Ertus altın sevdalısı tatilde doğal taş bileklik felan vardı kendime bakıyodum altın olan yok mu acaba diyo olsaydı kendine de alacakmışSelam kızlar disaridaydim bende
İlk Ajda bileziğimi aldım
Tabi bu benim birikimimle olacak birsey değildi.
Dolap için ayırdığımız bütçeyi eşim bana verdi.
Kalaniyla külçe almıştım onlarida bilezige çevireceğiz galiba tek kalmasın dedim.
Bunları artık yeni eve mobilya alınırken kullanacağım için şimdilik takiyim bari
Bileklik sordum 30 bin dedi satarken 21 bin olur dedi ama taki satılan birsey değil sonuçta ama üzerine biraz daha ekleyip Ajda almak daha iyi yatırım çok kararsız kaldım
Sonra eczaneye gittim
Markete gittim kızımın sevdiği şeylerden aldım özledim galiba
Şimdilik zamanım varken kalan işleri toparlayıp dinlenirim yarında
Altin iyidirErtus altın sevdalısı tatilde doğal taş bileklik felan vardı kendime bakıyodum altın olan yok mu acaba diyo olsaydı kendine de alacakmış
Eline sağlık sos çok güzel oluyor.Ben de biber turşusu yaptım her hafta biraz yaparım çok seviyorum 10 kilo yapcam
Elinize sağlık yorucu ama kışlık hazırlık kolaylık oluyorKuzum anneme geldim
Şimdi eşimi havaalanına bıraktım
Annem de kış hazırlıklarına başlayacağız
Pasaportlar geldi 3 yıllık vermişler bu sefer vizeyi
Manzaram bamya biber domates salçası filan
Bereketli olsunSelam kızlar disaridaydim bende
İlk Ajda bileziğimi aldım
Tabi bu benim birikimimle olacak birsey değildi.
Dolap için ayırdığımız bütçeyi eşim bana verdi.
Kalaniyla külçe almıştım onlarida bilezige çevireceğiz galiba tek kalmasın dedim.
Bunları artık yeni eve mobilya alınırken kullanacağım için şimdilik takiyim bari
Bileklik sordum 30 bin dedi satarken 21 bin olur dedi ama taki satılan birsey değil sonuçta ama üzerine biraz daha ekleyip Ajda almak daha iyi yatırım çok kararsız kaldım
Sonra eczaneye gittim
Markete gittim kızımın sevdiği şeylerden aldım özledim galiba
Şimdilik zamanım varken kalan işleri toparlayıp dinlenirim yarında
Benim cilt alt tonuma uymuyo altınAltin iyidirson bir iki yıldır ısındım bende altına öyle ilgimi cekmiyordu hatta bazı şeyler kaba geliyor hala abartılı olanlar varda sade olsun kaliteli olsun 
TeşekkürlerBereketli olsun
Benim cilt alt tonuma uymuyo altın
Gümüş takacakmışım chatgbt öyle diyor
Pişmiş acı biber alerji yapıyor malesef o yüzden pişmeyen tarif buldumBenim yaptığım da çok basitti ama biraz sulu oldu saatlerce kaynattım ama
Aa ilk kez öyle alerji duydum zor oluyodurPişmiş acı biber alerji yapıyor malesef o yüzden pişmeyen tarif buldum
Aa ilk kez öyle alerji duydum zor oluyodurEzme oluyo pişmeyen çok severim onu daa 
Hemen oluyo canım istediğin zaman tüketebilirsin. Ekşiyo çok kalınca çok uzun süre gitmiyoBen çok severdim hatta makarnaya sos yapmaz bu sostan döker yerdim sonra boğazlarım şişti ikna olamadım hastalığa denk geldi dedim birkaç kez denedim aynısı oldu 2 yıldır yemiyorum ama çiğ acı biberden birsey olmuyor birde maras biberinden.
Evet herseyi doğrayıp domates yesillik ekleyip yapacağım kaç gün sonra olur mesela koyunca dolaba
Kendi paramla almadım kiMia bileziğini güle güle kullan. Detoks ne oldu bu durumda?
Az yapıp deneyeyim o zamanHemen oluyo canım istediğin zaman tüketebilirsin. Ekşiyo çok kalınca çok uzun süre gitmiyo
Ben detokstayım deyip eşime de bir şey aldırmıyorumKendi paramla almadım kiteşekkürler 
Detoks devam
Dolap yaptirmaktan vazgeçtik ya o parayla altın alalım dedik birkaç yıl sonra mobilya alırken kullanacağız ileride bu masraflar için zorlanmadan almak için, ev için ayrılan bütçe ben kendimden bir ürün almadım veya eşimde exra bir harcamaya girmedi bu para gelecekti ve birikime gitti aslındaBen detokstayım deyip eşime de bir şey aldırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?