdim lazım olur diye tutuyordu dükkanında dursun .
Yani mutlaka kıyafetleri eskitiyoruz yenisi alınınca eskiler kullanılmıyor
Eşimin zaten sürekli kıyafeti leke olur sanırsın sanayide çalışıyor ayakkabi falan dayanmaz hemen de atamıyorum yenisi alınınca eskiler öyle gidiyor
Kızım zaten her yıl kıyafet değişiyor mutlaka ekleme çıkartma işi oluyor.
Evede yeni birsey alınınca eskiler arkalarda kalıyor
Yani eşya eleme işi sonsuz bir döngü .
Her sezon birkaç parça kıyafet alırım çünkü kıyafet ayakkabı çanta zor beğenirim o yüzden seversem alırım sürekli giyer eskitirim.
Önceden kıyamazdım giymeye öyle yeni etiketli çok kıyafet elerdim artık tam tersi oluyor
Tabi yıllardır kullandığım şeylerde var.
Üstünü eşin ceksin olmuyo mu öyle 2 krediKızlar kredi 230 bin çıkıyor o da yetmiyor ve faizi çok fazla 4.25
Biraz altınım filan var
Eşimde çekecek ama ben korkuyom hayatımda 1 kere kredi kullandım 50 bin o da 10 taksit di 5 taksidini bugün toptan ödedim kapattımuyuyamıyom borcum olunca
Oluyor da ben krediden korkuyom aslında 24 aylık amaÜstünü eşin ceksin olmuyo mu öyle 2 kredi
Nolacak canım ödersiniz eşin ödemeyecek mi zaten sen caliscan mi nasi olcakOluyor da ben krediden korkuyom aslında 24 aylık ama
Yok kız ben çalışmicamNolacak canım ödersiniz eşin ödemeyecek mi zaten sen caliscan mi nasi olcak
Ödenir bir şekilde de faiz çok fazla gibiKızlar kredi 230 bin çıkıyor o da yetmiyor ve faizi çok fazla 4.25
Biraz altınım filan var
Eşimde çekecek ama ben korkuyom hayatımda 1 kere kredi kullandım 50 bin o da 10 taksit di 5 taksidini bugün toptan ödedim kapattımuyuyamıyom borcum olunca
Eskiciler alır galiba çöpün yanına koysan da olur.Hanımlar eşimin 2 benim de 1 tane eski laptop var ama çalışmıyor onları ne yapabiliriz acaba?
Çöpe mi atayım?
Bana da faizi çok yüksek geldiÖdenir bir şekilde de faiz çok fazla gibi
Ahh Mia şu aşamaya nasıl geçerim ya.
Kv bende ya onun gazıyla inşallah yaklaşcam sana.
Eski çamaşır makinem tambura sürtüp yırtıyordu değiştikten sonra atmak daha da kolaylaştı daha da arttı. Çok yeni kıyafet öyle yırtık pırtık oldu.
Mia verecek kullancak el değişecek birini buluyorsan daha değerli kullanılacak ürünün çöpe atılması bana doğru gelmiyor çünkü.
Eline sağlık camları sonunda bitirdikBenim de bi odanın camlari kaldı orda heros uyuyo uyanınca silerim artıkbanyoya geçiriyorum şimdi bide balkon vardı onu unuttum
Bişi olmaz al alYok kız ben çalışmicam
İşte ben kendi içimde düşünüyom eşim öderiz diyor ama ben borçtwn korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?