Aneeeeem hiç ahtapot yemedim yemem de sanırım

Benim cildimde aşırı kuru CC krem kullanıyorum bende. Bide kapatıcı mutlaka sürerim göz altlarim koyu olduğu için
bende çok seviyorum aslında cc kremi, hemde kapatıcı olarakta iyi oluyo ama son aldıklarım egzama yapmıştı, bi de sadece nemlendirsem yetiyor gibi, kapatmasına gerek yok diye nemlendiriciye geçtim, o da baya nivea
menü çok hoş, bizimkiler bayılır, bende pazartesi sıkı diyetime geri dönüyorum, bu ara biraz boşlamıştım, tekrar ele almanın vakti geldi.
Umarim biz zinciri kirmisizdir çocuklarımız böyle düşünmez bizim için
bazen benimkiler de çok kızıyorsun diyolar, farkında olmadan bende yapıyorum bişiler sanki.
Aneeeeem hiç ahtapot yemedim yemem de sanırım
ay çok lezzetli, bi denesen seversin ama ön yargılı olmamak lazım tabi.

Ohh ne güzel bende renk eşitsizliği var epey. Bide renkli Güneş kremi kullanıyorum o zaman CC kreme gerek kalmıyor.
Ben deniz ürünü hiç yemedim yiyemiyorum
Bide ön yargılarım var galiba hayvani yediğimi düşününce kötü oluyorum
Bir tek Hatay dürüm yerken aklıma gelmiyo

Akşam kuru fasulye pilav yapacağım

Ahtapot yerim belki ama karides yiyemem büyük ihtimalle. kalamar çok güzel
Ellerine sağlık dün yapmıştım bende
Bugün fırın makarna yanına Brüksel lahanası yapicam. Deniz börülcesi yaptım geçen gün bayıldım alırım denk geldikçe

Bugün hiç iş yapmadım
Aksiyona ihtiyacım var.
arada tembellik iyidir, boşver bugünde böyle olsun.
ya ahahaha, bayılıyorum senin yorumlara

Slm kızlar
Benim de bugün boş günümdü.
Önce güzel bir kahvaltı yaptım. Sonra dışarı çıktık annem ve kızımla. Alışveriş yaptık biraz alınması gereken şeyler vardı.
Gelince de kahve keyfi. Duş aldım şimdi.
yeni kitaba başlayacağım. Psidan önermişti sanırım “Dünyanın en yalnız beyni”.
Bunun dışında çamaşır yıkandı serdim. Koca bir sepet çamaşır katladım. O kadar

Aa o kitap benim de favorimdeydi bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…