Bazı İnsanlar gerçekten tuhaf ya. Geçen gün de parkta teyze geldi yanıma ikinci çocuğu niye yapmadın kocaman olmuş oğlun geç kalmışsın diyo belki olmuyo çocuum nerden biliyon diyemedimScss94 çok tatlısınız ama ya
wendy ikizler olsan da olmasan da seni seviyoruz seninle ne çok ortak yönümüz var ya
Scss94 2. Doğumdan sonra baya kilo verdim sonra yıllardır görmediğim bir lise arkadaşımla karşılaştım. Böyle heyecanla sarıldım arkadaşa onun ilk cümlesi mikan çökmüşsün oldu kendisi de kilo almıştı ama inan fark etmemiştim bile o an sadece Özlem duygusuna odaklanmıştım. Bu da böyle bir anımdır
Far bi ara çok kullanırdım artık sadece düğün falan olursa. Farmasinin farları tekli ve minik. Boyut olarak ideal.
Bizi de babanem büyüttü sağolsun ama annem kabul etmiyoannem olmasa ben mahvolmuştum, sağolsun 3 çocuğumu da o büyüttü
Bence bana da yakışmıyorYok bana da yeter kendime far da yakıştıramiyorum ben aynı renk kullanıyorum hep . Teyzem yurt dışından getirmişti gelirken bidaha getirmedi kaç yıl oldu duruyo hâlâ teyze bu bayatladi yenisini getir deyim bari
Bence bana da yakışmıyor
Almıştım çantam da unutmuşum kırılmış parçalanmış her şey boyanmış
Onu da attım
Ben de uzun zamandır kahve göz kalemi kullanıyorum
Allığı da rujla yapıyorum
Zaten çok bişey sürmem
bazı kişiler çok patavatsız gerçekten, bende çok ince düşünürüm ama bazı insanlar da bu ince düşünceyi haketmiyor, neyse biz çizgimizden devam edelimBazı İnsanlar gerçekten tuhaf ya. Geçen gün de parkta teyze geldi yanıma ikinci çocuğu niye yapmadın kocaman olmuş oğlun geç kalmışsın diyo belki olmuyo çocuum nerden biliyon diyemedimBen arkadaşımi yıllar sonra görsem çökmüş olarak görsem de demem ki öyle hiç düşünmüyolar kirilir mi üzülür mü
ahahahaha, annen çalışıyor muydu? çalışan anne olupta ben büyüttüm diyemem çocuklarıma zaten gülerler herhalde, her gün anneannedeler zatenBizi de babanem büyüttü sağolsun ama annem kabul etmiyo
allık kapaklarını çok kötü yapıyorlar ya.Benim de çok kırıldı allıgim da kırılmıştı kapatıcınin içine boşaltip likit allık yaptım gayet güzel oldu
Yok çalışmıyodu annem ama biz hep babanemlerdeydik benim annemle babamla hatırladığım birlikte yaptığımız hiç bişey yokMikan
bazı kişiler çok patavatsız gerçekten, bende çok ince düşünürüm ama bazı insanlar da bu ince düşünceyi haketmiyor, neyse biz çizgimizden devam edelim
ahahahaha, annen çalışıyor muydu? çalışan anne olupta ben büyüttüm diyemem çocuklarıma zaten gülerler herhalde, her gün anneannedeler zaten
allık kapaklarını çok kötü yapıyorlar ya.
ya kıyamam, şimdi çocukları güvenli bölgeden güvenli bölgeye aktarıyoruz resmen. bazen annemde öyle yapmıyodum der, mesela temizlik yapardı sonra bize nasıl kızardı dökmeyin kirletmeyin diye, şimdi diyoruz çok kızardın diye ben size hiç kızmadım diyoYok çalışmıyodu annem ama biz hep babanemlerdeydik benim annemle babamla hatırladığım birlikte yaptığımız hiç bişey yok
Annem beni okula bile götürmemisti burda da yazmıştım birinci sınıfta kardeşimle ikimiz şehirler arası otoyoldan geçiyoduk evimizin önü yolduAnneme anlatıyorum soruyorum neden böyle oldu diye kendine göre sebepleri var ama ikna olmuyorum tabi
ya kıyamam, şimdi çocukları güvenli bölgeden güvenli bölgeye aktarıyoruz resmen. bazen annemde öyle yapmıyodum der, mesela temizlik yapardı sonra bize nasıl kızardı dökmeyin kirletmeyin diye, şimdi diyoruz çok kızardın diye ben size hiç kızmadım diyo
Eskiden annelik kavramı çok farklıydı.Yok çalışmıyodu annem ama biz hep babanemlerdeydik benim annemle babamla hatırladığım birlikte yaptığımız hiç bişey yok
Annem beni okula bile götürmemisti burda da yazmıştım birinci sınıfta kardeşimle ikimiz şehirler arası otoyoldan geçiyoduk evimizin önü yolduAnneme anlatıyorum soruyorum neden böyle oldu diye kendine göre sebepleri var ama ikna olmuyorum tabi
Benim cildimde aşırı kuru CC krem kullanıyorum bende. Bide kapatıcı mutlaka sürerim göz altlarim koyu olduğu içinmakyajda sadece allık, rimel ve ruj kullanıyorum, bi de nemlendirici (ki çok kuru cildim)
Bende geçenlerde yeniledim, üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen bitmemişti allığım, yeni allık aldım, rimel zaten 6 aya kalmıyor bitiyor, bi de kalıcı ruj kullanıyorum maybelline'in, sabah sür en azından öğleden sonraya kadar çıkmıyor.
Evet o bağ kurulmuyor gerçektenUnutuyorlar yaptiklarini ya da unutmak istiyorlar. Annem şimdi beni hep öper sarılır çok düşünceli davranır ama iş işten geçtikten sonra bağ kurmakta zorlaniyo insan
Evet ya benim çok hoş olmayan anılarım var daha anlatmayayim onlarıEskiden annelik kavramı çok farklıydı.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum bazen şimdi bile kırdığı anlar oluyo artık umursamamayi öğrendim onu öyle kabul ettimEvet o bağ kurulmuyor gerçekten
Benim annemin de sevgi dili yemek içmek doyurmak üzerine
Çünkü öyle görmüş
O da hiç annesi tarafından sevilmemiş
Bazen kızıyorum yaptıkları aklıma gelince ama sonra diyorum ki şimdi telafi için uğraşıyor çabalıyor
Ben de öyleBen de aynı şekilde düşünüyorum bazen şimdi bile kırdığı anlar oluyo artık umursamamayi öğrendim onu öyle kabul ettim
Umarim biz zinciri kirmisizdir çocuklarımız böyle düşünmez bizim içinBen de öyle
Zaten kabul etmemekten başka şansımız da yok ki
Yoksa yine biz mutsuz oluyoruz
Herkesin bir travması oluyor malesef.Evet ya benim çok hoş olmayan anılarım var daha anlatmayayim onları
Kardeşim çok yaramazdi görmezden gelindiği için öyleydi bence o daha farklı şeyler yaşadışimdi çok sessiz içine kapanık birisi oldu
Ben düşünüyorum yaa yengeç burcu olmanın problemleri işte 50 yıl önce yaşanmış bitmiş yani düşünme artık ne gerek varHerkesin bir travması oluyor malesef.
Ve sonrasında hayata karşı bir öfke oluyor istemeden, yasanamayan şeyler daha çok etkiliyor.
Çoğu anımı unuttum ben düşünürsem aklıma geliyor o yüzden düşünmüyorum fazla böyle daha güzel
Onlarda büyüklerinden ne gördülerse onu yaptılarEvet o bağ kurulmuyor gerçekten
Benim annemin de sevgi dili yemek içmek doyurmak üzerine
Çünkü öyle görmüş
O da hiç annesi tarafından sevilmemiş
Bazen kızıyorum yaptıkları aklıma gelince ama sonra diyorum ki şimdi telafi için uğraşıyor çabalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?