Yatak odam da bir tasınmayı daha kaldıramaz tasınırsak onu da yenileriz inşallah. Daha bir kaç yılımız var ama

Eczaneden 2 krem aldım
Yan tarafında gözleme satan yer vardı 2 hashali bir açma aldım
Haftalik bütçe ayırmıştım yarısı gitti sayılır
Neyse sağlık önemli hamur işini de haftada bir alıyorum.
Bakalım artacak mı yoksa eksiylemi kapatacagim pazar aksamı yazarım

Bunu izledim düşüncelerimiz yakın.
Ama borç odenebilecek seviyedeyse erken kapatmiyorum artık faiz vs işlerine hiç girmiyorum uzun süredir kredi çekmedim ve düşünmüyorum
Kredi kartı kullanımını azaltmak amacım gelirimle o zaman rahatça yaşarım. Çokda kısıtlayıcı olmakda gereksiz. Hayatta akıp gidiyor ama eşyaya değil de daha çok sosyal ve deneyim için kullanmak daha keyifli. İhtiyaçlarımi da alırım tabi.

Az da olsa kenarda bir miktar biriksin. Telefon bozulur birsey olur o zaman ön ödeme yaparım en azından gibi düşünüyorum.

Geçen ay kızımdan borç almıştık altın dün onu almış eşim kendine de almış ama altın dün düşüş oldu galiba

Konumuza dönersek Ihtiyaç halinde elimi attığım da param olsun istiyorum. Rahat yaşayayım.
Kart limitim düşük olsun ve namerde muhtaç olmayayım yeter
Buraya yazdıkça motive oluyorum. Ama dağınık yazıyorum çok ilginizi cekmiyorsa pas geçebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…