Beni de sürekli link verenler sıkıyor. Ünlüleri falan da takip etmem.
ay bende linkleyenleri çıkıyorum takipten, bi de koooş diye yazıyolar ya direkt iptal onlar benim için.
Allahım o yüzün çökmüş demeleri bana nasip et Scss94 zaten güzel
Spor yapamasam da benim de bazı yeteneklerim var kısır yapmak gibi canınız çekmesin ama paylaşıyorum
mikaaaan efso olmuş bayıldımmmm

nice mutlu yılları olsun oğluşunun, benim küçük kız, S sarahconnor oğlu, hep şubat doğumlular, iyi ki doğmuş kuzucuklarım.
Tüm minik özgür ruhların doğum gününü kutlarım (malum kovalar)
benimki 1 günle balık oldu, hüzün bakışlı duygusal balığım o benim, görseniz bu çocuk mu dersiniz, öyle bi minnoş prensesim, geçen bi etkinlikte öğretmen lütfen biraz çocuk olabilir misin, bu minnoşluk fazla diyor

Bu yıl sonu makyaj malzemelerini yenileyeceğim.
Hergün makyaj yapmadığın için bitmiyorlar
Hele far paleti evladiyelik olur.

Son düzenleme:
Bu kış makyaj malzemelerini yenileyeceğim.
Hergün makyaj yapmadığın için bitmiyorlar
Hele far paleti evladiyelik olur.
Evet far paleti kırılırsa bitiyo sadece
Bende küçük tekli farlardan istiyorum palette kullanmadığım çok renk oluyo
Makyaj tarzımı degistirdim bu yıl siyah kalem yerine kahverengi kalem kullanıyorum ruj yerine dudak kalemi kullanıyorum ruj bana hiç yakışmiyo zaten

Benim bı moralim bozuldu eve gelince aynaya baktım kendimi motive ettim yok kız gayet güzelsin boşver dedim

Evet tekli almak daha mantıklı.
Goz kapagim görünmüyor zaten

Scss94 çok tatlısınız ama ya
wendy ikizler olsan da olmasan da seni seviyoruz seninle ne çok ortak yönümüz var ya

Scss94 2. Doğumdan sonra baya kilo verdim sonra yıllardır görmediğim bir lise arkadaşımla karşılaştım. Böyle heyecanla sarıldım arkadaşa onun ilk cümlesi mikan çökmüşsün oldu kendisi de kilo almıştı ama inan fark etmemiştim bile o an sadece Özlem duygusuna odaklanmıştım. Bu da böyle bir anımdır

Far bi ara çok kullanırdım artık sadece düğün falan olursa. Farmasinin farları tekli ve minik. Boyut olarak ideal.

Sen al o zaman daha güzel olur.
Bana tek renk yeter
Yok bana da yeter kendime far da yakıştıramiyorum ben aynı renk kullanıyorum hep . Teyzem yurt dışından getirmişti gelirken bidaha getirmedi kaç yıl oldu duruyo hâlâ teyze bu bayatladi yenisini getir deyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…