ay bende linkleyenleri çıkıyorum takipten, bi de koooş diye yazıyolar ya direkt iptal onlar benim için.Beni de sürekli link verenler sıkıyor. Ünlüleri falan da takip etmem.
Allahım o yüzün çökmüş demeleri bana nasip etGenellikle pilates yapıyorum 2 gün kardiyo yapıyorum ağırlıkla bacak kol felan çalışıyorum . Ama yetersiz beslenmisim onu fark ettim bu hafta çok kilo verdim
Yüzün çökmüş felan dediler moralim bozuldu bugün
mikaaaan efso olmuş bayıldımmmmSpor yapamasam da benim de bazı yeteneklerim varkısır yapmak gibi canınız çekmesin ama paylaşıyorum
Geçen sene benim oğlanların arkadaşının doğum gününe gittik, bizim de aile dostlarımız hani hediyemizi falan aldık ama çocuklar kendileri resim yapıyor işte futbolcu kartlarını falan paketliyorlar vs. Bunlara da yeni boya kalemleri almıştık. Biri içlerinden beyaz olanı diğeri gri olanı seçmiş hediye etmek içinkullanmayacaklarına kıymışlar sadece neyse böyle böyle bilgisayar hediye edecek seviyeye gelirler mi bilmem
nice mutlu yılları olsun oğluşunun, benim küçük kız, S sarahconnor oğlu, hep şubat doğumlular, iyi ki doğmuş kuzucuklarım.Cumartesi oğlumun doğum gününü yapacağız evde, ilk defa evde böyle kalabalık bir organizasyon olacak biraz telaşlıyım
Tatilde banyoyu, mutfak dolaplarını, camları, perdeleri hallettim
Cuma cumartesi ikramlıkları yapacağım
Bugün pasta siparişi verdim, kendim mi yapsam dedim ama yetişmezse diye cesaret edemedim
Temizlikte 3 fon perdesi vardı onları ayırdım, okuldan arkadaşıma sordum, o da tam çocukların odasına arıyormuş çok sevindi
benimki 1 günle balık oldu, hüzün bakışlı duygusal balığım o benim, görseniz bu çocuk mu dersiniz, öyle bi minnoş prensesim, geçen bi etkinlikte öğretmen lütfen biraz çocuk olabilir misin, bu minnoşluk fazla diyorTüm minik özgür ruhların doğum gününü kutlarım(malum kovalar)
Evet far paleti kırılırsa bitiyo sadeceBu kış makyaj malzemelerini yenileyeceğim.
Hergün makyaj yapmadığın için bitmiyorlar
Hele far paleti evladiyelik olur.
Benim bı moralim bozuldu eve gelince aynaya baktım kendimi motive ettim yok kız gayet güzelsin boşver dedimay bende linkleyenleri çıkıyorum takipten, bi de koooş diye yazıyolar ya direkt iptal onlar benim için.
Allahım o yüzün çökmüş demeleri bana nasip etScss94 zaten güzel
mikaaaan efso olmuş bayıldımmmm
nice mutlu yılları olsun oğluşunun, benim küçük kız, S sarahconnor oğlu, hep şubat doğumlular, iyi ki doğmuş kuzucuklarım.
benimki 1 günle balık oldu, hüzün bakışlı duygusal balığım o benim, görseniz bu çocuk mu dersiniz, öyle bi minnoş prensesim, geçen bi etkinlikte öğretmen lütfen biraz çocuk olabilir misin, bu minnoşluk fazla diyor
Allahım bu neeeeeİkizim ve beeen ne kadar tatliyiz yaaaa
Dün annem gönderdi sizinle paylaşayım dedim
kıskanmıştır kesinBenim bı moralim bozuldu eve gelince aynaya baktım kendimi motive ettim yok kız gayet güzelsin boşver dedim
Ya ne güzel ama çok zor olmuştur senin için. Yardım eden oldu muAllahım bu neeeeeçok tatlısınız maşallah, benimde ikizlerim olsun çok istemiştim, Allah 20 ay arayla verdi, ikiz gibi büyüdürler onlar da.
Evet tekli almak daha mantıklı.Evet far paleti kırılırsa bitiyo sadece
Bende küçük tekli farlardan istiyorum palette kullanmadığım çok renk oluyo
Makyaj tarzımı degistirdim bu yıl siyah kalem yerine kahverengi kalem kullanıyorum ruj yerine dudak kalemi kullanıyorum ruj bana hiç yakışmiyo zaten
Oyyy çok tatlısınızİkizim ve beeen ne kadar tatliyiz yaaaa
Gayet güzelsin kilon da gayet iyi.Benim bı moralim bozuldu eve gelince aynaya baktım kendimi motive ettim yok kız gayet güzelsin boşver dedim
Ayy teşekkür ederimGayet güzelsin kilon da gayet iyi.
Herkes birseyler söylüyor bosver.
Sen al o zaman daha güzel olur.tekli tekli alalım o zaman. Benim göz kapagim da fazla görünüyor
Seni de seviyoruzGünaydın canımlar, ay ne eğlendim geçmişi okurken, beni de sevin bende ikizlerimMikan S sarahconnor
annem olmasa ben mahvolmuştum, sağolsun 3 çocuğumu da o büyüttüYa ne güzel ama çok zor olmuştur senin için. Yardım eden oldu muBende ikizlerim olur diye çok korkmuştum
Çok tatlısınız yaaaİkizim ve beeen ne kadar tatliyiz yaaaa
Sen al o zaman daha güzel olur.
Bana tek renk yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?