Ertus altın sevdalısı tatilde doğal taş bileklik felan vardı kendime bakıyodum altın olan yok mu acaba diyo olsaydı kendine de alacakmış

Ertus altın sevdalısı tatilde doğal taş bileklik felan vardı kendime bakıyodum altın olan yok mu acaba diyo olsaydı kendine de alacakmış
Altin iyidir son bir iki yıldır ısındım bende altına öyle ilgimi cekmiyordu hatta bazı şeyler kaba geliyor hala abartılı olanlar varda sade olsun kaliteli olsun

Bereketli olsun

Altin iyidir son bir iki yıldır ısındım bende altına öyle ilgimi cekmiyordu hatta bazı şeyler kaba geliyor hala abartılı olanlar varda sade olsun kaliteli olsun
Benim cilt alt tonuma uymuyo altın
Gümüş takacakmışım chatgbt öyle diyor

Aa ilk kez öyle alerji duydum zor oluyodur Ezme oluyo pişmeyen çok severim onu daa

Ben çok severdim hatta makarnaya sos yapmaz bu sostan döker yerdim sonra boğazlarım şişti ikna olamadım hastalığa denk geldi dedim birkaç kez denedim aynısı oldu 2 yıldır yemiyorum ama çiğ acı biberden birsey olmuyor birde maras biberinden.
Evet herseyi doğrayıp domates yesillik ekleyip yapacağım kaç gün sonra olur mesela koyunca dolaba

Hemen oluyo canım istediğin zaman tüketebilirsin. Ekşiyo çok kalınca çok uzun süre gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…